Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

Sabunum tebrİk ederİm Şekercİm

bende seni bitaneciim . . .

her istediğimi yedim ben özellikle sabahları hiç kısmadım sadece akşamlara dikkat ederek bol su içerek ve çok çiğneyerek 1.100 gr kaybettim umarım devamı gelir . . .

bende seni bitaneciim . . .

her istediğimi yedim ben özellikle sabahları hiç kısmadım sadece akşamlara dikkat ederek bol su içerek ve çok çiğneyerek 1.100 gr kaybettim umarım devamı gelir . . .

TEBRİKLERRRRRRRRRR hihoyyyt

bende 62,8 cıktım tartıda ama reglı donemım

Hadii liste yapalım ne kadar değişiklik var ben başlıyorum hemen

yaman 68 - 1 kilo aldı Çok üzgünüm çoook :gitme:

HAFTA 1 ............... ......HAFTA 2

kaleydeskop --- 67 .....................
Sabun --- 62,300 .......................61.500 zemuszemus
aozcan --- 62 ............................
overandover --- 72........................71
Alinda --- 69...................................
soffty --- 62,6.............................
mahsunmenekse --- 48...................
yaman --- 67 .................................68 regl ohaoldumsmile
chiglet --- 61,700..............................60.700

ben 1 kilo vermişim..resmen mucize yani okdr yemekten sonra :)

ne yedin bakim o kadar ?
ortalarda da yoksun bak sana buraya uğramamak yaramıyo . . .
1 kilo için tebrik . .. :1ninca:

sabuncum wallaa ne bulduysam yedim kaç gündür :) dedim bari 1 kilo gtsin en azından..yüzüm kara çıkmadı çok şkür =) sni de ttebrk ediorm cnmcımm

over tebrik ederim canım bu hafta daha iyi souçlar alırız, bu hafta daha sıkalım bkalım kızlar, günlük raporlarımızı eksik etmeyelim böylelikle yazarken hatalarımızıda görüyoruz.

Ya kızlar bıde haftasonu Çok kaÇırıyoz bence bu tartılma ıŞını cuma yapalım olmazmııııı

over tebrik ederim canım bu hafta daha iyi souçlar alırız, bu hafta daha sıkalım bkalım kızlar, günlük raporlarımızı eksik etmeyelim böylelikle yazarken hatalarımızıda görüyoruz.

tşkkr ederm cnm.. evt bu hfta daha ii olmasını umut ediorum hepimz adına =)
günlük raporları yazarız cnm gnün sonunda.parça parça olmaktansa akşam yemeğini de yiyip öyle yazalım bnce

Ya kızlar bİde haftasonu Çok kaÇırıyoz bence bu tartılma İŞİnİ cuma yapalım olmazmııııı

kesinlikle pazar günü acayip kaçırdım:kedi::kedi: bende tartılma işini cuma ya alalım diyorumbayanssulusmile

Ya kızlar bİde haftasonu Çok kaÇırıyoz bence bu tartılma İŞİnİ cuma yapalım olmazmııııı

cnm tek başıma bşy diyemem,herkes fikrini yazsın.çoğunluk ne derse ona uyarız. bnce de cuma olabilir yanii hiç farketmez :)

benım için faketmez ha cuma ha pzrt

yaa herkes kilo cetveli yapsaa güzel olmaz mııı

ben yapamıyorum kılo cetvelı kac kere denedım olmadı

cnm yardım edeyim istersen
başlangıç,hedef ve şimdiki kilonu yaz ben sana yapaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…