- 23 Ağustos 2009
- 1.914
- 0
ahhhhh bende gıdebılsem spora ewde yapayım dıyorum ama olmuyo işte
walla bnm hiç öyle aman spor yapayım die kaygım yok.. sporsuz da gayet zayıflanabilir yani. Ozan Tunçer'in kitabında okumuştum.sporu zayıflamak için yapmayın diyodu.. ama yapanlara da bişy diemem yani saygı gösteririm guclubacismile
=) cnm zorla yapıosan yapma derim ben.. ama sağlığın açısından ii tabi ki yapman.. dewam =)
yok zorla değil çünkü bi hedefim var evde olsam yapamıyorum birde teşvik zor oluyorum o yüzden dedim
anladım cnm kusura bakma ozmn.. bol bol spor bol bol kalori yakımı.. ooo sen bizi geçersin bak =)
eveet bugünkü menümü paylaşıorm kızlar..
Kahvaltı : 1 dilim beyaz ekmek,1 küçük domates,2 zeytin,peynir ve sütlü şekersiz nescafe
Akşam : 2 kaşık pilav,3 kaşık mercimek,3 kaşık havuç ve turp salatası,1 küçük halley
başka bişey yemek istemiorm artk.. sizler de paylaşın isterseniz yemekten sonra.
=) tşkkr ederim tatlış.. keşke hep böyle dewam etse ne güzel kilo veririm ben
walla bnm hiç öyle aman spor yapayım die kaygım yok.. sporsuz da gayet zayıflanabilir yani. Ozan Tunçer'in kitabında okumuştum.sporu zayıflamak için yapmayın diyodu.. ama yapanlara da bişy diemem yani saygı gösteririm guclubacismile
Kızlar bi dahaki bildirim bu cuma olsun, 22 ocak yani. sonra her cuma tartılıp bildiririz tmm mı?
eveet bugünkü menümü paylaşıorm kızlar..
Kahvaltı : 1 dilim beyaz ekmek,1 küçük domates,2 zeytin,peynir ve sütlü şekersiz nescafe
Akşam : 2 kaşık pilav,3 kaşık mercimek,3 kaşık havuç ve turp salatası,1 küçük halley
başka bişey yemek istemiorm artk.. sizler de paylaşın isterseniz yemekten sonra.
ahhhhhhh neler istemıyokı canım onları yesem ufffffffff patlarım