• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

şaştım kaldım falla 65 e :1ninca: delikafadulden ama çabuk alınan kilolar çabuk gidio biliosun bu öğütme olayıda yardımcı baya baya . . .

prenses napıyo ?
ii oldu mu hastaydı baya ?

işallah kuzum.. Prenses daha iyi maşallah.. Atlattı sayulur hastalııı...

Sen nasılsın bu arada Zabınım.. İyi misin??

bencede işe yarar ama ben yapamıyorun masada sıkılıyorum yiyeyim hemen kalkayım istiyorum... bir yandanda ortalığı topluyorum 10 dak yeme işi bitiyor :))

İşin özü aslında yediğin yemekten zevk alman canım.. Tadına vara vara yemen..

Canım sıkıldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Benim de canım sıkılıyo taaa... Eve gitmek istiyorum..:bbo:

işallah kuzum.. Prenses daha iyi maşallah.. Atlattı sayulur hastalııı...

Sen nasılsın bu arada Zabınım.. İyi misin??

İşin özü aslında yediğin yemekten zevk alman canım.. Tadına vara vara yemen..

Benim de canım sıkılıyo taaa... Eve gitmek istiyorum..:bbo:

sorduğun için teşekkür ederim idare ediyorum pericim benim . . . kiloya miloya sardım zaman geçiyo işte ev-iş öle bak yeni yıldan 10 gün geçti . . .
dün gibi değil miydi 2010 mikibinon geldi dedik . . . o da gidiyo . . .:çok üzgünüm:

sorduğun için teşekkür ederim idare ediyorum pericim benim . . . kiloya miloya sardım zaman geçiyo işte ev-iş öle bak yeni yıldan 10 gün geçti . . .
dün gibi değil miydi 2010 mikibinon geldi dedik . . . o da gidiyo . . .:çok üzgünüm:

Ya ne diosun canım yaa.. Zaman inanılmaz çabuk geçiyo.. Ne olcak bilmem.. Şaşıp kalıyorum bende.. Ve bu hızla geçen zaman içerisinde ev- iş, iş-ev.. Sürekli bi koşuşturma içinde.. bi bakıcaz ki yaşlanmışız.. Ay moralim bozuldu şimdi bak böle diince..
Bişiiler yapmak lazım..

bende geldim artıkın
bende çok sıkıldım evime gitmek istiyorum artıkınnnn
kuzumu öpmek sarılmak istiyom
sabuncum pazartesimi tartılacak şeker

sabah: malesef 1 puaça ve çay :(( ama çok yavaş yedim öğüttüm resmen ağzımda / şefim almış ikram edince hayır diyemedim
arada: 1 kupa yeşil çay
öğle: yemekte yeşil fasulye ve bulgur pilavı vardı ama ikisde berbattı yiyemedim sadece 1 dilim ekmek yedim onuda yavaş yavaş tabii
2 tane minicik çikolata yedim gene ben :((((
akşama evdede yeşil fasulye, pilav var dün akşamdan pişirmiştim fasulye yiyicem çok lezzetli olmuştu.

kızlar ara ögunlerınızde kuru kayısı mumkunse gun kurusu yıyın acaıb tokluk hıssı verıyo ben 4 tane yıyom ve benı bıkac saat tok tutmamı saglıyo

saol soffty'cim.evet kayısı tok tutuyomuş ama hiç denemedim bgüne kadar =) ben sabah normal abartmadan yedim bildiğiniz kahvaltı işte 1 dilim çavdar ekmeğiyle yumurtayla fln.. 9 du saat.
diğer öğün de 15e doğru yedim.arkadaşımdaydım 2 dilim beyaz ekmek yedim kızartılmış,kahvaltılık bi de kabak havuç patatesten yapılmış köfte yedim hamburger köfteleri byüklüğünde.. sonra biraz çekirdek ve fındık yedik =) hiç acıkmadım daha başka bşy de yemem bu saatten sonra ztn.

ye menekşecim yeee afiet olsuunn :) merak etme dengelersin ertesi gün,hiç takma kafana tmm mı

öle oldu galiba cnm çok saol destek olunca çok güzel oluyo arkidişlerrrrkaydirigubbakcemile3 sabah çorba ,içtim vala sonra çay yeşil çay akşam geç yedim ama ekmeksiz köfte ve salata kaydirigubbakcemile5

günaydın kk nın çıtır olma adayları
akşam: 4 kaşık kadar yeşil fasulye ve 4 kaşık kadar pilav ve bol salata yedim tam 20 dk aheste aheste yedim
yemekten sonra yarım halley ve 1 avuç çerez yedim
9-10 tane kadar kayısı kurusu yedim, bağırsaklarım problemli o bakımdan
250 tane stepper yaptım 10 tane mekik çektim

günaydın kk nın çıtır olma adayları
akşam: 4 kaşık kadar yeşil fasulye ve 4 kaşık kadar pilav ve bol salata yedim tam 20 dk aheste aheste yedim
yemekten sonra yarım halley ve 1 avuç çerez yedim
9-10 tane kadar kayısı kurusu yedim, bağırsaklarım problemli o bakımdan
250 tane stepper yaptım 10 tane mekik çektim

oo süpersin sen yaaa

bende itiraf ediyorum akşam çok özensiz yedim hemde hamur işi ama olsun çok mutluydum :lepi: üzülmedim yani.bugün gene devam aheste aheste yemeğeee kaydirigubbakcemile3

oo süpersin sen yaaa

bende itiraf ediyorum akşam çok özensiz yedim hemde hamur işi ama olsun çok mutluydum :lepi: üzülmedim yani.bugün gene devam aheste aheste yemeğeee kaydirigubbakcemile3

önceki yaptığım diyetlerde ekmek hiç yemezdim, buna rağmen kilo veremezdim, şimdi ise sabah kalvaltımda ve bazen öğle yemeğinde ekmek yiyorum, buna rağmen bu sabah tartıda gördüğüm rakam süperdi :lepi::lepi: önemli olan motivasyon ve çok çiğnemek 4 kaşık fasulyeyle doymam imkansızdı ama eşim ye dedikçe şiştim yiyemicem dedim ve bıraktımzemuszemuszemuszemus

ya kızlar kahvaltı sofrasından 11de kalkıyorum ve 1.30 2 gıbı acıkmaya baslıyorum ve hemen ara ogun olarak bısey yıyıyorum ve boyle gun boyu evem edıyo sızlere bakıyorumda gunde iki ogun fılan yıyosunuz bendemı bı tuhaflık var:uhm:

butun gun ewdeyım belkı sıkıntıdan sık acıkyom herhalde

ya kızlar kahvaltı sofrasından 11de kalkıyorum ve 1.30 2 gıbı acıkmaya baslıyorum ve hemen ara ogun olarak bısey yıyıyorum ve boyle gun boyu evem edıyo sızlere bakıyorumda gunde iki ogun fılan yıyosunuz bendemı bı tuhaflık var:uhm:

keşke kahvaltıyı daha erken yapsan, metabolizman daha erken çalışmaya başlar acıktığını hissettiğinde bastırıcak bir şeyler at ağzına kuru kayısı olabilir yada bir parça beyaz peynir bende işe yarıyor

Back