ya kızlar kahvaltı sofrasından 11de kalkıyorum ve 1.30 2 gıbı acıkmaya baslıyorum ve hemen ara ogun olarak bısey yıyıyorum ve boyle gun boyu evem edıyo sızlere bakıyorumda gunde iki ogun fılan yıyosunuz bendemı bı tuhaflık var:uhm:
bende geldim artıkın
bende çok sıkıldım evime gitmek istiyorum artıkınnnn
kuzumu öpmek sarılmak istiyom
sabuncum pazartesimi tartılacak şeker
saol soffty'cim.evet kayısı tok tutuyomuş ama hiç denemedim bgüne kadar =) ben sabah normal abartmadan yedim bildiğiniz kahvaltı işte 1 dilim çavdar ekmeğiyle yumurtayla fln.. 9 du saat.
diğer öğün de 15e doğru yedim.arkadaşımdaydım 2 dilim beyaz ekmek yedim kızartılmış,kahvaltılık bi de kabak havuç patatesten yapılmış köfte yedim hamburger köfteleri byüklüğünde.. sonra biraz çekirdek ve fındık yedik =) hiç acıkmadım daha başka bşy de yemem bu saatten sonra ztn.
günaydın kk nın çıtır olma adayları
akşam: 4 kaşık kadar yeşil fasulye ve 4 kaşık kadar pilav ve bol salata yedim tam 20 dk aheste aheste yedim
yemekten sonra yarım halley ve 1 avuç çerez yedim
9-10 tane kadar kayısı kurusu yedim, bağırsaklarım problemli o bakımdan
250 tane stepper yaptım 10 tane mekik çektim
oo süpersin sen yaaa
bende itiraf ediyorum akşam çok özensiz yedim hemde hamur işi ama olsun çok mutluydum :lepi: üzülmedim yani.bugün gene devam aheste aheste yemeğeee kaydirigubbakcemile3
önceki yaptığım diyetlerde ekmek hiç yemezdim, buna rağmen kilo veremezdim, şimdi ise sabah kalvaltımda ve bazen öğle yemeğinde ekmek yiyorum, buna rağmen bu sabah tartıda gördüğüm rakam süperdi :lepi::lepi: önemli olan motivasyon ve çok çiğnemek 4 kaşık fasulyeyle doymam imkansızdı ama eşim ye dedikçe şiştim yiyemicem dedim ve bıraktımzemuszemuszemuszemus
ya kızlar kahvaltı sofrasından 11de kalkıyorum ve 1.30 2 gıbı acıkmaya baslıyorum ve hemen ara ogun olarak bısey yıyıyorum ve boyle gun boyu evem edıyo sızlere bakıyorumda gunde iki ogun fılan yıyosunuz bendemı bı tuhaflık var:uhm:
butun gun ewdeyım belkı sıkıntıdan sık acıkyom herhalde
ben de günde 8 öğün yapıyorum, hiç acıkmıyorum, çok dinç hissediyorum, vücudum da diyet yaptığını hissetmiyor olmalı çünkü kilo verebiliyorum.sağlıklı olan sık yemek aslında.
günaydın sabun
ee kızlar napıyonuz bakalımm
yanlız bu hafta zayıflamasakta bu çok çiğneme tarzına alışmamız lazım dimi
ben hala regl olmadığımdan koca bi göbeğim var malesef = (
ee kızlar napıyonuz bakalımm
yanlız bu hafta zayıflamasakta bu çok çiğneme tarzına alışmamız lazım dimi
ben hala regl olmadığımdan koca bi göbeğim var malesef = (
Sabunum sabah 61 i gördüm pazartesi başlamıştım bu şekilde yeme tarzına, 700 gr bnim için çok ciddi bir rakam inşallah pazartesiye 1 kg geçer diye düşünüyorum
wow ! 4 günde 700 gram mı gitti yani ?
detaya gir o zaman ne yedin ne kadar yedin kaç dakikada yedin ? opuyorumnanaktan
kızlar ya size bişey soracam.akşam yemeği yedim diyelim yarım saat sonra uyudum.1-2 saat uyuyup 11 gibi uyandıktan sonra karnım deli gibi açtı.yemeklere saldırasım geldi.ve biraz yedimde.uyandıktan sonra hep böyle oluyor.deli gibi aç oluyorum.sizinde oluyormu...oluyorsa ne yapıyorsunuz