Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlis yazdim 6kiloverdim9gündeturkbayragi
ben de yavaş yavaş iyice çiğneyerek yenmesi gerekitiğini bildiğim halde maalesef bir türlü bu yöntemi uygulayamıyorum...en fazla 10 dakikada hızlı hızlı yiyerek masadan kalkıyorum...:çok üzgünüm:Fransız kadınlarında zayıf olmasını buna bağlarlar...yaklaşık 1 saatte yerlermiş...
normal cnm ya çok yememişsin
ama şu da var birden çok kesme yemeği
bünyen zayıf düşmesin sona
akşam ben çok az lahana ymeği çok az ekmek yedim
sona üzerine 1 kek yatmadan 1 saat öncede meyve
kızlar özellikle greyfurt yiyin yağları yakıyomuş
sabah 2 puaça ( ama küçüktü )
1 bardak çay ve üzerine bol ılık su içtim.
öğlen de yemek yicem
akşama daha az yicem inşallah
ha bide akşam üstü bi elma yiyiyorum eve gitmeden
iyi oluyo tutuyo bari açlığımı biraz kesiyo
Ben hareketsİz oturduĞumdan pc baŞında daha aĞır zayıflıyorum maleseff
ama haftaya bellİ olcak
haa bİde sabah aÇ karnına 4-5 kaŞık yoĞurt yedİm İÇİne de keten tohumu attım
Zabınımmm... Seni kırcaama kafamı kırarım daha iyi.. Geldim işteeee.....zemuszemus zemuszemus
65 kilo olarak kayda alabülüsünüz benü.. bir sonra ki kilo bildirimim 5 mart ta olacak.. Ve (umarım) 55 kilo olarak olacak..
Efenime söliimmm.. Ben yavaş yemek yemeğe dikkat ediyorum.. Dün spora başladım.. Bide düşünce gücünü kullanmaya çalışıyorum (malum o yüzden tartılmıyorum.. hihikaydirigubbakcemile3)
Bu sabah evden çıkmadan 1 tane yılbaşı kurabiyesi yedim.. Şirkete geldikten sonra 1 kepekli tost yanında 1 bardak porkatal suyu içtim.. Üstüne de çilekli yeşil çay içtim..
Öle işte kıslarrr... Hepberaber sıska hatunlar olmak dileklerimlennnnn....kaydirigubbakcemile5
Allam 65 kilo ne zaman oldun sen ki ?
Yılbaşı kurabiyesi nası bi şi ?
5 Martta tartılıcaksan listeye girme perim haftalık tartılıciik biz . . .
Uğra perim ama . . .
valla şekerim hiç sorma.. Kaptırdım gittim aldım kiloları aynen.. Ama bu sefer bir daha almamak üzere veriyorum kilolarımı.. Bir daha teeeeee :CüvCüv: hamile olana dek 55 in üstüne çıkmicam.. Azimliyim karalıyım.. kaydirigubbakcemile3
Öğlen yimeenden geldim şimdik.. Bir tabak köri soslu tıvıklan pilaf yidim.. yanında yoğurt.. Yavaş yavaş aheste aheste yidim.. O kadar doydum ki.. Son bir kaç lokmayı sırf ziyan olmasın diye yidim.. zemuszemus
cnm anladığım kadarıyla sen elma diyeti yapıyosun çünkü bu yediklerin çokkkkkkkkkkkkkk az . . . delikafadulden
ben seni kısıtlayan herhangi bir programı tavsiye etmiyorum . . .