Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

ben şimdi çıkıorm kızlar.. 1 ya da 1 bçuk saat sonra girerim tekrar.

ben evde tartıldığımda 800 gr vermiştim üzgün oldumu belirtmiştim hatta hoca kurstta tarttı ve tam 2 kilo vermişim

TEBRİKLERRRRRRRRRR hihoyyyt

opuyorumnanaktan

sabuncum wallaa ne bulduysam yedim kaç gündür :) dedim bari 1 kilo gtsin en azından..yüzüm kara çıkmadı çok şkür =) sni de ttebrk ediorm cnmcımm

saol canımcım . . . zemuszemus opuyorumnanaktan

over tebrik ederim canım bu hafta daha iyi souçlar alırız, bu hafta daha sıkalım bkalım kızlar, günlük raporlarımızı eksik etmeyelim böylelikle yazarken hatalarımızıda görüyoruz.

evet yediklerimizi yazma hususunda tembeliz biraz . . .
aslında yazsak menekşe de anlar ne kadar çok yediğimizi . . . endişelenmez .

Ya kızlar bİde haftasonu Çok kaÇırıyoz bence bu tartılma İŞİnİ cuma yapalım olmazmııııı

olabilir tabi benim içinde fark etmez . . .

kesinlikle pazar günü acayip kaçırdım:kedi::kedi: bende tartılma işini cuma ya alalım diyorumbayanssulusmile

kaydirigubbakcemile5

yaptım kızlar nasıl omuş

süper cnmcm . . . vereliniortak

ben evde tartıldığımda 800 gr vermiştim üzgün oldumu belirtmiştim hatta hoca kurstta tarttı ve tam 2 kilo vermişim

süper ! ne kursuna gidiosun cnm ?

Ben malesef aynıyım.hatta 62.3.aĞlamak İstİyorum yaaaaaaaa.

üzülmek yok, bu hafta daha dikkat edip hep birlikte vercez inşallah bu işte en önemlisi moral biliyorsundur.olumunekankayizsmile

Yablız bıŞey dıyeyımmı bu yÖntem aÇ gÖzlÜlÜĞÜmÜ bıraz doyurdu az bı yemekte olsa yetecek geıbı gelıyo artık

kızlar yaptım çizelgemi nasıl

olmuş soffty'cim .. çok şeker olmuş =)

kristaltane cnm tebrik ederim süpersin :) listeye yazsan olur mu??

Yablız bİŞey dİyeyİmmİ bu yÖntem aÇ gÖzlÜlÜĞÜmÜ bİraz doyurdu az bİ yemekte olsa yetecek geİbİ gelİyo artık

çok güzel bişey cnm bu.. daha da iyi olur umarım bu hafta

walla bnm hiç öyle aman spor yapayım die kaygım yok.. sporsuz da gayet zayıflanabilir yani. Ozan Tunçer'in kitabında okumuştum.sporu zayıflamak için yapmayın diyodu.. ama yapanlara da bişy diemem yani saygı gösteririm guclubacismile

X