Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

margırıttttttttttttttttttttttttttttttttt ösledim çok ösledimmmm prensesim yaaaaaaaaa . . .
du annatcam du !

noluyo nan burda..
benden habersiz zayıflayabileceğini sandın zabın aklinialirimsmile

oy oy fium . . .
arkadaşlar tanıştıriim margh namı diğer fiucan benim 60-69 topiğinden çok gıymatlı arkadaşım . . .

fium biz çinneye çinneye çok zayıflıyoruz bizim topiğe linkte atmıştım beni arayan olursa oradayım baabında . . .

:hulya: canım bi baştan oku topiciği netice alanlar çok . . .
kış ayı malum hareket kısıtlı biz çeneye spor yaptırarak gayette yiyerek kilo kaybediyoruz prensesim benimmmm . . . opuyorumnanaktan

ben geldim
sabah peynirli puaça yedim bir kupa çayla
daha sonra spordaydım
çıktıktan sonra 5 zeytin ve bir parça ekmek yedim
akşamda ezme vardı bir dilim ekmekle yedim ama biraz fazla yedim herlade

cnm yaa neresi fazlaa??? kızarım bak !!!
ama sağlıksız besleniosun şekerim yaaa..hiç protein ve sulu tarzda yemek yok.böyle yapma nolurr

ben de akşam yemeğini 18.10 da bitirdim.
1 kepçeden çok azcık fazla karnıbahar yemeği(patates havuç tavuk göğsü fln vardı içinde),1 dilim çavdar ekmeği,1 bardak da ayran.. ii beslenmişim yaa =D

sizler de paylaşın yemekten sonra kızlar.. gircem yine grşrz

ohaoldumsmileya birşey söyleyeyim mi ben bu yavaş yeme olayını bu aralar tam yapamıyorum sanki özellikle akşam yemeklerinde hep aklımda ama yiyemiyorum
ekmek yemiyorum diye bu sefer yemeği kaçırıyorum

çok güzel yemişsin canım

offf ben bu akşam 8,30 gbi yedim yine evdekilerle..hem de ne yemek..hızlı ve çok midem şişti resmen..bi yol bulmam lazım böyle olmaz

zabınım meniiiiiiiim...
bu arada tüm bayanlara sevgiler , saygılar.. fly da burdaymış kaydirigubbakcemile2
ben de takılcam buraya..
yarın diyete giriyorum. birazdan okuyucam tüm topiği..
aşk hikayeleriniz dahil :1ninca:

cnm hg sen de =) heheee aşk hikayeleri bitti

sevdim bende bu topiği hemen uygulamaya başladım bile. size bir önerim var yemeğe başlamadan önce 2-3 bardak su için :) ben aklıma geldikçe yapıyorum...

Arkadaşlar sizin payaşımınızı diyet denneyimlerimiz bölümüne taşıyalım konuyu kaybedenler olacaktır diyerek önceden haber vermek istedim :) biraz dursun taşıdığımızda deneyimlerimizden bulabiirsiniz doğru başlık altında olalım...

ben geldim
sabah peynirli puaça yedim bir kupa çayla
daha sonra spordaydım
çıktıktan sonra 5 zeytin ve bir parça ekmek yedim
akşamda ezme vardı bir dilim ekmekle yedim ama biraz fazla yedim herlade

afiyet olsun ama, yediğin yiyecekler hep karbonhidrat içeriyor, sabahları peynir ve ekmek, spordan sonra yoğurt yesen yağların yakımına daha faydalı olacağına eminim

sevdim bende bu topiği hemen uygulamaya başladım bile. size bir önerim var yemeğe başlamadan önce 2-3 bardak su için :) ben aklıma geldikçe yapıyorum...
evet akşam yemekten önce kola bardakları varya kocaman onlarla içeriyorum şişkinlik yapıyor

gelelim bana
dün sabah : 1 dilim ekmek, biraz helva
arada: 1 kupa yeşil çay
öğle : yayla çorbası ve 1 dilim ekmek
arada: 1 portakal
akşam : 1 dilim pizza, ( kızım pizzayı çok seviyor o yüzden haftada yapıyorum diyebilirim, yoksa dışarda tutturuyor yiyelim diye, bende içine ne eti koyduklarını bilmediğim ürünleri dışardan yedirmem, mis gibi ellerimle yaparım, Kayseri liyizya sucuğumuzu bile evde yaparız miss gibi :kedi::kedi:)
akşam otururken biraz mısır patlağı ve yarım portakal
30 dk yürüyüş yaptım, 30 dk jet gibi ev yerleştirdim,çamaşır yıkadım astım bunları yaparken bile terin içinde kalıyorum umarım spordan sayılır:hulya:

offf ben bu akşam 8,30 gbi yedim yine evdekilerle..hem de ne yemek..hızlı ve çok midem şişti resmen..bi yol bulmam lazım böyle olmaz

yediğine kızmamda niye hızlı yedin ona söylenirim . . . kovalamadılar ya . . . :çok üzgünüm: neyse bu nazarlığımız olsun bi daha böle bi deneyim olmasın ovırım ...
pazartesi kilo bildirimi yapacağız bak bunu hatırla lokmaları ona göre yuvarla . . .

opuyorumnanaktan
DİET yok prensesim fiçudumuza kıtlık sinyali vermiyoruz . . . Sadece iyi çiğniyoruz . Dietler evet spnuç veriyor ama kiloda aldırıyor DİET KİLO ALDIRIYOR ! ENİNDE SONUNDA !

cnm hg sen de =) heheee aşk hikayeleri bitti

opuyorumnanaktan

hoşgldn cnm . . .

canım en güzelini yapıyorsun dışarıdan yedirmemekle mekcandılsta çalışan bi arkadaşım var dışarıda fesfutta yapılan yiyecekler hakkında anlattıklarını duysanız zzzzz . . . :1closedeyes:

kahvaltıda helvada güzel fikir . . .

günaydıın kızlaaaarrrrrr

gnyn cnm . . .

AkŞam bende eve gıdence 1 abrdak sÜt ve azıcık kaŞarla ekmek yedım sona
9,45 gıbı tarhana ve soĞan yedım ama o da azdı 1 saat sonada greyfurt ve elma
bu sabah tatlı yedım ve kahvaltı etmedım ÖĞle yemeĞıne de az kaldı zaten

hayırlısı olsun güzelim benim hikayeyi duysan bir daha sevmek istemezsin ki ben öleyim bir daha svebileceğimi sanmıyorum :a015::çok üzgünüm:

Canım benimm.. Öyle düşünmee... Bende çok umutsuz bi aşk yaşadım.. 4 sene,5 sene hep üzüldüm.. bir daha asla dediğim bi zaman karşıma nişanlım çıktı ve ağustosta evleniyoruz..Şeniz yani diyeceğim o ki.. Umudunu kaybetme.. Şu an hiç inandırıcı gelmiyor ama yine seviceksin ve mutlu olucaksız canım..

noluyo nan burda..
benden habersiz zayıflayabileceğini sandın zabın aklinialirimsmile

Eneeemmm prensesim geeemişşş.. Hoşgeeemişşş..opuyorumnanaktan

Ben de burdayım.. Zabınım sağolsun.. İkinise de..opuyorumnanaktan

ay valla inanırım bu mekdanılds irençliine.. Çok iiireniyorum bende yaa.. Arada çok nadir yiyorum mecbur kalınca ama mümkünse sadece patates filan... İiiiiireeeeeyyyyynççç..

Günaydınlarrrr...opuyorumnanaktan

O yİyecekler nasıl yapılıyormuŞ pekİİ

cnmcm bana danılts amcada çalışan arkadaşım forumda yani pek çok yemek firmasının tek katta barındığı alanda, hepsinin ne kadar ne zaman ve nasıl temizlik yaptıklarını o yiyeceklerin piştiği unsurların ne aralıklarla temizlendiği ürünlerin soğuk zincirlerinin kırılıp kırılmadığı biçiminde nacizane bilgiler sunar arada . . .
hepside tabi çok korkunç . . .
eğer açlıktan ölmek üzere değilsek dışarıdan asla yemek yememeliyiz . . . dinlediklerimden sonra bende bu kanı uyandı ! :1ninca:
ya çok güvendiğimiz mutfağını ve ahçısını bildiğimiz yerden yemeliyiz . . .

pericim öperim . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…