Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaştım kaldım falla 65 e :1ninca: delikafadulden ama çabuk alınan kilolar çabuk gidio biliosun bu öğütme olayıda yardımcı baya baya . . .
prenses napıyo ?
ii oldu mu hastaydı baya ?
bencede işe yarar ama ben yapamıyorun masada sıkılıyorum yiyeyim hemen kalkayım istiyorum... bir yandanda ortalığı topluyorum 10 dak yeme işi bitiyor :))
Canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[sıze="2"]hayırdır yaman neden canın sıkıldı[/sıze]
ay ne biliyim iş iş iş nereye kadar sıkıldım yaaaa
valla bence kıymetini bil canım o kadar işsiz varken a.s.
işallah kuzum.. Prenses daha iyi maşallah.. Atlattı sayulur hastalııı...
Sen nasılsın bu arada Zabınım.. İyi misin??
İşin özü aslında yediğin yemekten zevk alman canım.. Tadına vara vara yemen..
Benim de canım sıkılıyo taaa... Eve gitmek istiyorum..:bbo:
sorduğun için teşekkür ederim idare ediyorum pericim benim . . . kiloya miloya sardım zaman geçiyo işte ev-iş öle bak yeni yıldan 10 gün geçti . . .
dün gibi değil miydi 2010 mikibinon geldi dedik . . . o da gidiyo . . .:çok üzgünüm:
ÇOK HAKLISIN ASLINDA CNM SUSTUMMMMMbuyrunnnnnnnnn
ye menekşecim yeee afiet olsuunn :) merak etme dengelersin ertesi gün,hiç takma kafana tmm mı
günaydın kk nın çıtır olma adayları
akşam: 4 kaşık kadar yeşil fasulye ve 4 kaşık kadar pilav ve bol salata yedim tam 20 dk aheste aheste yedim
yemekten sonra yarım halley ve 1 avuç çerez yedim
9-10 tane kadar kayısı kurusu yedim, bağırsaklarım problemli o bakımdan
250 tane stepper yaptım 10 tane mekik çektim
oo süpersin sen yaaa
bende itiraf ediyorum akşam çok özensiz yedim hemde hamur işi ama olsun çok mutluydum :lepi: üzülmedim yani.bugün gene devam aheste aheste yemeğeee kaydirigubbakcemile3
ya kızlar kahvaltı sofrasından 11de kalkıyorum ve 1.30 2 gıbı acıkmaya baslıyorum ve hemen ara ogun olarak bısey yıyıyorum ve boyle gun boyu evem edıyo sızlere bakıyorumda gunde iki ogun fılan yıyosunuz bendemı bı tuhaflık var:uhm: