Üç ay bekleyeceğim ben bu ilk ay olmadı maalesef
merhaba bu arada bebeşini hayırlarla kucağına almanı dilerimhsg sonrası rahim Y şeklinde ve septum sonucuyla karşılaştım. doktorum prof. bir doktora yönlendirdi o da dün bir daha ki regl tarihinde traşlıyacağını söyledi. ayrıca bir tüpümü de iptal edebileceğini, onun hamile kalma şansımı düşürdüğünü, bunun içinde ayrıca laporoskopi yapabileceğini söyledi. sizi hamile görünce umut oldunuz. bu süreçten ne kadar sonra hamile kaldınız? şuan herşeyiniz normal mi?
Merhaba öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkürlermerhaba bu arada bebeşini hayırlarla kucağına almanı dilerimhsg sonrası rahim Y şeklinde ve septum sonucuyla karşılaştım. doktorum prof. bir doktora yönlendirdi o da dün bir daha ki regl tarihinde traşlıyacağını söyledi. ayrıca bir tüpümü de iptal edebileceğini, onun hamile kalma şansımı düşürdüğünü, bunun içinde ayrıca laporoskopi yapabileceğini söyledi. sizi hamile görünce umut oldunuz. bu süreçten ne kadar sonra hamile kaldınız? şuan herşeyiniz normal mi?
Canım traşlama işlemini iyi bi doktora yaptırırsan çözülüyor. Benim rahim perdesi çok kötü durumdaydı iki histereskopi sonrası anca Y şeklinde duruyordu düşün ona Rağmen doktor hamile kal denicez dedi. Çok şükür 8. Haftamız bitiyor. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Ben ameliyattan 2 ay sonra hamile kaldım. Kendiliğinden oldu banada laporoskopi olabilir dendi ama yapmadılar.
Merhaba öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkürlerBen hsg çekildiğim ay hamile kaldım sağ tüpüm kapalıydı işlem sırasında açıldı. 4 mm septumla çok hafif kalp rahim çıktı. Şu an 7 haftalık ancak öğrendiğim andan itibaren kanamalar başladı. Üç kadın doğumcu bir radyoloji uzmanı doktor gördü beni. Çok badireler atlattık.Kesenin arkasında büyük bir kanama alanı vardı. Sürekli istirahat ve progestan kullanıyorum. En son kontrolde kanama alanı biraz küçülmüş. Doktorum bunun septumla ya da kalp rahimle ilgili olmadığını söylüyor. Şu an riskli gebelik kategorisindeyim. Perinatoloji uzmanı bir profosöre devam ediyorum kontrollerim haftada bir .Öğretmenim iki haftadır raporluyum. Daha da uzayacak gibi. İnşallah sonuç güzel olur Size de en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alabileceğiniz sağlıklı bir hamilelik diliyorum Herhangi bir sorunuz olursa seve seve yanıtlarım
çok teşekkür ederim çok güzel umut oldunuz. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almanı en içten şekilde dilerimGazi Yıldırım'da karar kıldım traşlama için. Hsg'nin hamilelik şansını arttırdığını biliyordum, heveslenmiştim de bu ay için ama böle bir problemle karşılaşınca dünya başıma yıkılmıştı. teşekkür ederim tekrar umarımproblemsiz rahat bir hamilelik geçirirsin
Çok teşekkürler canım amin inşallahçok teşekkür ederim çok güzel umut oldunuz. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına almanı en içten şekilde dilerimGazi Yıldırım'da karar kıldım traşlama için. Hsg'nin hamilelik şansını arttırdığını biliyordum, heveslenmiştim de bu ay için ama böle bir problemle karşılaşınca dünya başıma yıkılmıştı. teşekkür ederim tekrar umarımproblemsiz rahat bir hamilelik geçirirsin
Merhaba öncelikle Allah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin benim de 2 düşüğüm var pıhtılaşma ve genetik testler yapıldı temiz çıktı doktorum rahim filmi istemişti ama daha iyi bir doktor arayışında olduğumdan çektirmedim ben de rahimde perde olduğundan şüpheleniyorum ikiside 7. haftalarda gelişmediği için düştü zor oluyor mu rahim filmi çekilirken perde varsabende teşekkür ederm canım iyi dileklerin için moralini sakın bozma ben düşüklerin sebebi perde olunca sevinmiştim bile en azından çaresi olan bişey. Hastaneye bi gitttim okadar çok kişi varki böyle şaşırdım duymamıştım daha önce yarım saatte hallediyolar olup bitiyor:)Allah hayırlı evlatlar nasip etsin sana İnşallah
Merhaba öncelikle Allah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin benim de 2 düşüğüm var pıhtılaşma ve genetik testler yapıldı temiz çıktı doktorum rahim filmi istemişti ama daha iyi bir doktor arayışında olduğumdan çektirmedim ben de rahimde perde olduğundan şüpheleniyorum ikiside 7. haftalarda gelişmediği için düştü zor oluyor mu rahim filmi çekilirken perde varsa
Merhaba öncelikle Allah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin benim de 2 düşüğüm var pıhtılaşma ve genetik testler yapıldı temiz çıktı doktorum rahim filmi istemişti ama daha iyi bir doktor arayışında olduğumdan çektirmedim ben de rahimde perde olduğundan şüpheleniyorum ikiside 7. haftalarda gelişmediği için düştü zor oluyor mu rahim filmi çekilirken perde varsa
Merhabalar, benim ablamda düşük ve dış gebelik olarak 5 bebek kaybı yaşadı. Üniversite hastanesinde genetik tarama yapıldı birşey çıkmadı rahim filmine baktılar rahim basık gibi duruyor ama perdede olabilir dediler tekrar kamera ile baktılar bugün perdeymis hemen kestiler perdeyi aldılar, eve bile geldik. Meğerse düşüklerin nedeni perdeymis. Ihmal etmeyin, rabbim sağlıklı bebeler nasip etsin inşAllah tüm isteyenlere
6.haftada, bir defa 10 hafta dayandı ondada kalbi atmadı.Bebekler kaçıncı haftada düşüyodu
Teşekkür ederim cevabınız içinRahim filmi iki kez çektirdim ilkinde çok ağrım oldu 2 dk ama sağlam bi ağrı sonrasında gözüm korktu doktorda bana kadıköyde özel görüntüleme merkezini tavsiye etti oraya gittim. Çok rahat bir çekim oldu. Hiç bir sıkıntım olmadı
Amin geçmiş olsun size de teşekkür ederimMerhabalar, benim ablamda düşük ve dış gebelik olarak 5 bebek kaybı yaşadı. Üniversite hastanesinde genetik tarama yapıldı birşey çıkmadı rahim filmine baktılar rahim basık gibi duruyor ama perdede olabilir dediler tekrar kamera ile baktılar bugün perdeymis hemen kestiler perdeyi aldılar, eve bile geldik. Meğerse düşüklerin nedeni perdeymis. Ihmal etmeyin, rabbim sağlıklı bebeler nasip etsin inşAllah tüm isteyenlere
Merhaba kamera ile baktıkları günmü oldu ablanız ameliyatı hemen o an işlemi yapıyorlarmı ağrı acı durumu nedir acaba biliyormusunuz anestezi aldımıMerhabalar, benim ablamda düşük ve dış gebelik olarak 5 bebek kaybı yaşadı. Üniversite hastanesinde genetik tarama yapıldı birşey çıkmadı rahim filmine baktılar rahim basık gibi duruyor ama perdede olabilir dediler tekrar kamera ile baktılar bugün perdeymis hemen kestiler perdeyi aldılar, eve bile geldik. Meğerse düşüklerin nedeni perdeymis. Ihmal etmeyin, rabbim sağlıklı bebeler nasip etsin inşAllah tüm isteyenlere
Merhaba kamera ile baktıkları günmü oldu ablanız ameliyatı hemen o an işlemi yapıyorlarmı ağrı acı durumu nedir acaba biliyormusunuz anestezi aldımı
Ağrılı olmaz adetim geçen hsg çektirdim tüpüm açılmasına rağmen öyle abartı acı hissetmedim dayanırım yani bende de perde gördü doktor kamera ile bakcam dedi şimdi sıra onda bakalımMerhabalar,geçen hafta salı günü bakıldı uludağ fakülte hastanesinde, evet o gün hemen yapılmış orada ameliyat olarak bile geçmiyor o kadar basit bir işlem, biz sadece perde olup olmadığına bakilacak zannediyorduk ama doktor oradayken işlemide gerçekleştirdi. Anestezi almadı operasyon sırasında kendindeymiş, doktoru bilgi vere vere işlemi gerçekleştirmiş. biraz ağrısı oldu 1-2 saat dinlendi ağrısı hafifledi(sizin adetiniz ağır geçiyor mu? Benim ablam çok ağrılı olur yatardı o gün, acısı o kadar bile değilmiş öyle demişti). Sonra çıktık eve geldik, doktoru ağrı kesiciye bile duymadı ki aksamada ağrı felan kalmadı. Kanaması damla şeklinde 1 hafta kadar sürdü ki buda çok normalmiş.
Hakkinizda hayırlısı olsun, rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsinAğrılı olmaz adetim geçen hsg çektirdim tüpüm açılmasına rağmen öyle abartı acı hissetmedim dayanırım yani bende de perde gördü doktor kamera ile bakcam dedi şimdi sıra onda bakalım