• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

perdeden anlamıyorum nasıl karar vermleiyim

diar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
1.131
19
358
Sakarya
kızlar salonumun camları fransz cammış yanii işte yere kadar iki kapı şeklinde.Böyle camlara nasıl perde uygulanıyor?

bugün baktım zebra koymuşlar üstüne de kruvaze:53: dedi kız öfff yaaa anlmıyorum nasıl olcak:ssz:

canım benimde salonum fransız camlı.Zabra stor yaptırdım kenarlarınada japon perde koydurdum çok güzel oldu.Bunun dışında yere kadar inen düz perdelerde güzel duruyor yada rustik tercih edebilirsin.Zevk meselesi biraz biliyorum ama ben o tepelerden inen şatafatlı perdelerden hoşlanmıyorum.Rustik tarzda klasik olmayan pek çok model bulabilirsin tabi senin tarzın ve mobilya seçiminde önemli bu konuda senin için bir kaç örnek paylaşıyorum.

Bu fotoğraftaki benim salonumdaki ile aynı tarzda stor ve japon perde kullanmış kenarlara

$2.webp

bunlarda rustikler için bir kaç örnek
$3.webp
$4.webp
$5.webp
$6.webp
$images.webp

umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
kruvaze tavsiye ederim ama yakinlarda ev yol yoksa ama benim favorim zebra.yanlarinada ip perdeden fon tamamdir.yine zebra yaptirip tulude kruvaze yaptiran var ama bana cok kalabalikmis gibi geliyor.

Mobilyaların ve parken ne renklerde tatlım.? ve evinin geneli klasik mi modern mi bunlar çok önemli :17:

kruvaze perdeleri pek sevmiyorum kendi adıma... gözüme inanılmaz kalabalık geliyorlar her yerden birşey çıkıyor, ordan burdan toplanmış gibi salonu karmaşık ve fazla şatafatlı ( iyi anlamda değil:26:) gösteriyorlar bence.Tabi biraz tarz meselesi ben böyle seviyorum diyorsan birşey diyemem.Ben yeni evliyim perdeleri sipariş verirken annemde kayınvalidemde gidip gidip kruvaze perdelere baktılar.Bunları alalım dediler.Onlara göre çok güzel geliyor demekki ben baktıkça yoruluyorum ama o yüzden almadım.Perde seçimi bence çok önemli mobilyayı tamamlamalı.Konu sahibi arkadaşım mobilyalarının resimlerini yollarsan daha net yardımcı olabiliriz sanırım

alta stor güneşlik olarak..üstüne sade bir tül ve sadece iki yanına tülle uyumlu fon tavsiye ederim zebra bence mutak için ya da oturma odası için uygun..

Back
X