• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perde yapımı

çok güzel olmuş ellerinize sağlık, mutfağım yapılıyor bende yapacağım krem imli sakalı ip ve aralara da kahve kurtçık düşünüyorum nasıl duru sizce

:46: çok güzel olmuş perdeniz güle güle kullanın.. ellerine,emeğine sağlık :nazar:

Ellerinize sağlık yılbaşına kadar fırsat bulabilirsem bende bitirip o akşam asmak istiyorum.İnşallah yapabilirim.:14:

benimde fonlarım böyle sakallı iptendi ama boncukları iplere geçirmistim dağınık rengarenk boncuklar vardı ama yıkaması kullanması çok zor yıkamak için kablolar için kullanılan kılıçlar varya onlardan kullanıyordum birde fermuarlı yastık kılıfına koyuyordum o zaman daha az dolaşıyorlardı birbirlerine ama ömrü kısa sürüyor çünkü yıkadıkça sakalları dökülmeye başlıyor evin heryerindende çıkyor bende attım gitti şimdi rahatım çok şükür

bende istiyorum bundan hemen yapmaya başlamak istiyorum bu bildiğimiz sakallı ip dimi hani herkezin paspas atkı hatta yelek yapımında kullandığı bilgi veririmiisn hemen yapmak istiyorummm :)))

Back