• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembik gelinler

Benimde evimde sadece pembe tepsi var onu da yeni aldım esim gülüyor o da herseye bir kulp bulur bir de pembe cicegim var yapay mutfaga koydum instagramdakilerin hepsi birbiriyle aynı sanki dimi? Bana oyle geliyor
aynen öyle çünkü hepsi ordaki sayfalardan alışveriş yapıyor hep sıradan hep aynı benim salonumda senin salonun biraz spor tipi beyaz kimse oturmaz kalabalık olunca oturulur oturma odam narçiçeği krem rengi bayılırım iyikide böyle almışım diyorum pembe gelip geçici yaşasın klasikler

Yorumlara bakınca kimlerin pembik gelin olduğu az çok anlaşılıyor. :halay:

Çok merak ettim, sizler hediye olarak ne götürdünüz
Diğer arkadaşları bilmiyorum paketliydi hediyeleri ama ben kendi yetiştirdiğim benjamini ahşap kendimce şık bir saksıya dikip götürdüm dekorla pek uyumlu olmasada emek ve özveri vardı hediyemde
Benim için değerliydi yani

Buarada ben hediye olarakta para veriyorum :)) cocugu olanada ole evi olanada. Bise gotursen kesin uymuyo yani

Buarada ben hediye olarakta para veriyorum :)) cocugu olanada ole evi olanada. Bise gotursen kesin uymuyo yani
Hediyenin lafı olmaz birine değer verir içinden geldiği gibi hediyeleşirsin
Burada amaç mutlu etmek önemsendiğini hissettirmektir

aynen öyle çünkü hepsi ordaki sayfalardan alışveriş yapıyor hep sıradan hep aynı benim salonumda senin salonun biraz spor tipi beyaz kimse oturmaz kalabalık olunca oturulur oturma odam narçiçeği krem rengi bayılırım iyikide böyle almışım diyorum pembe gelip geçici yaşasın klasikler
Kesinlikle yaşasın klasikler. Narçiçeği koltugun rengi mi? Ben o renk istedim koltuğumu kanepe daha dogrusu oturma odam icin esimle gittik vizon vardi klasik bunu alalim dedi o an begendim aldim ama pisman olmadim uzerine renkli kirlent koydum pembe gecici cocuk odasi icin bile gecici 14 yasindaki kiz istemez bence ama 6 yasindaki kiz mutlu olur pembe odada diye düşünüyorum. Ama cocugum olsun onada avangarde besik almayı düşünüyorum ahahahhahahahahahahaha

Oturma odani merak ettim canim ya narcicegini cok severim :)

Diğer arkadaşları bilmiyorum paketliydi hediyeleri ama ben kendi yetiştirdiğim benjamini ahşap kendimce şık bir saksıya dikip götürdüm dekorla pek uyumlu olmasada emek ve özveri vardı hediyemde
Benjamin nedir ki su yesil koca yapraklı olan mi?
Bende begonya menekse kedi merdiveni koloso begonvill ve mevsimlik papatyaya benzer cicek kasimpati var yeni eve taşındım cicek acmiyorlar sevmediler yeni evin balkonunu daha da acısı kasımpatı soldu acacak zamani gelmeden rezil oldu yavrum :( erguvan im vardi tasinirken nanay oldu sanirim goremedm onu erguvan bonzai ydi ama kucuk agac. Yeni cicekler almak istiyorum ama cesaret edemiyorum cok üzgünüm petunyalarim bile soldu harikalardi ve mis gibi se kokuyolardi

Çok güzel bir hediye canım bayıldım umarım iyi bakar gelin hanım

Hediyenin lafı olmaz birine değer verir içinden geldiği gibi hediyeleşirsin
Burada amaç mutlu etmek önemsendiğini hissettirmektir
Katiliyorum ama eskidendi o hediye alip goturmek gibi geliyo , bak sen goturdun hic uymadi evine. . Muhtemelen ya cope atar ya da baskasina verir. Heleki bir kac kisi gidiyorsak kesin para koyariz. Herkes 50 lira bile koysa mesela.. 4 kisiden eder 200 lira. Kendi gitsin alsin ne alcaksa.

Bebeklere kiyafet getirirler mesela o da cok gereksiz cogu zamsn. Adam zaten bebegine almis oluyo ve cogu elinde patliyo:)

Bende begonya menekse kedi merdiveni koloso begonvill ve mevsimlik papatyaya benzer cicek kasimpati var yeni eve taşındım cicek acmiyorlar sevmediler yeni evin balkonunu daha da acısı kasımpatı soldu acacak zamani gelmeden rezil oldu yavrum :KK43: erguvan im vardi tasinirken nanay oldu sanirim goremedm onu erguvan bonzai ydi ama kucuk agac. Yeni cicekler almak istiyorum ama cesaret edemiyorum cok üzgünüm petunyalarim bile soldu harikalardi ve mis gibi se kokuyolardi
Geçmiş olsun;(
Çiçek açan bitkiler bazen nazlı olbiliyor bulunduğu ortama uyum sağlayamayabiliyor
Menekşelerim var hepsi mutfaktalar keratalar seviyorlar mutfağı ben gibi
Benjamin gibi yeşil yapraklı sağlam bitkiler şse uyumludurlar asgari bir bakım yetiyor

Geçmiş olsun;(
Çiçek açan bitkiler bazen nazlı olbiliyor bulunduğu ortama uyum sağlayamayabiliyor
Menekşelerim var hepsi mutfaktalar keratalar seviyorlar mutfağı ben gibi
Benjamin gibi yeşil yapraklı sağlam bitkiler şse uyumludurlar asgari bir bakım yetiyor

Annemde bana menekşeyi mutfaga koy mutfağı seviyorlar dedi ama gunes cok almiyor direk almiyor gunesi sevmez cok dedi dogru mudur :(

Herkesin zevki farklı, insanların zevklerini tartışmak yersiz ama ortada bir zevk olmadığı için bu konu tartışılabilir bence.

1. Pembik evler
2. Renk renk led ışıkla pavyona dönmüş salonlar, mutfaklar
3. Taş görünümlü duvar kağıtları
Nefretimsiniz!

Şu üçünü yapan "ama bu da benim zevkim" demesin lütfen. Böyle zevk olmaz olsun!

Bende begonya menekse kedi merdiveni koloso begonvill ve mevsimlik papatyaya benzer cicek kasimpati var yeni eve taşındım cicek acmiyorlar sevmediler yeni evin balkonunu daha da acısı kasımpatı soldu acacak zamani gelmeden rezil oldu yavrum :KK43: erguvan im vardi tasinirken nanay oldu sanirim goremedm onu erguvan bonzai ydi ama kucuk agac. Yeni cicekler almak istiyorum ama cesaret edemiyorum cok üzgünüm petunyalarim bile soldu harikalardi ve mis gibi se kokuyolardi

Benim de ne evim ne de balkonum bu tür çiçeklere uygun değil maalesef. Sukulent yetiştiriyorum şimdi. Arada çiçek de açıyorlar. Tatile git gelmeni beklerler, o kadar dayanıklılar yani :) hepsi de birbirinden güzel. Tavsiye ederim.

Back