Gebeliğe Hazırlık Perde ameliyatı sonrası hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar aranızda denizlide yaşayan veya denizlide perde ameliyatı olan varmı bende de kalın ve derin bir perde var 7 aydır bebek istiyoruz kalmıyor perdeden dolayı buyuk ihtimal doktor araştırıyorum bende ıkı üç doktora gıttım birisi ben yaparım dedı Bi doktor da iş dışında olmanı öneririm dedi İstanbul yada Ankara dedi neden öyle dedı acaba aklım çok karişti yardımcı olurmusunuz

Kızlar bugun ofis histeroskopi oldum korkutmak istemem ama hsgden farkı olmadı benim için üstelik işlem bitince bir saat o ilaç yaktı beni ağrım oldu, herkes alttan muayene gibi bişey yok diyince oh ne güzel diye rahat gittim ama hsgden zordu ya bende niye böyle oldu bilmiyorum sonunda perdeyi gördü de kurtulduk bir ay sonra ameliyat olcam

Ben denizlide odakta oldum ilk ameliyatimi fakat doktor hepsini almadığı icin tekrardan araştırma hastanesinde tekrar histereskopi oldum alındı şükür bu ameliyat icin gitmenize gerek yok cihan beye gidebilirsiniz cok ıyi bir doktor

Gebe kaldin mi bende oldum ayni ameliyati

Ofis histeroskobi ne canım ilk defa senden duydum senin şikayetin ne sende de mı perde var narkoz vermeden mı ameliyat ettiler

Odakta hangı doktora oldunuz acaba ben murat karayele gidiyorum cihan bey hangi hastanede üniversite mı

Hakkinizda hayırlısı olsun, rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
merhabalar ablaniz saglikli bir gebelik elde ettimi acaba bende ona yakın seyler yasadimda tekrarlayan düsükler..Gecen histeroskopi oldum.Ablanizda varmi bir gelisme??

Hakkinizda hayırlısı olsun, rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
merhabalar ablaniz saglikli bir gebelik elde ettimi acaba bende ona yakın seyler yasadimda tekrarlayan düsükler..Gecen histeroskopi oldum.Ablanizda varmi bir gelisme??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…