kızlar dun butun gun temızlıkle ugrasınca hıc gıremedım nete bende pek degısıklık yok kılo bakımından bılmıyorum bı aralar regl donemım belkı ondandır bıde tuvelete cıkamıyorum aslında hertgun 4 kayısı yıyırum ama
Canım benimm.. Öyle düşünmee... Bende çok umutsuz bi aşk yaşadım.. 4 sene,5 sene hep üzüldüm.. bir daha asla dediğim bi zaman karşıma nişanlım çıktı ve ağustosta evleniyoruz..Şeniz yani diyeceğim o ki.. Umudunu kaybetme.. Şu an hiç inandırıcı gelmiyor ama yine seviceksin ve mutlu olucaksız canım..
Eneeemmm prensesim geeemişşş.. Hoşgeeemişşş..opuyorumnanaktan
Ben de burdayım.. Zabınım sağolsun.. İkinise de..opuyorumnanaktan
ay valla inanırım bu mekdanılds irençliine.. Çok iiireniyorum bende yaa.. Arada çok nadir yiyorum mecbur kalınca ama mümkünse sadece patates filan... İiiiiireeeeeyyyyynççç..
Günaydınlarrrr...opuyorumnanaktan
kızlar dun butun gun temızlıkle ugrasınca hıc gıremedım nete bende pek degısıklık yok kılo bakımından bılmıyorum bı aralar regl donemım belkı ondandır bıde tuvelete cıkamıyorum aslında hertgun 4 kayısı yıyırum ama
günaydın arkadaşlar :) bende bu sabaha ;
2 dilim kepekli ekmek (birine peynir birine çikolata 1 kaşık)
1 fincan şekersiz kahve içtim.
ben günlük yediklerimi kaloriye döküyorum sonra. takip ediyorum kaç kalori yemişim diye.
ya bu programa başlayalı nerdeyse bir hafta olacak 2 gündür spora gidiyorum sadece 800 gr vermişim mafoldumben
günaydın arkadaşlar :) bende bu sabaha ;
2 dilim kepekli ekmek (birine peynir birine çikolata 1 kaşık)
1 fincan şekersiz kahve içtim.
ben günlük yediklerimi kaloriye döküyorum sonra. takip ediyorum kaç kalori yemişim diye.
ya bu programa başlayalı nerdeyse bir hafta olacak 2 gündür spora gidiyorum sadece 800 gr vermişim mafoldumben
kızlarrrrr yandım ben, annem yemeğe çağırdı, şimcik oraya gidicemgüzel güzel yemekler yapmıştır, yemezsem azarlar, yavaş yesem niye mızmızlanıyosun der, öfffffffffffffffffff((
cnm hevesini kırma dha yeni başlamışsın ..
spor olarak ne yapıyorsun ?bol su içmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar ...cnm ben 2 aydır karın egzerzisi yapıyorum ve sanırım 2-3 haftadır yavaş yiyorum anca 2 kilo verdim ve belimde göbüşümde incelme olduzemuszemus
acele etme uzun vadede verilen kilolar daha kalıcı olur geri gelmesi açısından :)a.s.
bence yeme düzeninden kaynaklanıyor, senin yeme düzenini bozmak gerekli. Herşeyden ye ama az ye :içelim: