Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bencede wowwww:lepi:kaydirigubbakcemile2zemuszemus
canım buraya günlük yazdım aslında yediğim herşeyi
akşam porsiyonlarını yemek tabağı değilde minik kahvaltı tabaklarımız varya onlara koydum oda 3-4 kaşık ancak alıyor yavaş ve durarak çiğnedim ama herşeydnde azar azar yedim sizin sırrınız gibi farkı yokolumunekankayizsmile
zaten yutanlar kilolu çiğneyenler zayıf olurmuş. bilginize.
kızlar ya size bişey soracam.akşam yemeği yedim diyelim yarım saat sonra uyudum.1-2 saat uyuyup 11 gibi uyandıktan sonra karnım deli gibi açtı.yemeklere saldırasım geldi.ve biraz yedimde.uyandıktan sonra hep böyle oluyor.deli gibi aç oluyorum.sizinde oluyormu...oluyorsa ne yapıyorsunuz
boy 1.70 kilo 59.8, pazartesi günü 61 kiloydum, 3 günde 1.2 kilovermişim. sık sık yemenizi tavsiye ediyorum ben. aç hissetmesem bile ara öğün yapıyorum , metabolizmamın az yiyip az yakmaya alışmasını istemiyorum.3 gündür belki normalde yediğimden fazla yiyiyorum ama sık yiyorum günde 8 bazen 9 öğün. metabolizmam şaşırdı sanırım, sürekli yiyecek gelince yakmaya başladı. bende işe yaradı.
opuyorumnanaktan1 meyve ve bir çb süt iyi geliyor. bazen gecenin 12 sinde bile yediğim oluyor. zararını görmedim.hem böylece sabah uyandığımda daha dinç oluyorum.ama proteinsiz yeme meyveyi çünkü yine acıkmana neden olur
mrb kızlar ben geldim =) dün akşam girdim ama kimsecikler yoktu ben de çıktım-tatlicadiarzu- yarım saat önce kahvaltımı yaptım 1 dilim çavdar ekmeğiyle. gayet de tokum.20dk ya çıkaramıyorum ama yine de yawaş yemeye çalışıorm. akşam 6 da yerim bi sonraki öğünümü de artık..karnıbahar yapıcam birazdan tavuk göğsüyle,akşamki menüm süper olicekkk sositososito
walla 1 gün girmedim maşallah yazan yazana,ne güzel kilo verenler war. ben çok sık yemek istemiorm,hem şişlik oluyo midemde hem de rhatszlık verio..acıkınca yiyorum doyunca bırakıyorum.. =)
canımcım arda meyve yesene neden bu kadar aç bırakıyorsun kendini ?buarada bazı arkdaşlar kısa sürede fazla kilo veriyolar bir arkdaşı okumuştum 6 günde 9 kilo mu ne vermiş şimdi tam aklımda değil ama bu kadar kısasürede verilen kilo iyi değil arkdaşlar benim naçizane fikrim...o kadarçabuk geri alırsınız ..
ben 2 kilo verdim evt ama nerdeyde 2 haftadır yavaş yiyorum..en normali ve sağlıklısı uzun sürede verilen kilodur bence kaydirigubbakcemile5
cnm o arkdş lahana diyetiyle vermiş okdr kiloyu ve bnce sağlıksız.. nie eziyet ediyo ki kndine?
tatlışım ben aralarda pek yeme ihtiyacı hissetmiorm ama çok cnm isterse yiyorum tabi ne istersem =) dşündüğün için saol bebişopuyorumnanaktan
mrb kızlar ben geldim =) dün akşam girdim ama kimsecikler yoktu ben de çıktım-tatlicadiarzu- yarım saat önce kahvaltımı yaptım 1 dilim çavdar ekmeğiyle. gayet de tokum.20dk ya çıkaramıyorum ama yine de yawaş yemeye çalışıorm. akşam 6 da yerim bi sonraki öğünümü de artık..karnıbahar yapıcam birazdan tavuk göğsüyle,akşamki menüm süper olicekkk sositososito
walla 1 gün girmedim maşallah yazan yazana,ne güzel kilo verenler war. ben çok sık yemek istemiorm,hem şişlik oluyo midemde hem de rhatszlık verio..acıkınca yiyorum doyunca bırakıyorum.. =)
cnm o arkdş lahana diyetiyle vermiş okdr kiloyu ve bnce sağlıksız.. nie eziyet ediyo ki kndine?
tatlışım ben aralarda pek yeme ihtiyacı hissetmiorm ama çok cnm isterse yiyorum tabi ne istersem =) dşündüğün için saol bebişopuyorumnanaktan
hoşgeldin cnm . . .
yeme isteği neden pek yok ben tahmin edebiliyorum sanırım . . . :asigim: :1rolleyes: yerimseniben
=) bilmem aşktan mı acaba :kedi: hmmm glba o yüzden :1hug:
menekşecim,
bol su içiorm zaten aralarda :)
Ben bugÜn Çok yedİm yaaaaaaa
ÖĞlen pİzzaaaa ama sonrada yarım saat yÜrÜdÜm
ve az Önce gofret ceza yapıp akŞama yemİcem
Yamancım dayanamazsan yine de bşyler ye en azından bi kaç lokma..
Sabuncum ve menekşecim bzimkisi garip bi aşk hikayesi =) sevgili gbiyiz ama değiliz =) geçen sene birlikteydik bikaç ay,sonra ayrıldım ben manyak kafaaa,aralarda baya konuşmadığımız oldu,sonra yine dayanamadık görüştük =) off bunu anlatırken yoruluyorum walla ne olaylı dimi
sevgili olmasak bile birbirimizi sevdiğimizi bilioruz farklı takılıoruz yaaa biiizzz
tamam cnmcım ay sabuncum herkes onu istiyor ama nerdeeeeeeeeeeee :çok üzgünüm:
Ben bugÜn Çok yedİm yaaaaaaa
ÖĞlen pİzzaaaa ama sonrada yarım saat yÜrÜdÜm
ve az Önce gofret ceza yapıp akŞama yemİcem
Yamancım dayanamazsan yine de bşyler ye en azından bi kaç lokma..
Sabuncum ve menekşecim bzimkisi garip bi aşk hikayesi =) sevgili gbiyiz ama değiliz =) geçen sene birlikteydik bikaç ay ( 2008 de ya hala 2009dayız sanıorm),sonra ayrıldım ben manyak kafaaa,aralarda baya konuşmadığımız oldu,sonra yine dayanamadık görüştük =) off bunu anlatırken yoruluyorum walla ne olaylı dimi
sevgili olmasak bile birbirimizi sevdiğimizi bilioruz farklı takılıoruz yaaa biiizzz
hayırlısı olsun güzelim benim hikayeyi duysan bir daha sevmek istemezsin ki ben öleyim bir daha svebileceğimi sanmıyorum :a015::çok üzgünüm:
ayhh cnm yaa kıyamam.bn de snn gibiyim aslında,başka kimseyi sevebileceğimi sanmıorm.denedim ama olmuyo vazgeçilmio =) 2008de tanışmştk ya yanlş yazmşm düzelttim msjı.ahh nysee :) topiği kirletmiim ben