- Konu Sahibi pembeFrezya
Yahu konunun şu sayfasına baktım da. Avatarlar müthiş:92: kızlar hepiniz süper olmuşsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:44: bi tek bana mı masaj vermedi Naci bey şimdi.. zorla masaj verdirticem kendime bidahaki gidişimde
inşallah canım ben bursada mesut özcan ile görüşmeye gidicem büyük bir ihtimallede o yapar cok sağol canım umarım bende senin gibi mutlu ve iyi olurum
Pelincim görüsmeye gittiginde banada görüslerini bildirirmisin? Benimde bir kiz arkadasim ameliyat olucak simdilik Naci Celiki bulabildik pembefrezya sayesinde ama bursada bir alternatif tabi :)
Yahu konunun şu sayfasına baktım da. Avatarlar müthiş:92: kızlar hepiniz süper olmuşsunuz
yanlış anladın canım benım ben kreme 15. gun basladım banada masaj vermedi hem nıye ısrar edıyosun masaj ıcın anlamadım keyfıne bak be canım
Pelincim görüsmeye gittiginde banada görüslerini bildirirmisin? Benimde bir kiz arkadasim ameliyat olucak simdilik Naci Celiki bulabildik pembefrezya sayesinde ama bursada bir alternatif tabi :)
canım bak sitede ameliyat sonuçlarından doktorlarından memnun kalan iyileşme süreçlerini de kolay atlatan biçok arkadaşımız var onlardan da doktor fikri alın bence 3-4 iyi doktorla görüşürsünüz sonra hangisi sizin doktorunuz karar verirsiniiiz.. ben öyle yapmıştım yani
Canim aslinda benimde 2ci bir operasyona ihtiyacim var ama 2 yil sonra yaptirmaya karar verdim.Ozaman 8 yil falan olmus olucak bahaneyle degistirmis olurum diyorum.
yamuk yumukda olsa iyiki yaptirmisim
kızlar az önce şok oldum.. burun ameliyatıyla ilgili bakınıyordum foruma, tam bu konuyla ilgili ve doktoruyla ilgili bi arkadaşa soru sorduğum sırada daha cevabımı alamadan küttt diye bi baktım kızın profili kapatılmış açıklama ise "REKLAM AMAÇLI ÜYELİK" ayh tam ben irtibata geçeyim diye düşünürken olması da bi tuhaf oldu.. şaşırdım kaldımmm beni korur gibi eheh :) gerçi doktoru da iyi bir doktordu gerçekten..
şimdi esas merak ettiğim şu ki; bi üyeliğin reklam amaçlı olduğu nasıl anlaşılıyor ki? naapınca reklam amaçlıymış bu deniyor yani acaba bunu neden merak ediyorummm??? şunun için; yani ben canım doktorcuğumu rahat rahat övebilirim değil mi bu reklam amaçlı olmaz?
Yağmurluuuuukk bilgi verebilir misin pls
hımm çok ilginç bir durummuş. bakalım benim doktorum nasıl olacak ben de benimkini beğenirsem gelip överim artık))))
Geldim
Şimdi reklam amaçlı üyelik şöyle anlaşılıyor. Bizler zaman zaman özel mesajları kontrol ediyoruz. Üye orada Benim dr.um X. mutlaka ona git hatta benim gönderdiğimi söyle ben ona böyle çok hasta yolladım hatta kolundan tutup götürdüm vs gibi mesajları bulduğu iletişim kurduğu herkese yolluyorsa, reklam yapayım diye birkaç üyelik birden aldıysa, abartı derecede övgü dolu mesajlar yazıp başka dr.ları kötülemeye başladıysa, X dr.un sayfasında Y dr.a yönlendirme amaçlı mesajlar yazıyosa bizim için o üyelik reklam amaçlıdır. Tabii ki kaçırdıklarımız ya da emin olduğumuzu düşündüğümüz halde beklediğimiz üyeler de var. Gerçekten bir doktordan memnun olan lkişi veya mutsuz olan kişi zaten anlaşılıyor. Bunu sizlerin anlayamaması çok doğal siz sadece ilgilendiğiniztopiklere bakıyorsunuz biz ise forumun bütününü, bir üyenin bütün sitedeki davranışlarını görebiliyoruz. Eğer reklam amaçlı olduğunu düşündüğünüz üyelikler var ise kötü içerik butonunu kullanarak bize bildirebilirsiniz. Formumuzun geneli çok iyi niyetli gerçekten derdine çare arayan veya diğerlerine yardım etmek isteyen üyelerle dolu. Kimsenin bu iyi niyeti sömürmemesine gayret ediyoruz
tecrübe edindikten sonra olumlu ya da olumsuz burda paylaşmak en güzeli zaten.. burası paylaşım forumu ama benim doktoruma gidin başkasına sakın gitmeyin gibi bi tutuma girerek değil de herkes memnuniyetini veya pişmanlığını paylaştığında esas iyi niyetli paylaşımlar olur diye düşünüyorum :97:
ben şimdilik çooookdan daha çok memnunum ve mutluyum ama gelişmeleri birlikte izliyoruz işte doktoruma hayranlık duymamdan daha doğal ne olabilir ki bu durumda benim ayaklarımı yerden kesti ve tam istediğim gibi oldu herşey.. bi kitapta çok sevdiğim bi cümle vardı şuanki halimi en güzel o açıklar kızlar ;
"bir gerçek yaşıyorum düşten güzel.."
canımmmm okurken gerçekten gözlerim doldu,canım doktorum benim için de "düşten güzel bir gerçek "armağan etti bana da. senin mutluluğunu okudukça,kendi mutluluğum katlanarak büyüyor.İyi ki o kadar fazla doktor ile görüşüp naci beye güvenebilmişim,gerçekten güvenimin karşılığını kat ve kat fazlasıyla verdi. İnsan kendisini eksik hissediyorsa, ameliyat olana kadar yaşadığı yaşama sadece seyirci kalıyorsa ,bu ameliyatın sonucu çok ama çok daha önemli oluyor. Mutluyum,ayaklarım yere basmıyor.Naci bey çok gerçekçi bir doktor,asla ve asla olmayacak bir şey için olacağına dair bir beklenti oluşmasına dair bir tavrı olmuyor.canım doktorumun benim hayata bağlanmama sebep olduğu için ne kadar teşekkür etsem azdır.... ayyyyy içimden daha çok şey yazmak geliyor,ama her an ağlayabilirim,o yüzden noktayı koyayım,işin özü umarım bu ameliyata ihtiyacı olan herkes en az benim ve pembe kadar mutlu olur..
meleğim beniiiimmm kıyamam sanaa gözyaşların hep mutluluktan olsun dilerim ki.. beni senden daha iyi kim anlayabilirdi acaba.. ben sussam sen konuşsan bile benim hislerime tercüman olduğunu hissediyorum hep.. benim de içimde kelebekler uçuşuyo çünkü, ben de hüzünleniyorum durup düşündüğümde.. aynı doktorun hastaları olmasak bile birbirimizi bu kadar içten anlayabilecektik eminim. ama Naci beyin hastası olarak şimdi bir de aynı başarılı ellerin çıkardığı harika sonuçlarla verdiği mutluluğu paylaşıyoruz Naci bey harika bir doktor.. ve benim doktorum olduğu için, ben de onca doktor görüşmesinden sonra "işte bu benim doktorum" diyebildiğim için şanslıyım en ufak bir sızı bile hissetmeden güzellik uykusuna yattım ve kalktım mutluluğumu bedel ödemeden elde etmiş gibi hep kendime nazar değdiricem diye korkuyorum.. sana da zaten her konuşmamızda onlarca kez maşaallah diyorum herhalde bitanem maşaallah bize, mutluluğumuza, güzelliğimize ve doktorumuzun ellerine..
dileğine katılıyorum ;bu ameliyata ihtiyacı olan herkes en az benim ve kalem kadar mutlu olur dilerim..
yaşasın kk diyorum ben de bunaaaa bu kadar titiz davranılmasa zaten burası güvenilir bir platform olmaktan çıkar öyle değilmiiii.. :97: gerçekten bir insan sadece kendi doktoruyla ilgili yardım eli uzatıyorsa sadece kendi doktoruna yönlendirebileceği insanlara yardım eder tarzda yaklaşıyorsa bu bize değil doktoruna iyilik amaçlı bi tutum oluyo bi süre sonra ben teşekkür ediyorum kendi adıma hassas çalışıp bunları takip ettiğiniz için
bu arada kızlaaaar özel mesajlarımızda yönetimi çekiştirmeyelim bundan sonra!!!
aminnnn cnm herkes mutlu olsun inşallahhhmeleğim beniiiimmm kıyamam sanaa gözyaşların hep mutluluktan olsun dilerim ki.. beni senden daha iyi kim anlayabilirdi acaba.. ben sussam sen konuşsan bile benim hislerime tercüman olduğunu hissediyorum hep.. benim de içimde kelebekler uçuşuyo çünkü, ben de hüzünleniyorum durup düşündüğümde.. aynı doktorun hastaları olmasak bile birbirimizi bu kadar içten anlayabilecektik eminim. ama Naci beyin hastası olarak şimdi bir de aynı başarılı ellerin çıkardığı harika sonuçlarla verdiği mutluluğu paylaşıyoruz Naci bey harika bir doktor.. ve benim doktorum olduğu için, ben de onca doktor görüşmesinden sonra "işte bu benim doktorum" diyebildiğim için şanslıyım en ufak bir sızı bile hissetmeden güzellik uykusuna yattım ve kalktım mutluluğumu bedel ödemeden elde etmiş gibi hep kendime nazar değdiricem diye korkuyorum.. sana da zaten her konuşmamızda onlarca kez maşaallah diyorum herhalde bitanem maşaallah bize, mutluluğumuza, güzelliğimize ve doktorumuzun ellerine..
dileğine katılıyorum ;bu ameliyata ihtiyacı olan herkes en az benim ve kalem kadar mutlu olur dilerim..
hazır konu buraya gelmişken bende bişey paylaşmak istiyorum
yeni albüm yaptığım ilk gün avatar olarak şimdiki resmimi kullanmaya başladım
daha sonra bir çok arkadaş bana arkadaşlık isteği gönderdi aralarında tanıdıklarımı ekledim sadece
daha sonra birisi özelden bir mesaj yazdı benimle tanışmak istediğini yazmış ve maill adresini vermiş
uzun zamandır burdayım az çok biz bayanların nasıl davranıcağını biliyoruz
yazdığı cevapları kontrol ettim ve şikayet ettim erkek olduğundan şüpelendiğimi yazdım
sağolsun kk yöneticileri kısa bir süre gerekeni yaptılar
ama bana yazan daha ceza almadan bana bir mesaj daha yazdı sen kimsin bana yzıyorsun ben seni tanımıyorum diye ters cvp alınca çark etti sanırım yada başka birinin profiline girilmişti dicem ama diğer cvpları zaten genelde müstehcenlik içeriyordu geneldede +18 başlığına yazmıştı
aylaz nikli kişi sizin listenizdede varsa lütfen dikkat edin...
aminnnn cnm herkes mutlu olsun inşallahhh