• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembik gelinler

Oturma odani merak ettim canim ya narcicegini cok severim :)
pnJjLm.png
bu koltuk canım tekliler krem diğerleri narçiçeği cok memnunum renkten şeftaliymiş :olamaz:

Geçen arkadaşın biri yeni evlendirmiş olduğu oğlunun evine çaya çağırdı bizi

4 arkadaş hediyelerimizi aldık gittik
Kapı ziline bastığımız düğme pembe ile değiştirilmiş katta 9 dairenin içinden

Ben yeni gelin evinin zil düğmesiyim diyor

Ayşe neden pembe diyorum

Sus kız bas zile bu daha başlangıç

Kapıda büyük bir çelenk diyorum süs demeye dilim varmıyor

Karşıladı bizi

Kapı önündeki paspas bile pembe

Haydin zile bastık

Kapının açılmasıyla meyve kokulu farfümlerden şöyle bir sersemledik

Yahu ayşe girmesek mi

Beni parfüm tutar kusar musarım rezil olmayak

İçeri girişimizde efsane

Pembik 36 numara terlikler bekliyordu bizi

Koca ayaklarla ne işiniz var burada gibi

Ben yırttım ayağım 37 darda olsa giydim

Zavallım ayşe 40 numara yayaklarla pembiklri giyemedi zaten kapalı terlikleri sevmem diyebildi

Salona geçtik koltuklara neredeyse siz oturun biz böyle iyiyiz diyecektik

Salon pembik ve beyaz başka bir renk ne olursun diye bağıtır insanı bir süre sonra

İğne oyaları her yerde de kapı üzerindeki vazifesini anlamış değilim dahada

Çay gelecek mutfakta gelin kv uğraşır

Ayşe fincanlarda pembe olursa kusarım dedim

Ana da fican dahi pembe

Kv ile gelin arası canciğer kuzu sarma

Yani en azından bize öyle yansıttılar

Yalan değil buradaki kv gelinler geldi aklıma

Çaylar içildi

Bizlere hiç talep olmadığı halde ev gezdirildi

Geniş bir zamanda anlatırım isterseniz evin geri kalanını

Banyo ayrıntısı çok dikkat çekiciydi ama

İlgilisine duyrulur banyoda tablet vardı

Oraya özelmiydi onuda bilmiyorum

Sormaya da cesaret edemedim işin doğrusu

Evimize döndük

Benim açımda tamamen görüntü kirliliği gerçeklikten uzak bir izlenim oldu

Kızlara diyorum pembik eşya edavat ne varsa bakıyoruz topluyoruz

Bugün başlarsak 30 yıla anca toplarız

Yahu bu abartma neden ne gerek var

Başkası görsün taktir etsin diye mi masraflar çabalar

Şunu belirtmek isterim konudaki kastım gereksiz dayatmaların toplumumuza şekil verdiği
Bunun zevkle istemek ile alakalı omadığıdır
Bu toplumun çarpık yaklaşımlarını tiye alarak aileme arkadaşlarıma fırsat bulduğum herkese konuşurum
Bunu bilin eğer bunu yapıyorsanız çevrenizde benim gibi birileri vardır
Konuşabilirler
Gelin evi mi ne o program da oyle peme beyaz krem pudra ile olacak evde başka renk görmeye tahammül dahi edemiyorlar yahu bana ne elalem den ben zevkime bakarım ben evlenirkennde oyleydi mobilya seciyorum beyaz olsun neden cunku moda her kez beyaz alıyor ne münasebet. Ben spor severim sütlü kahve ceviz karisimi aldım herkeizn değişine gitti neden beyaz dan başka yeni gelin evi gormediler yahu sanki hepsi ayni fabrika urunu gibi neysen o ol elin degil senin hayin o sonucta

Ne tatli bir misafirsiniz bu arada konu sahibi
Benjamin goturmek bence buyuk incelik. Acayip estetik bir salon bitkisi. Hic bana gelmez boyle misafir, gelenler asla kullanilmayacak sacmalikta seyler getirdi hep attim cope.

Benim de ne evim ne de balkonum bu tür çiçeklere uygun değil maalesef. Sukulent yetiştiriyorum şimdi. Arada çiçek de açıyorlar. Tatile git gelmeni beklerler, o kadar dayanıklılar yani :) hepsi de birbirinden güzel. Tavsiye ederim.
Sukulentler fanusta oluyor dimi neydi onun ismi ? Cakil taslari süslemeler falanda yapiliyordu. Oyle birsey düşünüyorum ismi neydi ya oturma odama dusunuyorum hatta onceki gece aklima geldi :)

pnJjLm.png
bu koltuk canım tekliler krem diğerleri narçiçeği cok memnunum renkten şeftaliymiş :olamaz:
Cok guzel bir renk. Bende aynen bu renk istedim son ana kadar hatta magazada yoktu vizon aldim tay tüyü. Ama bu fotodaki tay tuyu degil galiba sizdeki tay tuuyu mu? Oturma odalari renkli guzel oluyor petrol mavisi ya da fıstık yeşili de guzel biraz klasik olmaya basladi gerci ama :)

Ne tatli bir misafirsiniz bu arada konu sahibi
Benjamin goturmek bence buyuk incelik. Acayip estetik bir salon bitkisi. Hic bana gelmez boyle misafir, gelenler asla kullanilmayacak sacmalikta seyler getirdi hep attim cope.
Ağlayabilirim:KK61:bunca laftan sonra ilaç gibi bir yorum :KK19:teşekkürler canımcım
Konuda bahsi geçen kv bana gelmişti zamanın birinde
Ne güzel olmuş bu çiçek demişti
Bende böyle beğendiği bşr hediye iyi olur diye düşündüm gelin hanımın da umarım beğenmiştir

Cok guzel bir renk. Bende aynen bu renk istedim son ana kadar hatta magazada yoktu vizon aldim tay tüyü. Ama bu fotodaki tay tuyu degil galiba sizdeki tay tuuyu mu? Oturma odalari renkli guzel oluyor petrol mavisi ya da fıstık yeşili de guzel biraz klasik olmaya basladi gerci ama :)
değil canım farklı bi dokusu var ne oluyo bılmıyorum

Evliliği masallardaki gibi sanıyorlar da ondan. :D sonra tabi ev işleri yemek temizlşk bulaşık derken...

Yazık deil mi o adamceğizlere tepeden tırnağa pembe eşyaların içinde belerip kalıyorlardır. Hayır hiç mi söz hakkınız olmadı hiç mi yeter be kadın bu kadar pembeye gerek yok demediniz.

Benim kose takimim da pembe :-) onun disimda hersey rengarenk :) Ve benim kayinvalidem de arkadaslarina bizim evimizi gezdirmeyi cok sever. Evi bana sormadan gezdirir suraya sunu aldik anlatir. Ovunur falan filan ufff cok sıkıcı seyler o evde olanlar, ben misafir gelince yasiyorum aynısını dogru yani bunalmaniz bu kadar. Ama renk seciminde elstirmeyin bence herkes aynı olsaydi dunya cekilmez olurdu. Hos simdi de cekilir yan yokya neyse

Hamile yerine kullanıldığını nereden bilebilirim? Siz cümleyi vermeyip direkt “hamiş” sözü bu siteden çıkma derseniz ben kelimeyi anlarım.
"Göbüşlerimize bebiş dolsun." diye de eklemişim.Siz yazdığımı tam okumadan lûgat dersi vermeye kalkınca gözünüzden kaçmış olmalı.Bu cümlem ve "hamiş" sözcüğünü birleştirince Arapça "not" demek bi' sizin aklınıza gelmiş nedense.

Türkiye’de özellikle kadınlar baba evinden koca evine geçtiği için sırf kendi zevkleriyle döşedikleri bir genç kız estetiğine doyup öyle evlenmeyince böyle pembiş hello kitty evleri yapıyorlar eşleriyle yaşayacakları evleri maalesef. Bir erkek için kimbilir nasıl bir eziyet oluyordur orada yaşamak. Hayır bi de libido düşürücü bir şey. Af buyurun da o kadar pembiş tatlış genç kız prenses odalarda nasıl sevişilir ki. Nasıl seksi konuşulur ki daha örnek veresim var edepsizlik yapmak istemiyorum

Türkiye’de özellikle kadınlar baba evinden koca evine geçtiği için sırf kendi zevkleriyle döşedikleri bir genç kız estetiğine doyup öyle evlenmeyince böyle pembiş hello kitty evleri yapıyorlar eşleriyle yaşayacakları evleri maalesef. Bir erkek için kimbilir nasıl bir eziyet oluyordur orada yaşamak. Hayır bi de libido düşürücü bir şey. Af buyurun da o kadar pembiş tatlış genç kız prenses odalarda nasıl sevişilir ki. Nasıl seksi konuşulur ki daha örnek veresim var edepsizlik yapmak istemiyorum

Her erkek evdeki esyalara veya renklerine takmiyor ki. Evin esyalarini ben sectim hep ve baştan ayaga pembe yapsaydim bile esimin dert edecegini hic sanmiyorum. O esyalara, renklere takilma olayi cogunlukla kadinlarda oluyor. Koltugu begenmedi diye evi benimseyememe, bilmem neyin rengi olmadi diye evden soğuma filan hep kadinlardan duydugum seyler.

Koltuk niye pembe, carsafta neden cicek var diye cildirip, eziyet cekmiyordur bnece herkes. :KK70:

Back