Merhaba ben dun ikisi ilede gorusmeye gittim aydin taner cok fazla ucret istiyor br ona gore daha uygun. Ama br nasil yapar ozellikle makyajda nasillar bilmiyorum. Ve bende karar verme asamasindayim. Sen ne yaptin? Kararin ne yonde oldu benide bilgilendirebilir misin?
Pendik marinada bayram bal kuaförle anlastim..normalde 700 tl fiyati, ama mayis sonuna kadar kampanya yapmislar 400tl..hemde provali canim bir gorus istersen
Pendik marinada bayram bal kuaförle anlastim..normalde 700 tl fiyati, ama mayis sonuna kadar kampanya yapmislar 400tl..hemde provali canim bir gorus istersen
Bende BR ile görüştüğümde bana orijinal prova+kına+düğün için toplamda 550 tl fiyat verdi çok uygun gibi görünüo, ama nasıl yapıolar emin olmadığım için kararsız kaldım, Bayram Bal nasıl sen hiç yaptırdın mı orda birşeyler yada yaptıran birilerinden yorum aldın mı?
canım şimdiden mutluluklar..bende 2010 ekim geliniydim..ben aydın tanerde yaptırmıştım..kına+düğün ama prova yoktu o zmaanlar..istersen fotograf çekimide yaparız demişlerdi.ama eşim zaten fotografcı o yüzden yaptırmadık..o zamn 500 tl fiyat ödedim.ki sahibi benim bankadan müşterim olduğu halde..memnunmusun dersen saçım mükemmel olmuştu makyajımda herkes hala daha konuşur.
BR de sürekli dolu gördüğüm bi yer ama hiçç gitmedim yorum yapamıyorum
Tesekkurler canim benim. Aydintaner ilede gorustum ancak fiyat olarak 1000 tl istedi ve o gun 7-8 gelin cikaracaklarmis kargasaya gelsin istemiorum kalabalik olunca iyi ilgilenmiyolar. Benim acil karar vermem gerekiyor ama hala karar veremedim
Arkadaşlar bende br kuaförle görüştüm ama makyaj konusunda çok kararsızım orda hiç saç makyaj yaptıran yok mu hiç aydın taner banada 1000 tl dedi ve çok ucuk geldi bana