perde ve halıda yardım eder misiniz?

edabn

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
3
0
33
arkadaşlar merhaba,yeni koltuk takımı aldık bu takıma uygun perde ve halı konusunda yardım eder misiniz.Bu takımın halısıını da eşim almak istiyor ama bu sefer de fon perdenin rengine karar veremiyorum.yardım eder misiniz

ben olsam halıyı değişik alırdım canım, tamam takım güzel ama herşey de bir örnek olmasın diye düşünürdüm ama sen daha iyi bilirsin...

Halı kırlentlerle takım, tamam koltuklara da uyumlu ama daha sonra kırlentte değişiklik yapmak isteyebilirsiniz o yüzden daha sade bir şey bence daha güzel olur.Perde konusunda da zebra düşünür müsünüz? Pliseli zebra perdeler var, sütlü kahve tonu olabilir.Fon perde de desens,z koltugun kenar renklerindeki gibi daha koyu olabilir.
Fotolardakine benzer, zebra rengi alttakine yakın ama biraz daha açık renk.Ama fon perde daha koyu kahve tonu gibi olabilir sanki.

Son düzenleme:

Yan komşum yaptırmış tül zebra perdelerden, onu araştırıyorum bende. Farklı renklerden kombinde yapıyorlarmış fon gibi duruyor.
Başka yerde görmemiştim. Belki fikir olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…