Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

mrb :) menekşem saol bebeeem buranın demirbaşı hepimiziz yaa =D

ben sabah ekmeğin kenarından bi parça koparıp yumurta peynir zeytin reçel domates çay fln kahvaltımı yapmıştm 12,- 12,30 arası..
akşam da yine ekmeğin kenarından kopardım =) 4-5 kaşık mercimek yemeği 1 kaşık da yoğurtla yedim.her yudumdan sonra su içtim fazla yememek için.iyiki de yapmışım. yemekten yarım saat sonra da 4 tane bisküvi yedim kremalı rondo tarzı küçücüktüler =)

menekşem walla menün süper çıtırık =) tebrik ediorum

ben sabah ekmeğin kenarından bi parça koparıp yumurta peynir zeytin reçel domates çay fln kahvaltımı yapmıştm 12,- 12,30 arası..
akşam da yine ekmeğin kenarından kopardım =) 4-5 kaşık mercimek yemeği 1 kaşık da yoğurtla yedim.her yudumdan sonra su içtim fazla yememek için.iyiki de yapmışım. yemekten yarım saat sonra da 4 tane bisküvi yedim kremalı rondo tarzı küçücüktüler =)

ay şekercim çok thanks :)
ama bişi sorcam ya siz mi az yiyorsunuz ben mi çok yiyorum şimdi orayı çözemedim :)
bende kahvaltıyı 13 gibi yaptım 18.45 te akşam yemeği ve 25-30 dk da yedim e anca bu geliyo elimden normalde olsa 10 dk :)
sen gel her akşam yaw özellikle sen ve sabun :)bakınıyorum yazan yok dudğımı büzüp çıkıyom yaw :sinifsinif::sinifsinif:

ayy kıyamam bebeime ya :) tmm kimsecikler olmasa da yazarım ben..
yaa az yediğimi sanmıorum bana çok gelio bu :) kepekli ekmek değildi bgünküler.evde kalmadı da anca pzts alırım herhalde.. ama diorum ömür boyu kepekli ekmek mi yicem ben :) zayıf olanlara bakıorm ne spor ne kepekli ekmek..işte onlar acıkınca ve yawaş yedikleri için öyleler diorum. :KK70:

ay canım canım :)
demek bu durum da ben çok yiyorum CADIARZU
ama ben akşamları hiç ekmek yemiyorum ki yaw :umursamaz:
yok yok zayıflayıp skılaşcam inadım inat işte :umursamaz:a.s

KIZLAR SLM .. .. ..:kahve:

sabuncum mönü belli oldu güzelim :KK66:
tavuk,pilav salata ekmeksiz :):sm_cool:

bende yine KK dan yardım aldım canım :enbuyukkk: o kadar feci kafamda bi şey yoktu ki . . .
kereviz salatası yaptım enfes oldu !

afiyet olsun bize . . .

ovırım opuyorumnanaktan

ay şekercim çok thanks :)
ama bişi sorcam ya siz mi az yiyorsunuz ben mi çok yiyorum şimdi orayı çözemedim :)
bende kahvaltıyı 13 gibi yaptım 18.45 te akşam yemeği ve 25-30 dk da yedim e anca bu geliyo elimden normalde olsa 10 dk :)
sen gel her akşam yaw özellikle sen ve sabun :)bakınıyorum yazan yok dudğımı büzüp çıkıyom yaw :sinifsinif::sinifsinif:

menekşem opuyorumnanaktan

ayy kıyamam bebeime ya :) tmm kimsecikler olmasa da yazarım ben..
yaa az yediğimi sanmıorum bana çok gelio bu :) kepekli ekmek değildi bgünküler.evde kalmadı da anca pzts alırım herhalde.. ama diorum ömür boyu kepekli ekmek mi yicem ben :) zayıf olanlara bakıorm ne spor ne kepekli ekmek..işte onlar acıkınca ve yawaş yedikleri için öyleler diorum. :KK70:

yerimseniben

ay canım canım :)
demek bu durum da ben çok yiyorum CADIARZU
ama ben akşamları hiç ekmek yemiyorum ki yaw :umursamaz:
yok yok zayıflayıp skılaşcam inadım inat işte :umursamaz:a.s

yerimseniben

pazartesi tartı günü hatırlatıyorum ona göre yapın yarınki kaçamakları diyorum . . . sositososito

sabuncumm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
p.tesi tartı günü hımmm ben pek viridğimi sanmıyorum kilo emme sizin hatrınız için tatrtılam bare sositososito

bende verdıgımmı zannetmıyorum tam aksi aldım sankı ama regl donemıme gırecem bılemıyom

sabuncumm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
p.tesi tartı günü hımmm ben pek viridğimi sanmıyorum kilo emme sizin hatrınız için tatrtılam bare sositososito

bende verdıgımmı zannetmıyorum tam aksi aldım sankı ama regl donemıme gırecem bılemıyom

Kıslar nooluyoruz ne alması . . . :çok üzgünüm:
soft şişlikten kaynaklanan bi kilo artışın olabilir bunu çizelgenin yanına belirtiriz menekşecim ben yediklerinden farklı bir şey tüketmediysen aldığına inanmıyorum . . .

sabah güzel bir PAZAR kahvaltısı yaptım . . . zemuszemus

1 bi de yarım salamlı tost kepekli ekmekten çeri domaresler 6 zeytin ve 1 dilim kepekli ekmekle 4 küçük parça çukulata biraz fıstık ezmesi biçiminde kallafi kahvaltımı bitirdim . . .
Pazar kahvaltılarımdan asla ödün vermem . . . opuyorumnanaktan guclubacismile

ovır yine kayıp . . . mirmirmirmir

tatlı krızlerıne gırdımeyvahedigeldismile

sabuncummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dünkü mönün güzelmiş canım afiyet olsun ama lop lop et olmasın zemuszemus

Evet Menekşem kereviz salatası çok iyi kurtardı beni ara ara yapacağım çokta leziz . . . :asigim:

HAFTA 1 ............... HAFTA 2

kaleydeskop --- 67 .....................
Sabun --- 62,300 .......................
aozcan --- 62 ............................
overandover --- 72........................
Alinda --- 69...................................
soffty --- 62,6.............................
mahsunmenekse --- 48...................
yaman --- 67 ...................................
chiglet --- 61,700................................

günaydın kızlar ;
haftanız çok güzel geçsin inşallah, bol hareketli az kalorili bir hafta dilerim..
Hafta sonu yedim,, yedim,, yedim,,,
utanıyorum kendimden menü bile yazamıcam yani
sabah korkarak çıktığım tartıdan sonuç......... 60.700 yani 1 kilom gitti
yuppiiii hadi sizlerinde mutlu haberlerini bekliyorum bakalım

ıyı haftalar kızlar sanırım en kÖtÜ cevap benden gelecek
1 kılo fazlayım bıle 68 yanı
ama regl bıttı ve bıraz kaÇırdım haftasonu bu hafta devam gene ÇıĞnemelereee
Çok ÜzgÜnÜm : ((

günaydın kızlarrr...ya ben niye kilo veremiyorum.denemediğim şey kalmadı ama veremiyorum işte..senağlama yavaş yiyorum.20 dk da yemeğe çelışıyorum.az yiyiyorum.ya ben ne yapacağım.nasıl vereceğim kiloları.. offff.offf.

HAFTA 1 ............... ......HAFTA 2

kaleydeskop --- 67 .....................
Sabun --- 62,300 .......................61.500 zemuszemus
aozcan --- 62 ............................
overandover --- 72........................
Alinda --- 69...................................
soffty --- 62,6.............................
mahsunmenekse --- 48...................
yaman --- 67 .................................68 regl ohaoldumsmile
chiglet --- 61,700..............................60.700

Kızlar bendende 800 gr gitti toplamda ise başladığımdan bu yana 1 kg 100 gr . . .
Sıralanalım listeye . . .

İyİ haftalar kızlar sanırım en kÖtÜ cevap benden gelecek
1 kİlo fazlayım bİle 68 yanİ
ama regl bİttİ ve bİraz kaÇırdım haftasonu bu hafta devam gene ÇİĞnemelereee
Çok ÜzgÜnÜm : ((

ÜZÜLME CANIM BU DÖNEMDE OLUR KANIMCA HAFTAYADA BEN ÖYLE OLUCAM:bbo:

X