Gebeliğe Hazırlık Perde ameliyatı sonrası hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123edaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
16
7
29
Kızlar merhaba ben 5 yıldır evliyim. 2 düşük yaşadım.. Tedavi filan derken rahim filmi çekildim ve perde olduğu ortaya çıktı. Perde ameliyatla alındı . 1 ay oldu ameliyat olalı.. Şimdi adetliyim acaba bu ay bebek için başlasak sorun olurmu yoksa 1 ay daha beklemelimiyim??

Kimse yokmu arkadaşlar ya
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, ben de 3 hafta kadar önce histeroskopi operasyonu ile rahim şekil bozukluğu düzelttirdim. Bebek için ameliyatı bir ay geçtiğine göre korunma gerekmez sanırım, ama tecrübesi olanlar belki daha doğru bilgi verirler.

Merhaba arkadaslar bende haftaya hiteroskopi olucam nasil gecti sizinki. Doktor korunma hakkinda bilgi vermedimi size

Anladım cnm. Bu ay korunmayı bırakacağım bakalım hayırlısı. Senin çocuğun varmı cnm

Anladım cnm. Bu ay korunmayı bırakacağım bakalım hayırlısı. Senin çocuğun varmı cnm
İnsallah guzel sonuclar alirsin canim ben bir yillik evliyim iki dusugum var suan tedavi altindayim testlerimizi yaptirdik sonuclari sonuclari hsg cekildi rahimde bir sorun cikti haftaya hiteroskopi olucam kesin tani ozaman koyulacak canim

Merhaba arkadaslar bende haftaya hiteroskopi olucam nasil gecti sizinki. Doktor korunma hakkinda bilgi vermedimi size
Merhaba canım. Benim 1 ay oldu cnm. Ameliyat olana kadar korun dedi benim doktorum. Bebek olursa yine düşük olur dedi çünkü Ameliyat olalı 1 ay oldu Doktorum tabikide 1 ay korunma verdi. Çünkü rahimin iyileşmesi lazım

İnsallah guzel sonuclar alirsin canim ben bir yillik evliyim iki dusugum var suan tedavi altindayim testlerimizi yaptirdik sonuclari sonuclari hsg cekildi rahimde bir sorun cikti haftaya hiteroskopi olucam kesin tani ozaman koyulacak canim
Anladım cnm benim de 2 düşük oldu. Benim rahimd3 perde olduğu için düşük olduğunu söyledi doktorum. Ameliyat oldum işte Şuan sorun yok dedi Şimdi tekrar gebelik düşünüyoruz bakalım hayırlısı İnşallah düşük olmaz bi daha Senin de bebeğin olur insallah cnm

Ah canim insallah hergun dua ediyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Sen 2 kere operasyon geçirmişsin ama canım.. Ben bi kere operasyon geçirdim .Perde vardı o alındı sadece. Kanamam da leke şeklinde oldu Benimde anestezi altında oldu Nerden baksan 45 dk sürdü ameliyat

Sen 2 kere operasyon geçirmişsin ama canım.. Ben bi kere operasyon geçirdim .Perde vardı o alındı sadece. Kanamam da leke şeklinde oldu Benimde anestezi altında oldu Nerden baksan 45 dk sürdü ameliyat
Aynen iki operasyon bir arada biraz daha zor oldu ama iyiyim simdi cok sukur, insallah olacak arkadasin da senin gibi daha rahat gecer.

Aynen iki operasyon bir arada biraz daha zor oldu ama iyiyim simdi cok sukur, insallah olacak arkadasin da senin gibi daha rahat gecer.
Çok şükür canım iyi olda. Arkadaş tanı amaçlı histereskopi olacak ama ameliya5 değil sanırsam.. Hsg çekilmiş ne olduğu tam belli olmamış kesin tani için histereskopi olacak ama ameliyat değil.. Bende ameliyat öncesi tanı amaçlı histereskopiye girmiştim. Kamerayla içeriye bakıyorlar

Sag ol canim, o zaman mutlaka daha rahat gecer, gecen yil ben de olmustum polip icin, hic sikinti olmamisti aynen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…