- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 35
hayır, öğretmensin ama öğretmenler de fakir olduğuna göreNeydi? A4 deyince aklina araba degilde kagit geliyorsa fakirsin:))))
tamam tamam sustum :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır, öğretmensin ama öğretmenler de fakir olduğuna göreNeydi? A4 deyince aklina araba degilde kagit geliyorsa fakirsin:))))
Neydi? A4 deyince aklina araba degilde kagit geliyorsa fakirsin:))))
Sen ehliyeti alda elbet lazim olur:))hem ehliyetsiz hem fakirim
insallah ilerde ehliyetli bir zengin olurum
Haklisin:)hayır, öğretmensin ama öğretmenler de fakir olduğuna göre
tamam tamam sustum :)))
Sen ehliyeti alda elbet lazim olur:))
Tuylu olanlardan var pembe onlardan al kilifi tak:) sen ehliyet alana kadar araba seni beklesin bence:))insallah tontriko ya
önce araba alcaz galiba, ben de kedinin cigere baktigi gibi direksiyona bakarim artik
esim surmesin diye pembe direksiyon klilifi mi alsam elini surmez pembe diye
Abartmakta bir sanat bence:)))Bu kadar pembiş meraklısı evcilik oynayan kadınları seks yaparken düşünemiyorum. Kocasını Ken bebek gibi hayal ederken aslında boxerın içinin boş olmadığını görünce o pembe dünyaları çok zedeleniyo mudur?
Tuylu olanlardan var pembe onlardan al kilifi tak:) sen ehliyet alana kadar araba seni beklesin bence:))
Koltukta oturmayan arabayida sana birakir belki, bi dusun teklifimi:)ufkumu actin su an cidden var mi tuylusu
evlenirken bi arkadasimla mobilya konusuyoduk, arkadasim pembe alin koltuklari yeni gelinsin sen demisti. esim de donup bon pombo koltokto otormom demisti
beni de arabayi da birakip kacmasin adam sonra
Koltukta oturmayan arabayida sana birakir belki, bi dusun teklifimi:)
Benimde evimde sadece pembe tepsi var onu da yeni aldım esim gülüyor o da herseye bir kulp bulur bir de pembe cicegim var yapay mutfaga koydum instagramdakilerin hepsi birbiriyle aynı sanki dimi? Bana oyle geliyorBende sevmem pembeyi biraz abartıyoruz bunlar hep instagramın etkileri süslü püslü herşeyle donatıyoruz evleri eşya bize hizmet edeceğine biz eşyaya hizmet eder olduk pembe nedir yahu evimde tek pembe var oda yatak odasının perdesi ve halısında oda uçuk pembe artık halicıda farklı renk olmadığından öyle olmak zorunda kalmıştı