- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
Birde kizlara bebek kinasi yapiyorlar 6.ayindaAyyy birde doğum öncesi bi parti yapanlar var bebeği mi tanıtıyorlarmış neymiş baby shower galiba adı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde kizlara bebek kinasi yapiyorlar 6.ayindaAyyy birde doğum öncesi bi parti yapanlar var bebeği mi tanıtıyorlarmış neymiş baby shower galiba adı
Takılmasalar da kendilerini öyle bir eve ait hissettiklerini sanmıyorum. Sonuçta iki çocuğa bir oda verince bile odayı ikisinin de hoşuna gidecek bir hale getirmeye çalışıyoruz. Hiçbirimiz sadece olay station lı takım posterli araba yataklı bir oğlan evinde yaşamak istemeyiz e erkekleri neden barbie evinde yaşamaya mahkum edelim kiHer erkek evdeki esyalara veya renklerine takmiyor ki. Evin esyalarini ben sectim hep ve baştan ayaga pembe yapsaydim bile esimin dert edecegini hic sanmiyorum. O esyalara, renklere takilma olayi cogunlukla kadinlarda oluyor. Koltugu begenmedi diye evi benimseyememe, bilmem neyin rengi olmadi diye evden soğuma filan hep kadinlardan duydugum seyler.
Koltuk niye pembe, carsafta neden cicek var diye cildirip, eziyet cekmiyordur bnece herkes.
Bize ancak borcam gelirNe tatli bir misafirsiniz bu arada konu sahibi
Benjamin goturmek bence buyuk incelik. Acayip estetik bir salon bitkisi. Hic bana gelmez boyle misafir, gelenler asla kullanilmayacak sacmalikta seyler getirdi hep attim cope.
Takılmasalar da kendilerini öyle bir eve ait hissettiklerini sanmıyorum. Sonuçta iki çocuğa bir oda verince bile odayı ikisinin de hoşuna gidecek bir hale getirmeye çalışıyoruz. Hiçbirimiz sadece olay station lı takım posterli araba yataklı bir oğlan evinde yaşamak istemeyiz e erkekleri neden barbie evinde yaşamaya mahkum edelim ki
Geçen arkadaşın biri yeni evlendirmiş olduğu oğlunun evine çaya çağırdı bizi
4 arkadaş hediyelerimizi aldık gittik
Kapı ziline bastığımız düğme pembe ile değiştirilmiş katta 9 dairenin içinden
Ben yeni gelin evinin zil düğmesiyim diyor
Ayşe neden pembe diyorum
Sus kız bas zile bu daha başlangıç
Kapıda büyük bir çelenk diyorum süs demeye dilim varmıyor
Karşıladı bizi
Kapı önündeki paspas bile pembe
Haydin zile bastık
Kapının açılmasıyla meyve kokulu farfümlerden şöyle bir sersemledik
Yahu ayşe girmesek mi
Beni parfüm tutar kusar musarım rezil olmayak
İçeri girişimizde efsane
Pembik 36 numara terlikler bekliyordu bizi
Koca ayaklarla ne işiniz var burada gibi
Ben yırttım ayağım 37 darda olsa giydim
Zavallım ayşe 40 numara yayaklarla pembiklri giyemedi zaten kapalı terlikleri sevmem diyebildi
Salona geçtik koltuklara neredeyse siz oturun biz böyle iyiyiz diyecektik
Salon pembik ve beyaz başka bir renk ne olursun diye bağıtır insanı bir süre sonra
İğne oyaları her yerde de kapı üzerindeki vazifesini anlamış değilim dahada
Çay gelecek mutfakta gelin kv uğraşır
Ayşe fincanlarda pembe olursa kusarım dedim
Ana da fican dahi pembe
Kv ile gelin arası canciğer kuzu sarma
Yani en azından bize öyle yansıttılar
Yalan değil buradaki kv gelinler geldi aklıma
Çaylar içildi
Bizlere hiç talep olmadığı halde ev gezdirildi
Geniş bir zamanda anlatırım isterseniz evin geri kalanını
Banyo ayrıntısı çok dikkat çekiciydi ama
İlgilisine duyrulur banyoda tablet vardı
Oraya özelmiydi onuda bilmiyorum
Sormaya da cesaret edemedim işin doğrusu
Evimize döndük
Benim açımda tamamen görüntü kirliliği gerçeklikten uzak bir izlenim oldu
Kızlara diyorum pembik eşya edavat ne varsa bakıyoruz topluyoruz
Bugün başlarsak 30 yıla anca toplarız
Yahu bu abartma neden ne gerek var
Başkası görsün taktir etsin diye mi masraflar çabalar
Şunu belirtmek isterim konudaki kastım gereksiz dayatmaların toplumumuza şekil verdiği
Bunun zevkle istemek ile alakalı omadığıdır
Bu toplumun çarpık yaklaşımlarını tiye alarak aileme arkadaşlarıma fırsat bulduğum herkese konuşurum
Bunu bilin eğer bunu yapıyorsanız çevrenizde benim gibi birileri vardır
Konuşabilirler
Hayal edebileceginizden cok daha iyi bir gece hayatlari var emin olun:)))Bu kadar pembiş meraklısı evcilik oynayan kadınları seks yaparken düşünemiyorum. Kocasını Ken bebek gibi hayal ederken aslında boxerın içinin boş olmadığını görünce o pembe dünyaları çok zedeleniyo mudur?
HahahaBize ancak borcam gelir
Bu arada dedikodu yapiyorsunuz diyen arkadaslar
Elbet sizi kaynana gorumce elti konularinda gorurum. Gelip parmagimi sallicam dedikodu yapma himmmmm diye
Cok alemsiniz yeminle
Canim,sagolya banlıydım ve en çok sinirlendiğim banım bu oldu, mesajlarını beğenemedim
konunun içinde sanki 5-6 ton ot yakılmış gibi, herkesin kafa uçmuş gibi filan. hiç beklemediğim üyelerin beklemediğim mesajlarını okudum.
konudaki bütün mesajlarına benden +1
pembik gelin sevmem, konunun aslında bir kişi üzerinden hepsine yapılan bir eleştiri olduğunu da anladım, zaten amacı dedikodu olan forumda konu sahibinin neden üzerine gidildiğini anlamadım. şimdi kib zamanı :))
saygısız olan her ortamda gerekli işlemi görür.gerekli görülmüşse anormal karşılanacak bi durum yoktur ortada.çok küçümseyici bir tavrınız var tıpkı sözlüktekiler gibi.konunuz için yada bu konun bdv 'ye uymadığını düşünüyorsanız yöneticilerden bilgi alabilirsiniz Mune gibi mesela. gerçi siz azarlayan yöneticileri tanıyorsunuzdur zatenPembik gelinlerin, abartılı bebek partilerinin, instagram sunum çılgınlıklarının, sünnet dahil her türlü düğünün nedeni ve toplumdaki etkisi hakkında yazıp tartışabileceğimiz başka platformlar var neyse ki internette. Burada “Aman ne olacak ki?” diye düşünülen şeylerin toplumdaki insanlar üzerindeki uzun süreli ve dolaylı etkilerini etraflıca biraz düşünseniz siz de fark edersiniz.
Benim kendi derdimi anlattığım konum başka bir topiğe taşınmışken bu kişisel dert olmayan konunun neden göze batmayıp taşınmadığını anlamadım ayrıca. Gerçi yöneticilerin; “Hmm düzgün konuş bakıyım yoksa cezalandırırım seni.” diye üye azarladığı ve üyelerin de bunu normal karşıladığı ve buradaki üyeliklerini hayatlarının önemli bir yerine koyduğu bir platformda çok fazla mantık aramamam gerekiyor. Arada burayı okumayı sevme sebebim de içindeki bazı değerli üyeler.
Toplumdaki kadina dayatilan rol konusunda benim kadar kimse sinir olamaz herhalde :) ama bu sekilde anlatilmaz bu
Ya gecenlerde markete gittik , tanitim yapan bi kadin cevirdi bizi , meyveli yogurt tanitiyor , esimde cok sever hemen durdu bakti kadinla konusuyor falan
Kadin bana döndü , sunumlara apayri bir guzellik katiyor minvalinde bisey soyledi , esimle birbirimize baktik , sobra donduk kadina baktik , ne demek istediginizi anlayamadik dedik
Kadin hani tatli falan yapiyorsunuz ya dedi , biz yine esimle birbirimize baktik , kocacim kac kac kac dedim , kadin beni pembik gelin sandir
Hic de oyle bir goruntum yok ama adam da anlamadi , pembik gelin nde demek diyor , actim instadan gosterdim , bizim acilen ulkeden gitmemiz lazim dedi
saygısız olan her ortamda gerekli işlemi görür.gerekli görülmüşse anormal karşılanacak bi durum yoktur ortada.çok küçümseyici bir tavrınız var tıpkı sözlüktekiler gibi.konunuz için yada bu konun bdv 'ye uymadığını düşünüyorsanız yöneticilerden bilgi alabilirsiniz Mune gibi mesela. gerçi siz azarlayan yöneticileri tanıyorsunuzdur zaten
Doğruyu bulduğun için tebrikler... eşinin de gözü aydinİtirafa geldim
Bir ara ben de bu furyaya katılıyodum ki ucundan döndüm
Pembe bir köşe koltuk pembe halı pembe çiçekli perde ve pembe duvarlarım vardı.
Hı bi de ferforje mumluklar dergilikler kapı askıları falan.
Çok feci
Önce ferforjeleri sattım
Sonra perdeleri birilerine bağışladım
Koltuğu da koyu gri kumaş alıp kapladım.
Pembe duvarlı evden de taşındım.
Şu anda evde pembe tek şey yok nasıl bıktıysam
Yeni evli insan kafası çok garip oluyor. Şimdi her şey beyaz ve gri olsun istiyorum umarım sonra bu da demode olmaz