Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, ben de 3 hafta kadar önce histeroskopi operasyonu ile rahim şekil bozukluğu düzelttirdim. Bebek için ameliyatı bir ay geçtiğine göre korunma gerekmez sanırım, ama tecrübesi olanlar belki daha doğru bilgi verirler.Kimse yokmu arkadaşlar ya
Merhaba arkadaslar bende haftaya hiteroskopi olucam nasil gecti sizinki. Doktor korunma hakkinda bilgi vermedimi sizeMerhaba, öncelikle geçmiş olsun, ben de 3 hafta kadar önce histeroskopi operasyonu ile rahim şekil bozukluğu düzelttirdim. Bebek için ameliyatı bir ay geçtiğine göre korunma gerekmez sanırım, ama tecrübesi olanlar belki daha doğru bilgi verirler.
Anladım cnm. Bu ay korunmayı bırakacağım bakalım hayırlısı. Senin çocuğun varmı cnmMerhaba, öncelikle geçmiş olsun, ben de 3 hafta kadar önce histeroskopi operasyonu ile rahim şekil bozukluğu düzelttirdim. Bebek için ameliyatı bir ay geçtiğine göre korunma gerekmez sanırım, ama tecrübesi olanlar belki daha doğru bilgi verirler.
İnsallah guzel sonuclar alirsin canim ben bir yillik evliyim iki dusugum var suan tedavi altindayim testlerimizi yaptirdik sonuclari sonuclari hsg cekildi rahimde bir sorun cikti haftaya hiteroskopi olucam kesin tani ozaman koyulacak canimAnladım cnm. Bu ay korunmayı bırakacağım bakalım hayırlısı. Senin çocuğun varmı cnm
Merhaba canım. Benim 1 ay oldu cnm. Ameliyat olana kadar korun dedi benim doktorum. Bebek olursa yine düşük olur dedi çünkü Ameliyat olalı 1 ay oldu Doktorum tabikide 1 ay korunma verdi. Çünkü rahimin iyileşmesi lazımMerhaba arkadaslar bende haftaya hiteroskopi olucam nasil gecti sizinki. Doktor korunma hakkinda bilgi vermedimi size
Anladım cnm benim de 2 düşük oldu. Benim rahimd3 perde olduğu için düşük olduğunu söyledi doktorum. Ameliyat oldum işte Şuan sorun yok dedi Şimdi tekrar gebelik düşünüyoruz bakalım hayırlısı İnşallah düşük olmaz bi daha Senin de bebeğin olur insallah cnmİnsallah guzel sonuclar alirsin canim ben bir yillik evliyim iki dusugum var suan tedavi altindayim testlerimizi yaptirdik sonuclari sonuclari hsg cekildi rahimde bir sorun cikti haftaya hiteroskopi olucam kesin tani ozaman koyulacak canim
Ah canim insallah hergun dua ediyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsinAnladım cnm benim de 2 düşük oldu. Benim rahimd3 perde olduğu için düşük olduğunu söyledi doktorum. Ameliyat oldum işte Şuan sorun yok dedi Şimdi tekrar gebelik düşünüyoruz bakalım hayırlısı İnşallah düşük olmaz bi daha Senin de bebeğin olur insallah cnm
Amin canım insallah olur. Senin rahimdeki sorun neymiş bisey dedimi canım doktorunAh canim insallah hergun dua ediyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Merhaba arkadaslar bende haftaya hiteroskopi olucam nasil gecti sizinki. Doktor korunma hakkinda bilgi vermedimi size[/QUOTE)
Merhaba, ben gecen yil histeroskopi ile polip aldirmistim, genel anestezi ile cok rahat gecmisti, sonrasinda kanama da cok az olmustu. Bu sene ise hsg de rahimde sekil bozuklugu gorulunce tekrar olmam gerekti, bir de laparoskopi ile tuplere bakildi ayni anda, yine ayni gun taburcu oldum ama uzun sure kanamam oldu, biraz saha uzun surdu iyilesme donemi, operasyon daha buyuk oldugu icin herhalde. Yapisiklik olmamasi icin de spiral yerlestirilmis ameliyatta, korunmam daha bitmedi yani. Sizin operasyonun amaci ve buyuklugu bu boyutta degilse daha da rahat gecer insallah.
Yok canim maalesef, beklemedeyiz.Anladım cnm. Bu ay korunmayı bırakacağım bakalım hayırlısı. Senin çocuğun varmı cnm
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cnm. Olur inşallah bebislerimiz en kısa zamandaYok canim maalesef, beklemedeyiz.
Aynen iki operasyon bir arada biraz daha zor oldu ama iyiyim simdi cok sukur, insallah olacak arkadasin da senin gibi daha rahat gecer.Sen 2 kere operasyon geçirmişsin ama canım.. Ben bi kere operasyon geçirdim .Perde vardı o alındı sadece. Kanamam da leke şeklinde oldu Benimde anestezi altında oldu Nerden baksan 45 dk sürdü ameliyat
Çok şükür canım iyi olda. Arkadaş tanı amaçlı histereskopi olacak ama ameliya5 değil sanırsam.. Hsg çekilmiş ne olduğu tam belli olmamış kesin tani için histereskopi olacak ama ameliyat değil.. Bende ameliyat öncesi tanı amaçlı histereskopiye girmiştim. Kamerayla içeriye bakıyorlarAynen iki operasyon bir arada biraz daha zor oldu ama iyiyim simdi cok sukur, insallah olacak arkadasin da senin gibi daha rahat gecer.
Aynen canım. Ameliyat zor oluyor biraz ama. Uyandıktan sonra çok kötü olmuştum benSag ol canim, o zaman mutlaka daha rahat gecer, gecen yil ben de olmustum polip icin, hic sikinti olmamisti aynen.
Bunda ben de biraz kotu oldum uyaninca, bulanti ve sancidan dolayi ama cabuk gecti ilaclarla falan.Aynen canım. Ameliyat zor oluyor biraz ama. Uyandıktan sonra çok kötü olmuştum ben
Aynen canım atlattık çok şükür . Sıra bebislerimiz de. İnşallah olur Allahın izniyleBunda ben de biraz kotu oldum uyaninca, bulanti ve sancidan dolayi ama cabuk gecti ilaclarla falan.