- 30 Mayıs 2017
- 208
- 110
Teşekkür ederim isteyen herkese inşallahHakkinizda hayırlısı olsun, rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Ben denizlide odakta oldum ilk ameliyatimi fakat doktor hepsini almadığı icin tekrardan araştırma hastanesinde tekrar histereskopi oldum alındı şükür bu ameliyat icin gitmenize gerek yok cihan beye gidebilirsiniz cok ıyi bir doktorMerhabalar aranızda denizlide yaşayan veya denizlide perde ameliyatı olan varmı bende de kalın ve derin bir perde var 7 aydır bebek istiyoruz kalmıyor perdeden dolayı buyuk ihtimal doktor araştırıyorum bende ıkı üç doktora gıttım birisi ben yaparım dedı Bi doktor da iş dışında olmanı öneririm dedi İstanbul yada Ankara dedi neden öyle dedı acaba aklım çok karişti yardımcı olurmusunuz
Gebe kaldin mi bende oldum ayni ameliyatiMerhaba, öncelikle geçmiş olsun, ben de 3 hafta kadar önce histeroskopi operasyonu ile rahim şekil bozukluğu düzelttirdim. Bebek için ameliyatı bir ay geçtiğine göre korunma gerekmez sanırım, ama tecrübesi olanlar belki daha doğru bilgi verirler.
Merhaba, evet şu anda 4 buçuk aylık bir kızım var, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.Gebe kaldin mi bende oldum ayni ameliyati
Ben t rahim ameliyati oldum seninkide mi ayniydiMerhaba, evet şu anda 4 buçuk aylık bir kızım var, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz.
Evet t rahimden dolayı histeroskopi olmuştum ben deBen t rahim ameliyati oldum seninkide mi ayniydi
Odakta hangı doktora oldunuz acaba ben murat karayele gidiyorum cihan bey hangi hastanede üniversite mıBen denizlide odakta oldum ilk ameliyatimi fakat doktor hepsini almadığı icin tekrardan araştırma hastanesinde tekrar histereskopi oldum alındı şükür bu ameliyat icin gitmenize gerek yok cihan beye gidebilirsiniz cok ıyi bir doktor
Murat karayeli cok duydum ama ben emre gürckaya ya oldumOdakta hangı doktora oldunuz acaba ben murat karayele gidiyorum cihan bey hangi hastanede üniversite mı
Ya ben 2 tane dusuk yaptim adanada oldum siz nerde oldunuzEvet t rahimden dolayı histeroskopi olmuştum ben de
Çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha göstermesin inşallah, İstanbul’da Yücel Karaman’a oldum ben de, gelme imkanınız olursa mutlaka muayene olun isterseniz.Ya ben 2 tane dusuk yaptim adanada oldum siz nerde oldunuz
merhabalar ablaniz saglikli bir gebelik elde ettimi acaba bende ona yakın seyler yasadimda tekrarlayan düsükler..Gecen histeroskopi oldum.Ablanizda varmi bir gelisme??Hakkinizda hayırlısı olsun, rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
merhabalar ablaniz saglikli bir gebelik elde ettimi acaba bende ona yakın seyler yasadimda tekrarlayan düsükler..Gecen histeroskopi oldum.Ablanizda varmi bir gelisme??Hakkinizda hayırlısı olsun, rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin