pembeFrezya Meme Estetiği Ameliyatı

sağol cnm evet bana aitler :KK17: beğenmene sevindim ama daha çok yeniler henüz havalarda geziyorlar aşağı indiklerinde tekrar albümle görüştrcem kendilerini :KK9:

bende inmesini istememiştim ama belli bi zaman sonra oturuyor iniyor ben herhalini sevdim büyük oldu görüntü herşekilde bana güzel geliyor :KK66:

Teşekkür ederim benimde pek hoşuma gitmedi ama ameliyat sonrasında balensiz bulamıyoruz diye şikayetleri çok görünce normale geçene kadar en azından kullanırım diye düşündüm uç kısımlarında bende de az bi boşluk var sanki sorun olmaz inşallah.:80:

bi sorun olacağını sanmıyorum ya ama benimkiler aşırı boş duruyolardı üzerine kıyafet giyilmezdi yani.. hala bi sporcu sütyeni bulamadım çamaşırsız çıkıyorum dışarı çıkarken ben :95: tabi çamaşırsız rahat rahat gezebilmek de güzel bi his ama bu kadar erken böyle gezmek doğru mudur bilemiyorum :18: başına bi iş açmayım da memişlerimin :KK9:

kızlar gögüs ameliyatı olan herkese cok gemiş olsun bende oldum ve buraya fotolarımı ekleyecem yorum yapmam gerekiyormuş albüm açamadım:KK43:

angelcim öyleyse seni konuşturalım bol bol da mesaj sayın artsıın :KK19: sorular soralııımmm :KK66: sen ne zaman oldun ameliyatını? hangi yöntem kaç cc?

pembe frezya sendede diren varmıydı o beni biraz korkutuyor ve 1 hafta sonra eski haline dönüp dışarıya cıktığın oldumu :nazar:

pelincim ben de direnden çok korkuyordum valla. hatta ameliyattan çıktığımda daha tam ayılamamışken anneme koltuk altıma bak bişey var mı diye kontrol ettirmişim :KK9: "iyice bak yok mu bişey oralarda???" diye ısrar etmişim! annem de anlamamış tabi ne arattırıyo diye, sayıklıyorum sanmış :KK9:

yani kullanılmadı benim ameliyatımda diren canım.ben ameliyatımdan bir sonraki gün dinlendim sadece, 2. günümden itibaren sabahtan akşama gezdim zaten :KK76: ama bu normal bi durum değil sanırım, ağrım olması gerekirken olmadı hiç :KK12:

:KK16: doktorumun sihirli elleriiiii :KK16:

edit:yine yanlış yunluş kelimelerr pöf!

Son düzenleme:
pelincim ben de direnden çok korkuyordum valla. hatta ameliyattan çıktığımda daha tam ayılamamışken anneme koltuk altıma bak bişey var mı diye kontrol ettirmişim :KK9: "iyice bak yok mu bişey oralarda???" diye ısrar etmişim! annem de anlamamış tabi ne arattırıyo diye, sayıklıyorum sanmış :KK9:

yani kullanılmadı benim ameliyatımda diren canım.ben ameliyatımdan bir sonraki gün dinlendim sadece, 2. günümden itibaren sabahtan akşama gezdim zaten :KK76: ama bu normal bi durum değil sanırım, ağrım olması gerekirken olmadı hiç :KK12:

:KK16: doktorumun sihirli elleriiiii :KK16:

edit:yine yanlış yunluş kelimelerr pöf!

ne kadar güzel işte ağrın olmaması inşallah benimde öyle olur peki nerde ve kim yatı senin ameliyatını

amin canım inşaallah ağrısız sızısız istediğin gibi olur senin de.. ben istanbul da Naci ÇELİK'e ameliyat oldum :92:

amin canım inşaallah ağrısız sızısız istediğin gibi olur senin de.. ben istanbul da Naci ÇELİK'e ameliyat oldum :92:

inşallah canım ben bursada mesut özcan ile görüşmeye gidicem büyük bir ihtimallede o yapar cok sağol canım umarım bende senin gibi mutlu ve iyi olurum

hakkında hayırlısı olsun canım, mutluluğun kimin ellerinden olacaksa önemi yok yeter ki mutluluk veren bi operasyon olsun :KK16:

sağol canım :KK71:bakalım muayneye gidicem ona bile hayecanlanıyorum ameliyata giderken düşünümiyorum :KK61:

ben de muayenelerde çok heycanlanıyordum hatta geriliyordum bi kaç gün önceden böyle bi asabiyet stress falan :KK9: ama ameliyat tarihini aldıktan sonra bönleştim :KK9: heycan sadece ameliyattan önceki gece vardı :97:

ben de muayenelerde çok heycanlanıyordum hatta geriliyordum bi kaç gün önceden böyle bi asabiyet stress falan :KK9: ama ameliyat tarihini aldıktan sonra bönleştim :KK9: heycan sadece ameliyattan önceki gece vardı :97:

canım sağol yardımların için burda yazılan ve arkadaşların yardımları gercekten beni rahatlatıyor:KK23:

X