Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

ben de günde 8 öğün yapıyorum, hiç acıkmıyorum, çok dinç hissediyorum, vücudum da diyet yaptığını hissetmiyor olmalı çünkü kilo verebiliyorum.sağlıklı olan sık yemek aslında.

bende geldim artıkın
bende çok sıkıldım evime gitmek istiyorum artıkınnnn
kuzumu öpmek sarılmak istiyom
sabuncum pazartesimi tartılacak şeker

canımcım evet pazartesi tartılacağız 2. haftamız olarak çizelgemize işlenecek pazartesi aldığımız sonuç . . .

hmmmm neden foruma girmediğin anlaşıldı zemuszemus arkadaşınla kaynatıyosunuz demek . . . zemuszemus

bence yediklerin gayet dengeli görünüyor canım . . .

oo süpersin sen yaaa

bende itiraf ediyorum akşam çok özensiz yedim hemde hamur işi ama olsun çok mutluydum :lepi: üzülmedim yani.bugün gene devam aheste aheste yemeğeee kaydirigubbakcemile3

canım sağlıksız bol kalorili şeylerden bol yediğinde bile çok çiğnemeyi ihmal etme . . .

merak ettim kaç kiloydın sabah cnm ?
ya da kaç kilo verdin ?

yok cnm benim metabolizmanla ilgili herkesinki farklı tabi .. .. ..
ne zaman acıktığını hissedersen ben ye derim doyduğunu hissettiğin anda da bırak . . .

butun gun ewdeyım belkı sıkıntıdan sık acıkyom herhalde

pazar günü evde olduğumda aynen senin gibiyim soft bi öğünü yerken bi sonraki öğüne ne pişirsem diye düşünürken buluyorum kendimi . . .
sıkıntıdan tabi . . .

ben de günde 8 öğün yapıyorum, hiç acıkmıyorum, çok dinç hissediyorum, vücudum da diyet yaptığını hissetmiyor olmalı çünkü kilo verebiliyorum.sağlıklı olan sık yemek aslında.

çok haklsın cnm en doğrusu buu

Günaydın kızlar,

Ben dün yediklerimi yazayım..
Sabah: kepekli ekmekle tost, 1 bardak portakalsuyu
Öğlen: köri soslu tıvıh, yanında pilav ve yoort
Ara: yarım elma, 1 mandalina
Akşam: 1 kase tonbalıklı salata, yarım portakal

yarım saat walkarobics üstüne calleneticsin esneme hareketleri..

Gece: yarım elma, 1 mandalina

2 gündür spor yapıyorum ya.. Feci canım yanıyo su anda.. Bacak ve popo kaslarım feciii....:bbo:

ee kızlar napıyonuz bakalımm
yanlız bu hafta zayıflamasakta bu çok çiğneme tarzına alışmamız lazım dimi
ben hala regl olmadığımdan koca bi göbeğim var malesef = (

Sabunum sabah 61 i gördüm pazartesi başlamıştım bu şekilde yeme tarzına, 700 gr bnim için çok ciddi bir rakam inşallah pazartesiye 1 kg geçer diye düşünüyorum

cnm ii gidiyo sayılır kendi adıma . . .
pen pzrtsi davul gibi olsamda tartılıp bildireceğim . . .

ne olsun güzelim iyiki bura var yoksa hiç çekemicem işieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Sabunum sabah 61 i gördüm pazartesi başlamıştım bu şekilde yeme tarzına, 700 gr bnim için çok ciddi bir rakam inşallah pazartesiye 1 kg geçer diye düşünüyorum

wow ! 4 günde 700 gram mı gitti yani ?
detaya gir o zaman ne yedin ne kadar yedin kaç dakikada yedin ? opuyorumnanaktan

kızlar bu arada boylarınız kaç bu çok önemli bir faktör
benimki : 1.60 (

wow ! 4 günde 700 gram mı gitti yani ?
detaya gir o zaman ne yedin ne kadar yedin kaç dakikada yedin ? opuyorumnanaktan

evet bencede wowwww:lepi:kaydirigubbakcemile2zemuszemus
canım buraya günlük yazdım aslında yediğim herşeyi
akşam porsiyonlarını yemek tabağı değilde minik kahvaltı tabaklarımız varya onlara koydum oda 3-4 kaşık ancak alıyor yavaş ve durarak çiğnedim ama herşeydnde azar azar yedim sizin sırrınız gibi farkı yokolumunekankayizsmile

kızlar ya size bişey soracam.akşam yemeği yedim diyelim yarım saat sonra uyudum.1-2 saat uyuyup 11 gibi uyandıktan sonra karnım deli gibi açtı.yemeklere saldırasım geldi.ve biraz yedimde.uyandıktan sonra hep böyle oluyor.deli gibi aç oluyorum.sizinde oluyormu...oluyorsa ne yapıyorsunuz

boy 1.70 kilo 59.8, pazartesi günü 61 kiloydum, 3 günde 1.2 kilovermişim. sık sık yemenizi tavsiye ediyorum ben. aç hissetmesem bile ara öğün yapıyorum , metabolizmamın az yiyip az yakmaya alışmasını istemiyorum.3 gündür belki normalde yediğimden fazla yiyiyorum ama sık yiyorum günde 8 bazen 9 öğün. metabolizmam şaşırdı sanırım, sürekli yiyecek gelince yakmaya başladı. bende işe yaradı.

1 meyve ve bir çb süt iyi geliyor. bazen gecenin 12 sinde bile yediğim oluyor. zararını görmedim.hem böylece sabah uyandığımda daha dinç oluyorum.ama proteinsiz yeme meyveyi çünkü yine acıkmana neden olur

Gece yatmadan bende sÜt ıÇtım aÇlıĞı bastırıyor yoĞurtta aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…