• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perde yapımı

bende ıpın kazalıkmı paspaslıkmı onu merak ettım çünki onlar 3 boy oluyormuş yazarsanız sevınırım bende öğlumun evıne yapmayı düşünüyorum

opuyorumnanaktan

ne marfetli hanimlarimiz var...masallah...:nazar:

cok güzel olmus

opuyorumnanaktan

cok şık cok güzel duruyor ellerine saglık iyi günlerde kullan

opuyorumnanaktan

bende ıpın kazalıkmı paspaslıkmı onu merak ettım çünki onlar 3 boy oluyormuş yazarsanız sevınırım bende öğlumun evıne yapmayı düşünüyorum

kazaklık oluyor canım diğerleri kalın opuyorumnanaktan

çok teşekkur ederim kızlar

arkadaşlar bende salonuma yapıcam çok heveslendim.ama ipin kalınlığının ne olacağına karar veremedim.nuranterzi arkadaşım ipler üç boy demiş.yani ince orta ve kalın diye ayırırsak perde için orta kalınlıkta olanımı kullanalım .sersoy seninki hangi kalınlıkta.resimde çok hoş duruyor

Öyle bir gaza geldim ki hemen bu hafta sonu oturup ben de yapıcam. Yalnız benim öyle tığla falan aram pek yoktur, o kısmını hazır bir şeyler alsam olmaz mı? Yani var mıdır öyle bir şeyler satılan?

monam sen yap, sen becerebilirsen ben de gaza geleyim hihoyyyt

Çenem iplerin arasında kafayı tırlatmadan yapabilirsem sana da tavsiye ederim. Yok eğer Pazartesi benden haber alamazsanız endişe etmeyin, dönüştüğüm yumaktan kurtulmaya çalışıyorumdur :roflol:

Çenem iplerin arasında kafayı tırlatmadan yapabilirsem sana da tavsiye ederim. Yok eğer Pazartesi benden haber alamazsanız endişe etmeyin, dönüştüğüm yumaktan kurtulmaya çalışıyorumdur :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

monam sen çok yaşa emi Şeniz

bu işler bağımlılık yapıyo ha, demedi deme, işi bırakıp bunlara başlarsan beni sevgi yumağı şeklinde anarsın sositososito

nekadar güzel olmuş elinize emeğinize sağlıkopuyorumnanaktan bide ben becerebilsem böle şeyleri boshayallersmile

walla harikasınz kızlar karar werdim bende yapacam annemler yeni ew alacaklar bende ew hediyesi yapacam:))))

sersoy iplerin kalınmı incemi canım bende başladım ama orda takıldım hem kalın ipim var hemde ince ikisini karışık yapsam diyorum olurmu acaba cvbını bekliyorum bu arada aranıza yeni katıldım harika emekler var bayıldım hepinizin ellerine sağlık :89:

sersoy iplerin kalınmı incemi canım bende başladım ama orda takıldım hem kalın ipim var hemde ince ikisini karışık yapsam diyorum olurmu acaba cvbını bekliyorum bu arada aranıza yeni katıldım harika emekler var bayıldım hepinizin ellerine sağlık :89:

merhaba bende bir konu açmıştım geçenlerde konuma bakıp fikir edinebilirsin..

canım düğmeleri aralarında 4 parmak boşluk bırakarak üst kısımdaki deliklere taktım... düğmeleri geçirmeli aldım dikmedim

picture.php

sersoy bende birtek burayı merak ediyodum ve anladım sayende saol bu düğmelerin renkli olanlarında da bulurum inşallah.. bordo yapıcam çünkü ben tülü....

Back