Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kızlar böyle anlatamıyorum diye kalan iplerle yeni bir perdeye başladım...
buyrun resimler anlatsın :))
1. ilk olarak makreme ipiyle 20 zincir çekip üzerine ikili trabzanla delikler yapıyoruz
zincirin üzerini 10 tane ikili trabrazla delikle tamamlıyoruz
ikinci sıraya da bu şekilde devam ediyoruz
delikleri bu şekilde on sıra olarak tamamlıyoruz...
daha sonra sakallı iple aynı şekilde iki sıra daha işliyoruz (burası keyfi bişey ben süslü olsun diye yaptım.. isteyen makreme ipiyle devam edebilir)
üst kısmı perde boyu kadar uzattıktan sonra dikey ipleri bağlıyoruz.. iplerin ölçüsünü alalım ben 1.45 cm yapıyorum.. işin püf noktası ipi iki kat yapıyorum ve tam ortasını deliğe geçirip uç kısımlarını bu yerinden içeri alıp düğümlüyorum
hihoyyytHarika harikasınız ne diyeyim,yaratıcılık,beceriklilik ne ararsan var...
Bende bu gazla bir tane örmezsem benim adımda Adıvar değil.
Ahanda yazdım burayayerimseniben
maşallah sersoy süpersin nazarım deyecek kıs ellerin dert görmesin iyi günlerde kulan canım
Öncelikle ellerine sağlık .Bende bu perdeden yaptım ama arasına 3 sakallı ip 1 kurtçuk ip bağladım oda güzel oldu yapmak isteyenlere tavsiye ederim.
güzel olmuş ellerine sağlık
çok beğendim yaa
ellerine sağlık canım
bence çocuk odalarına çok uygun bişe
mesela pembesi yada fıstık yeşilide çok hoş olur
güle güle kullan
eline emeğine sağlık :enbuyukkk:
ya bayıldım en kısa surede bende yapmak istiyorum ama bu dikey iplerin ucuna ayrı boncukmu taksam die dusundum ? yada uçları sökülmüyormu böyle sokulmememsi için bir şey yaptınmı ?