- 21 Eylül 2011
- 3.346
- 8.787
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 6 yıllık evliyim benimde 2 düşüğüm var histeroskopiye girdim küçük bir perde vardı temizledim dedi bebeğin beslenmesine engel oluyomuş bide rahmi genişletmiş küçük polipler varmış onları temizlemiş bu ay transfer olucam ALLAH'IN izniyle İNŞAALLAH RABBIM isteyen ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli ahlaklı edepli evlatlar nasip etsinKızlar merhaba ben 5 yıldır evliyim. 2 düşük yaşadım.. Tedavi filan derken rahim filmi çekildim ve perde olduğu ortaya çıktı. Perde ameliyatla alındı . 1 ay oldu ameliyat olalı.. Şimdi adetliyim acaba bu ay bebek için başlasak sorun olurmu yoksa 1 ay daha beklemelimiyim??
Benim biri 5 haftalikti diğeri de 3 aylıktı ciddi bi sorun bulunamadı tüp bebekti benimÇok geçmiş olsun arkadaşlar. Düşüklerşniz kaç haftalıktı ve düşük sebebi neydi? Neden bu işlemleri önerdiler yaptılar? Çok düşüğüm var bende sebep bulmaya çalışıyorum
İnsalah canım Allahın izniyle hayırlı haberler alırız bu ayBende 6 yıllık evliyim benimde 2 düşüğüm var histeroskopiye girdim küçük bir perde vardı temizledim dedi bebeğin beslenmesine engel oluyomuş bide rahmi genişletmiş küçük polipler varmış onları temizlemiş bu ay transfer olucam ALLAH'IN izniyle İNŞAALLAH RABBIM isteyen ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli ahlaklı edepli evlatlar nasip etsin
Benim ilki 14 haftalıktı diğeri 7 haftalıktı canım. Sonrasında bütün testler yapıldı. Rahim filmi çekildi. Sonuç olarak perde ortaya çıktı Sebep olarak onu bulduk.. Ameliyat oldum ondan sonra. Şimdi de bebk düşünüyoruz bakalım inşallah bu sefer düşük olmaz diye umuyorumÇok geçmiş olsun arkadaşlar. Düşüklerşniz kaç haftalıktı ve düşük sebebi neydi? Neden bu işlemleri önerdiler yaptılar? Çok düşüğüm var bende sebep bulmaya çalışıyorum
Rahim filminde yarim rahim olarak cikti ama doktor kesin emin olmak icin hiteroskopi cekilecek diger tahlillerimde pihtilasmada çıkti. İnsallah umudum rahmin yarisi perdeden falan gorunmuyordur bakalim hiteroskopi den sonra kesin tani koyulacak. Doktor rahmin cok kucuk bebek bundan dolayi gelismiyor olabilir dedi eger bbu sekilde bi bi du varsa hiteroskopi sirasinda genisletmede yapicak insallah guzel sguzel sonuclar çıkarAmin canım insallah olur. Senin rahimdeki sorun neymiş bisey dedimi canım doktorun
Çok geçmiş olsun canım allahım tekrarını yaşatmasınBenim biri 5 haftalikti diğeri de 3 aylıktı ciddi bi sorun bulunamadı tüp bebekti benim
Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla inşallah bizlerde sağlıklı hayırlı yavrularımıza kavuşalımBenim ilki 14 haftalıktı diğeri 7 haftalıktı canım. Sonrasında bütün testler yapıldı. Rahim filmi çekildi. Sonuç olarak perde ortaya çıktı Sebep olarak onu bulduk.. Ameliyat oldum ondan sonra. Şimdi de bebk düşünüyoruz bakalım inşallah bu sefer düşük olmaz diye umuyorum
Aminnn bitanem ümmet-i muhammede içinde de bizlere bir daha yaşatmasinÇok geçmiş olsun canım allahım tekrarını yaşatmasın
Aminnn aminnnnAminnn bitanem ümmet-i muhammede içinde de bizlere bir daha yaşatmasin
İnslalah olur canım. Merak etme. Sen tedavini ol herşey yoluna girer merak etme sen. Bende ameliyatımı oldum bi sorun kalmadı. Bakalım bu ay bebek istiyoruz. İnşallah bir daha düşük olmaz umarımRahim filminde yarim rahim olarak cikti ama doktor kesin emin olmak icin hiteroskopi cekilecek diger tahlillerimde pihtilasmada çıkti. İnsallah umudum rahmin yarisi perdeden falan gorunmuyordur bakalim hiteroskopi den sonra kesin tani koyulacak. Doktor rahmin cok kucuk bebek bundan dolayi gelismiyor olabilir dedi eger bbu sekilde bi bi du varsa hiteroskopi sirasinda genisletmede yapicak insallah guzel sguzel sonuclar çıkar
Amin canım insallahÇok geçmiş olsun canım hayırlısıyla inşallah bizlerde sağlıklı hayırlı yavrularımıza kavuşalım
Gecmis olsun canim insallah insallah duzelmistirMerhaba 15 kasımda bende T rahim oldugu icin ameliyat oldum bugun kontrolum vardı ocak ayında adet olana kadar korunma verdi adet bitimi tekrar rahim filmi istedi rahimin sekline tekrar bakacak umarim bundan sonra hayirlisiyla rabbim nasip eder 7 düşük 2 başarisiz tüp bebek var
Merhaba, hala aktifmisiniz bilmiyorum ama perde ameliyatından sonra gebelik oldumu acaba ?Kızlar merhaba ben 5 yıldır evliyim. 2 düşük yaşadım.. Tedavi filan derken rahim filmi çekildim ve perde olduğu ortaya çıktı. Perde ameliyatla alındı . 1 ay oldu ameliyat olalı.. Şimdi adetliyim acaba bu ay bebek için başlasak sorun olurmu yoksa 1 ay daha beklemelimiyim??
İçiniz rahat olsun benimde sorunum rahimde perdeydi 2 kez düşük yaptım. Ameliyat oldum şuan hamileyim rahim düzeldikten sonra sorunlar ortadan kalkıyorMerhaba 15 kasımda bende T rahim oldugu icin ameliyat oldum bugun kontrolum vardı ocak ayında adet olana kadar korunma verdi adet bitimi tekrar rahim filmi istedi rahimin sekline tekrar bakacak umarim bundan sonra hayirlisiyla rabbim nasip eder 7 düşük 2 başarisiz tüp bebek var
Merhaba sizin sorununuz neydi bende de 4 mm perde , kalp rahim çıktı. İki kimyasal gebelik yaşadım. Ameliyat olma durumum var. Merak ediyorum nasıl bir operasyon?İçiniz rahat olsun benimde sorunum rahimde perdeydi 2 kez düşük yaptım. Ameliyat oldum şuan hamileyim rahim düzeldikten sonra sorunlar ortadan kalkıyor
Üç ay bekleyeceğim ben bu ilk ay olmadı maalesefArkadaşım perdenin kalınlığı nedir bilemem ama ben 2 kere histereskopi oldum ilkinde kontrole gittim doktor traşlama yapılcak dedi. 2. Sinden sonra hsg istediler 1cm perde var yapışıklık olmuş. Gebelik için alan yeterli dediler yapışıklık açılır dediler. Ama muhakkak hsg yaptırdıktan sonra gebelik düşünmeni öneririm Yada 3 ay beklemeni