• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembik gelinler

insallah tontriko ya

önce araba alcaz galiba, ben de kedinin cigere baktigi gibi direksiyona bakarim artik

esim surmesin diye pembe direksiyon klilifi mi alsam elini surmez pembe diye:KK53:
Tuylu olanlardan var pembe onlardan al kilifi tak:) sen ehliyet alana kadar araba seni beklesin bence:))

Bu kadar pembiş meraklısı evcilik oynayan kadınları seks yaparken düşünemiyorum. Kocasını Ken bebek gibi hayal ederken aslında boxerın içinin boş olmadığını görünce o pembe dünyaları çok zedeleniyo mudur?

Benim de hoşuma gitmiyor o tarz evler ama bana ne? Kim nasıl istiyorsa öyle döşesin evini. Ortada bir dayatma olduğunu düşünmüyorum. Herkes kendi zevkine göre alıyor işte.

Ayrıca yeni ev gezdirmek kimine göre bir adettir. Gezenler de beğenmeseler bile güzel temennilerde bulunurlar. Sizin de aynı şeyi yapacağınızı düşünmüşlerdir. Kötü bir niyet göremedim.

Tuylu olanlardan var pembe onlardan al kilifi tak:) sen ehliyet alana kadar araba seni beklesin bence:))

ufkumu actin su an cidden var mi tuylusu

evlenirken bi arkadasimla mobilya konusuyoduk, arkadasim pembe alin koltuklari yeni gelinsin sen demisti. esim de donup bon pombo koltokto otormom demisti

beni de arabayi da birakip kacmasin adam sonra:KK17:

ufkumu actin su an cidden var mi tuylusu

evlenirken bi arkadasimla mobilya konusuyoduk, arkadasim pembe alin koltuklari yeni gelinsin sen demisti. esim de donup bon pombo koltokto otormom demisti

beni de arabayi da birakip kacmasin adam sonra:KK17:
Koltukta oturmayan arabayida sana birakir belki, bi dusun teklifimi:)

Rahatsız olduysan bir daha o eve gitmezsin olur biter. Bunu dert edinip buralara kadar konu açmanın anlamı ne?? Evet yapmacık pembe evleri bende sevmiyorum ama böyle evlere girdiğim her gün buraya gelip kınayarak aşağılayarak yorum yapmıyorum konu açmıyorum. Kime ne? Bize ne??

Banyoda tablet varmış, adamların fantazi anlayışı sizden farklı demekki, (onu ima ediyorsun çünkü) kim neyden zevk alıyorsa onu yapar. Evi gezme talebimiz olmadı diyorsun ama evi gezerken de en ince noktaya kadar bakmışsın, banyodaki tablet dahi gözüne çarpmış ve aklında senaryoyu oturtmuşsun bile. Sana ne ki bundan??

Çok yersiz olmuş bu konu.

Bende sevmem pembeyi biraz abartıyoruz bunlar hep instagramın etkileri süslü püslü herşeyle donatıyoruz evleri eşya bize hizmet edeceğine biz eşyaya hizmet eder olduk pembe nedir yahu evimde tek pembe var oda yatak odasının perdesi ve halısında oda uçuk pembe artık halicıda farklı renk olmadığından öyle olmak zorunda kalmıştı

Valla o evlerden ben hic hoşlanmıyorum,pembe koltukta esmer ve gobekli kocamı oturtmak istemezdim. Yakışmaz ki Yani :/ bence cok itici :KK43:
Instagramda hep oyle evler var ben 9 yasindayken barbie bebek evi almıştı babam bana karton. Onlara benziyor o evler bence bu benim fikrim.
Benim evimde varaklı,oymalı,altın sarısı,ama cevremde yeni evlenenlerde hic boyle ev gormedim mesela kimisine gore babaanne işi.
Iste herkesin zevki bambaska. Annem bana iyy hic sevmem varak göz yorar demisti annem spor seyler sever :KK43:
Ben kendi zevkime gore aldım perdelerimde papatya dilimleri var fon, aynisini düğün yaptığım otelde gordum daha sonra:işsiz:
Evime gelen kimse oturmak istemiyor salonda kirlenir diye mi düşünüyorlar nedir gel mutfakta oturalim oturma odasinda oturalim diyorlar esim de trump i agirlicaz sanki alirsan boyle avangarde oturmazlar tabi dedi:işsiz:
Gercekten zevk meselesi ama bence biraz özentilik olabilir butun instagram pembeden hoşlanıyor olamaz sanki:oops:
Pembe kiyafet,pembe ruj,sanki pembe bardak da fena degil ama herseyin pembe yapılması biraz zevksizce renkler birbirini tamamlamali diye düşünüyorum. Pembe kapi dugmesini nerden bulmus ki ona güldüm ama :D

Bende sevmem pembeyi biraz abartıyoruz bunlar hep instagramın etkileri süslü püslü herşeyle donatıyoruz evleri eşya bize hizmet edeceğine biz eşyaya hizmet eder olduk pembe nedir yahu evimde tek pembe var oda yatak odasının perdesi ve halısında oda uçuk pembe artık halicıda farklı renk olmadığından öyle olmak zorunda kalmıştı
Benimde evimde sadece pembe tepsi var onu da yeni aldım esim gülüyor o da herseye bir kulp bulur bir de pembe cicegim var yapay mutfaga koydum instagramdakilerin hepsi birbiriyle aynı sanki dimi? Bana oyle geliyor

Back