- 12 Mart 2025
- 6
- 3
- 1
- Konu Sahibi kadin_sesi
-
Kadının sesiymiş nickname bak, keşke vajinanın mutluluğu nickname alsaymış….Günün konusu gelmiş, kimden gelmiş meçhul, şurada bekleyeyim ben de
Günün değil. Bu tür forumların genel sorusu diyelim. :)Günün konusu gelmiş, kimden gelmiş meçhul, şurada bekleyeyim ben de
Forum forum gezip sorunlulari buluyoruz anlaşılan, nasıl bir hayır işiymiş bu böyle ya, müthiş gerçektenGünün değil. Bu tür forumların genel sorusu diyelim. :)
Seviyesiz bir yorum oldu ama neyse. Burada her türlü cinsel sorunda danışabilirsiniz manası çıkar. Dildo göndermeyeceğim elbet ama penisi kalınlaştıran, uzatan bir takım materyaller var. Cinselliğin öcü gibi görülmediği toplumlarda bunlarla da çözüm bulunabilir.Kocalarının penis boyu kısa kadınların nesine yardımcı olucan.
Dildo mu göndericen ücretsiz…
Hoş bulmadım. Gerçekten üzüldüm. Paylaşımı silip gidiyorum.Hosgeldiniz :)
Üzgünüm ama silinmiyorHoş bulmadım. Gerçekten üzüldüm. Paylaşımı silip gidiyorum.
Yo biz öcü gibi görmüyoruz, ellerimizle büyütüyoruz.Seviyesiz bir yorum oldu ama neyse. Burada her türlü cinsel sorunda danışabilirsiniz manası çıkar. Dildo göndermeyeceğim elbet ama penisi kalınlaştıran, uzatan bir takım materyaller var. Cinselliğin öcü gibi görülmediği toplumlarda bunlarla da çözüm bulunabilir.
yoo bizim forum kizl. soruyor sitesi degil.Günün değil. Bu tür forumların genel sorusu diyelim. :)
Ben de farklı bir çözüm buldumÜzgünüm ama silinmiyor
Yaaaa öyle mi, napıyosun adamı baş aşşa sallıyormusun???Ben de farklı bir çözüm buldum
Burada her türlü cinsel sorunda danışabilirsiniz manası çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?