Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

Çok haklısın ınce dÜŞÜnÜnce yememek daha mantıklıı

bende geldim
sabah 1 dilim ekmek 3 küçük parça sucuk ve 3 tane dilim peynir yedim
öğlen 3 tane yulaflı bisküvi yedim
bir arada yoğurt yemeyi düşünüyorum akşamda bilmiyorum

HAFTA 1

kaleydeskop --- 67
Sabun --- 62,300
aozcan --- 62
overandover --- 72
Alinda --- 69
soffty --- 62,6
mahsunmenekse --- 48
yaman --- 67
chiglet --- 61,700

kızlar dun butun gun temızlıkle ugrasınca hıc gıremedım nete bende pek degısıklık yok kılo bakımından bılmıyorum bı aralar regl donemım belkı ondandır bıde tuvelete cıkamıyorum aslında hertgun 4 kayısı yıyırum ama

cnm kabızlık için keten tohumu bire bir
bir kase yoğurda 1 tatlı kaşığı öğütüp at ve ye yoğurtla
sona aç karnına elma ye ve bol ılık su iç üstüne
sonaa sarımsak ye akşam yemeğinde
bide kırmızı biber olur ya közlenmiş bunların hepsi bağırsakları yumuşatıyor bilesin

bendede var o illet sofftty bana 4 kayısı kar etmiyor 10 taneden aşağı yemiyorum
ama 2 haftadır çok şükür bir rahatsızlık duymadım.

aslında mıdemden rahatsızlıgım var ilaç kullanıyorum belkı onlarda yapıyordur bıde acaıb içim gaz dolu

teşekkür ederim tatlım ne diyebilirim ki ...iyi bir insanım kendime göre kimse hakkında kötü düşünmem elimden geldiğince iyilik yapmaya çalışırım ama bilirsiniz ki iyilik insanlara yaramıyor..diyeceğim şu ki iyi şeyler hak ettiğimi düşünüyorum inş.iyi birisi de beni gerçekten hak edip mutlu edebilcek ve aileme de yakışacakopuyorumnanaktana.s. birisi çıkar

günaydın arkadaşlar :) bende bu sabaha ;

2 dilim kepekli ekmek (birine peynir birine çikolata 1 kaşık)
1 fincan şekersiz kahve içtim.

ben günlük yediklerimi kaloriye döküyorum sonra. takip ediyorum kaç kalori yemişim diye.

:1hug:
softycim,bende de vardı odediğin sorun,yalnız her insanın metabolizması farklıdır güzelim kaysı bana iyi geliyor ama sana gelmeye bilir sabah aç karnına limonlu ılık su iç yada akşamları yatmadan elma yemeyi dene ..tabi sen vücudunun çalışmasını daha iyi bilrsin ama bunları deneyerek neyin bağırsaklarını çalıştırdığını daha iyi öğrenirsin güzelim .. a.s.

ya bu programa başlayalı nerdeyse bir hafta olacak 2 gündür spora gidiyorum sadece 800 gr vermişim mafoldumben

Aslında hatalı belki ama bende şöle bi kaba taslak 1 günlük ne kadar kalori aldığımı hesaplarım genelde . . .

ya bu programa başlayalı nerdeyse bir hafta olacak 2 gündür spora gidiyorum sadece 800 gr vermişim mafoldumben

cnm hevesini kırma dha yeni başlamışsın ..
spor olarak ne yapıyorsun ?bol su içmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar ...cnm ben 2 aydır karın egzerzisi yapıyorum ve sanırım 2-3 haftadır yavaş yiyorum anca 2 kilo verdim ve belimde göbüşümde incelme olduzemuszemus
acele etme uzun vadede verilen kilolar daha kalıcı olur geri gelmesi açısından :)a.s.

beyazcım kahve nescafe mi?selülit yaptığını duymuştumda kahvenin cnm bilgilendireyim dedim tatlışa.s.

kızlarrrrr yandım ben, annem yemeğe çağırdı, şimcik oraya gidicemgüzel güzel yemekler yapmıştır, yemezsem azarlar, yavaş yesem niye mızmızlanıyosun der, öfffffffffffffffffff ((

itiraf ediyorum az önce işyerinde çikolatalı gofret ısmarladılar yavaş yedim ama yarısını yedim (

kızlarrrrr yandım ben, annem yemeğe çağırdı, şimcik oraya gidicemgüzel güzel yemekler yapmıştır, yemezsem azarlar, yavaş yesem niye mızmızlanıyosun der, öfffffffffffffffffff ((

O ZAMAN SENİN BUGÜN İZİNLİ GÜNÜN OLSUN ÇOK VE HIZLI YEeyvahedigeldismile

spor salonuna gidiyorum canım basen falan
ama benim kilom çok yani vermme daha kolay sanıyordum
mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…