- Konu Sahibi pembeFrezya
kızlar gögüs ameliyatı olan herkese cok gemiş olsun bende oldum ve buraya fotolarımı ekleyecem yorum yapmam gerekiyormuş albüm açamadım
evet albüm açmak için mesaj kotasıı doldurman gerekiyor olsun bekleriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gögüs ameliyatı olan herkese cok gemiş olsun bende oldum ve buraya fotolarımı ekleyecem yorum yapmam gerekiyormuş albüm açamadım
evet albüm açmak için mesaj kotasıı doldurman gerekiyor olsun bekleriz
az kaldı inşş avatardaki gögüsler sana ait sanırım cok güzel duruyor..
sağol cnm evet bana aitler beğenmene sevindim ama daha çok yeniler henüz havalarda geziyorlar aşağı indiklerinde tekrar albümle görüştrcem kendilerini
bende inmesini istememiştim ama belli bi zaman sonra oturuyor iniyor ben herhalini sevdim büyük oldu görüntü herşekilde bana güzel geliyor
bak şimdi daha çok merak ettim seninkileri
şu msj olayını çabuk bitirde bizde görelim senin harikaları
:44: bi tek bana mı masaj vermedi Naci bey şimdi.. zorla masaj verdirticem kendime bidahaki gidişimde
Teşekkür ederim benimde pek hoşuma gitmedi ama ameliyat sonrasında balensiz bulamıyoruz diye şikayetleri çok görünce normale geçene kadar en azından kullanırım diye düşündüm uç kısımlarında bende de az bi boşluk var sanki sorun olmaz inşallah.:80:
dediğiniz straples sütyen bumu kızlar :44:
pembe frezya sendede diren varmıydı o beni biraz korkutuyor ve 1 hafta sonra eski haline dönüp dışarıya cıktığın oldumu
pelincim ben de direnden çok korkuyordum valla. hatta ameliyattan çıktığımda daha tam ayılamamışken anneme koltuk altıma bak bişey var mı diye kontrol ettirmişim "iyice bak yok mu bişey oralarda???" diye ısrar etmişim! annem de anlamamış tabi ne arattırıyo diye, sayıklıyorum sanmış
yani kullanılmadı benim ameliyatımda diren canım.ben ameliyatımdan bir sonraki gün dinlendim sadece, 2. günümden itibaren sabahtan akşama gezdim zaten ama bu normal bi durum değil sanırım, ağrım olması gerekirken olmadı hiç
doktorumun sihirli elleriiiii
edit:yine yanlış yunluş kelimelerr pöf!
amin canım inşaallah ağrısız sızısız istediğin gibi olur senin de.. ben istanbul da Naci ÇELİK'e ameliyat oldum :92:
hakkında hayırlısı olsun canım, mutluluğun kimin ellerinden olacaksa önemi yok yeter ki mutluluk veren bi operasyon olsun
dediğiniz straples sütyen bumu kızlar :44:
sağol canım bakalım muayneye gidicem ona bile hayecanlanıyorum ameliyata giderken düşünümiyorum
evet o sanırım da burada pek güzel değil :26: ben de daha güzel duruyor hıhhh
ben de muayenelerde çok heycanlanıyordum hatta geriliyordum bi kaç gün önceden böyle bi asabiyet stress falan ama ameliyat tarihini aldıktan sonra bönleştim heycan sadece ameliyattan önceki gece vardı :97: