- 5 Şubat 2008
- 749
- 7
- 39
menekşe akşam ne yicen ?
bi şey bulamadım ben düşün düşün . . .
bilmyiorum ki tatlış ..ekmek yemem o kesin salata da olur oda kesin normal sulu bir yemek olur sanırım güzelimolumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menekşe akşam ne yicen ?
sabuncum mönü belli oldu güzelim
menekşe akşam ne yicen ?
mrb :) menekşem saol bebeeem buranın demirbaşı hepimiziz yaa =D
ben sabah ekmeğin kenarından bi parça koparıp yumurta peynir zeytin reçel domates çay fln kahvaltımı yapmıştm 12,- 12,30 arası..
akşam da yine ekmeğin kenarından kopardım =) 4-5 kaşık mercimek yemeği 1 kaşık da yoğurtla yedim.her yudumdan sonra su içtim fazla yememek için.iyiki de yapmışım. yemekten yarım saat sonra da 4 tane bisküvi yedim kremalı rondo tarzı küçücüktüler =)
menekşem walla menün süper çıtırık =) tebrik ediorum
sabuncum mönü belli oldu güzelim
tavuk,pilav salata ekmeksiz :):sm_cool:
mrb :) menekşem saol bebeeem buranın demirbaşı hepimiziz yaa =D
ben sabah ekmeğin kenarından bi parça koparıp yumurta peynir zeytin reçel domates çay fln kahvaltımı yapmıştm 12,- 12,30 arası..
akşam da yine ekmeğin kenarından kopardım =) 4-5 kaşık mercimek yemeği 1 kaşık da yoğurtla yedim.her yudumdan sonra su içtim fazla yememek için.iyiki de yapmışım. yemekten yarım saat sonra da 4 tane bisküvi yedim kremalı rondo tarzı küçücüktüler =)
menekşem walla menün süper çıtırık =) tebrik ediorum
ay şekercim çok thanks :)
ama bişi sorcam ya siz mi az yiyorsunuz ben mi çok yiyorum şimdi orayı çözemedim :)
bende kahvaltıyı 13 gibi yaptım 18.45 te akşam yemeği ve 25-30 dk da yedim e anca bu geliyo elimden normalde olsa 10 dk :)
sen gel her akşam yaw özellikle sen ve sabun :)bakınıyorum yazan yok dudğımı büzüp çıkıyom yaw :sinifsinif::sinifsinif:
ayy kıyamam bebeime ya :) tmm kimsecikler olmasa da yazarım ben..
yaa az yediğimi sanmıorum bana çok gelio bu :) kepekli ekmek değildi bgünküler.evde kalmadı da anca pzts alırım herhalde.. ama diorum ömür boyu kepekli ekmek mi yicem ben :) zayıf olanlara bakıorm ne spor ne kepekli ekmek..işte onlar acıkınca ve yawaş yedikleri için öyleler diorum.
ay canım canım :)
demek bu durum da ben çok yiyorum CADIARZU
ama ben akşamları hiç ekmek yemiyorum ki yaw :umursamaz:
yok yok zayıflayıp skılaşcam inadım inat işte :umursamaz:a.s
sabuncumm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
p.tesi tartı günü hımmm ben pek viridğimi sanmıyorum kilo emme sizin hatrınız için tatrtılam bare sositososito
bende verdıgımmı zannetmıyorum tam aksi aldım sankı ama regl donemıme gırecem bılemıyom
tatlı krızlerıne gırdımeyvahedigeldismile
tatlı krızlerıne gırdımeyvahedigeldismile
İyİ haftalar kızlar sanırım en kÖtÜ cevap benden gelecek
1 kİlo fazlayım bİle 68 yanİ
ama regl bİttİ ve bİraz kaÇırdım haftasonu bu hafta devam gene ÇİĞnemelereee
Çok ÜzgÜnÜm : ((