Perhiz Yapmadan Kilo Vermek İçin Bulduğum Numara...

benim 110 yaşında vefat etmiş bir dedem vardı
o hep lokmaları böyle çok çiğnerdi
ve biz de hep onu tavsiye ederdi
en az 28 defa çiğneyin derdi
110 yaşında öldüğünde ömründe il defa ölmeden 1 hafta önce sadece doktora gitmişti

benim 110 yaşında vefat etmiş bir dedem vardı
o hep lokmaları böyle çok çiğnerdi
ve biz de hep onu tavsiye ederdi
en az 28 defa çiğneyin derdi
110 yaşında öldüğünde ömründe il defa ölmeden 1 hafta önce sadece doktora gitmişti

cnm deden için üzüldm mekanı cennet olsun.
eskiler bişey bilio ki söylüyo dimi? geç olsa da farkettik geriye uygulama kaldı.onu da başarırız inş =)

tatlım yazarsam burdaki herkes beni oyar ya :)eyvahedigeldismile
benim boyum kısa o yüzden 2 kilo bile bende fark ediyo kaydirigubbakcemile3 söylemesem daha hayırlı olacak :lepi::eek:

sen yoksa zayıf olup da ayy kilo aldım diyenlerden misin hıııı ??:1ninca:akannehir

bende yavaş yemeğe dikkat ediyorum ama hala aralarda ne yiyeceğime karar veremedim yani açlığı hafifte olsa bastıracak ılık su ve elma dışında birde yarın sporum başlayacak bakalım

cnm aralarda protein tarzı beslenebilirsin.tok tutuyo ve yağa dönüşmüyo. süt,ayran,yoğurt vs
ama ben aralarda yemek yemeyi pek önermiyorum

bu arada istersen kilonu yazabilrsin listeye =)

ben şuan kilo bildirimi yapmak istemiyorum biraz kilo verince bunun faydasını görünce yazmayı düşünüyorum ama evet yoğurdu deneyeceğim canım sağol

ben şuan kilo bildirimi yapmak istemiyorum biraz kilo verince bunun faydasını görünce yazmayı düşünüyorum ama evet yoğurdu deneyeceğim canım sağol

tmm cnmcım istediğin gibi olsun =)
rica ederim her zman opuyorumnanaktan

kızlar birde biberiye çayı yağ yakma özelliği varmış arkadaşım sürekli içiyordu denemekte fayda var yavaş yemeğin yanında birde ek şeyler olması lazım

öhöö öhöhöömm =) datlu sen kaç kilo olmak istiyosun peküüü ??

tatlışım benim normal kilom 45 ama benim maksatım klo vermek değil vücudumu sıkılaştırmak ve yavaş yemeye alışmaktı
çünkü ben 2 çiğneyip yuvarlayıp yutuyordum resmen e göbek desen almış yürümüştü..bel de öle özellikle düşük bel kotta beli şekilsiz yapıyor ..e boyda yok :a015:
burdaki arkdaşlar kızmasınlar bana dikkat edince kendiliğimden kilo verdim ama bana en büyük ödül yavaş yemeğe alışmak oldu e kiloları vermekte bonus kaydirigubbakcemile3

tatlışım benim normal kilom 45 ama benim maksatım klo vermek değil vücudumu sıkılaştırmak ve yavaş yemeye alışmaktı
çünkü ben 2 çiğneyip yuvarlayıp yutuyordum resmen e göbek desen almış yürümüştü..bel de öle özellikle düşük bel kotta beli şekilsiz yapıyor ..e boyda yok :a015:
burdaki arkdaşlar kızmasınlar bana dikkat edince kendiliğimden kilo verdim ama bana en büyük ödül yavaş yemeğe alışmak oldu e kiloları vermekte bonus kaydirigubbakcemile3

anladım tatlışımm.. inş sıkı sımsıkı olursun =) acıkmadan yeme bak en byük fayda bundan gelio bence.bölgesel olarak incelme oluyo =) kızmıyoruz cnm nie kızalım,snn de sorunun war sonuçta,,yaşasın yemek yemek :lepi: ama yawaş yemek hihoyyyt

anladım tatlışımm.. inş sıkı sımsıkı olursun =) acıkmadan yeme bak en byük fayda bundan gelio bence.bölgesel olarak incelme oluyo =) kızmıyoruz cnm nie kızalım,snn de sorunun war sonuçta,,yaşasın yemek yemek :lepi: ama yawaş yemek hihoyyyt

canım canım olumunekankayizsmile
teşekkür ederim inş herkes istediği kiloya ulaşır güzelleşir kaydirigubbakcemile5
herkese kolay gelsin arada size destek olmaya gelicem kızlar malum vizeler yaklaşıyor
yavaş yemeği ve bol su içmeyi ihmal etmeyin :sm_cool::teytey:yerimseniben

canım canım olumunekankayizsmile
teşekkür ederim inş herkes istediği kiloya ulaşır güzelleşir kaydirigubbakcemile5
herkese kolay gelsin arada size destek olmaya gelicem kızlar malum vizeler yaklaşıyor
yavaş yemeği ve bol su içmeyi ihmal etmeyin :sm_cool::teytey:yerimseniben

tşkkrler cnm inş yaa =)
gel tabi her zman.desteğe ihtiyaç çooookkk yerimseniben

Abbbooooooooooo zayıflayanlar bıle var
ben bu aralar tartılmıyayım en ıyısı regl gÜnÜmdeyım daha Çok Çıkabılır

X