pembeFrezya Meme Estetiği Ameliyatı

ya işte hakkaten içim bi tuhaf oluyo benim de dikişlere krem sürerken :120: sonuçta ilk kez biyerim dikiliyo bi de oraya dokunmak falan uuuuu çok kötü.. bastırarak yedir kremi demişti doktorumun tatlı hemşiresi ama ben bastırsam içim geçer bayılır kalırım kesin :KK9: doktoruma ben masajı sordum gerek yok masaja dedi bana, ama işte ben duramıyorum uslu uslu :KK9: en iyisi ben kendi kendime arada böyle mıncıklayım falan o da benim masajım olsun :KK12:

bu arada teşekkür ederim karamelimm hepimiz şekeriiz :KK19:

edit: hep kelimeleri yanlış yunluş yazıyorum düzeltiyorum ikide bir :95:

kötü örnek olmak ıstemem ama ben sadece ilk 1 ay kullandım kremi,:KK64: foruma gırmesem amelıyat oldugumu bıle hatırlamıyacagım sanırım:))))))))

:KK59:
kızlaaaaarr bu arada ben haaaaalen güzel bir sporcu sütyeni bulamadım ameliyat sonrası için :95: deli olucam ya iyi markalarda bile saçma sapan babanne sütyenleri ortasından dikişli falan tuhaf tuhaf :s

bana ameliyat sonrası sütyen veya sporcu sütyeni alabileceğim bi marka önerir misiniiiz lütfeeeen :92: kendi kullandıklarınızdan gördüklerinizden vs vs :KK19:

marks&spencer da ameliyat sonrası ikili paketler var ama şekli şemali hoşuna gidermi bilmem balensiz ve ameliyat sonrası için bugün aldım

:80:

marks&spencer da ameliyat sonrası ikili paketler var ama şekli şemali hoşuna gidermi bilmem balensiz ve ameliyat sonrası için bugün aldım

valla dorhacım ben onları denedim resmen faciaydı :KK53: satendi sanırım onlar böyle uçları boş kalıyo tuhaf tuhaf korkunç oldu bana :KK9: taş gibi olduklarındandır belki.. ama teşekkür ederim tavsiye içinn :KK54:

sen de güle güle kullan arkadaşım :KK34:

pembefrezya profil resmine ba-yıl-dım! gerçekten çok güzel duruyorlar, tam benim istediğim gibi :KK34: maşallah diyorum, bi nazar boncuğu da benden :nazar:

canım harika görünüyorsun valla mükemmel tuu tuuu nazar değmesin :KK70: güle güle kullan darısı bekleyen bizlerin başına :2:

pembefrezya profil resmine ba-yıl-dım! gerçekten çok güzel duruyorlar, tam benim istediğim gibi :KK34: maşallah diyorum, bi nazar boncuğu da benden :nazar:

canım harika görünüyorsun valla mükemmel tuu tuuu nazar değmesin :KK70: güle güle kullan darısı bekleyen bizlerin başına :2:

teşekkür ederiiimm kızlaaar :KK16: çok mutlu oluyorum yorumlara :KK76: darısı isteyen heeeerkesin başına inşallah :92:

Canim ya 410 cc ile sen kac beden oldun? 410 kulaga cok buyuk geliyo ama resimde cok dogal görunuyorlar, inanilmazzz

canımcım ben 75 C cup olucam muhtemelen şuan şekilleri tam oturmuş değil :) 410 gerçekten çok büyükmüş gibi geliyor ama hele yandan değil de karşıdan bakınca hiç de büyük gelmiyor bana.. sanırım daha küçüğü doyurmazmış beni zaten :KK9:

canım bir de pentiye bak. çok cici straplez bir sütyen almıştım. ne yazıkki denemeden aldım başka şehirden rahatsız ediyor küçük geldi sanırım. straplez, yavru ağzı rengi, sırtı tamamen dantel, göğsü de ince sünger üzeri dantel, arası azıcık büzgülü. askıları çıkıyor. çok cici. yawru ağzı olması çok tatlı ya. küçük kız sütyeni gibi. e öyle sayılır, memişler yeni çıktı ya :KK34: dediğim gibi bir bak, dene ama.

canım bir de pentiye bak. çok cici straplez bir sütyen almıştım. ne yazıkki denemeden aldım başka şehirden rahatsız ediyor küçük geldi sanırım. straplez, yavru ağzı rengi, sırtı tamamen dantel, göğsü de ince sünger üzeri dantel, arası azıcık büzgülü. askıları çıkıyor. çok cici. yawru ağzı olması çok tatlı ya. küçük kız sütyeni gibi. e öyle sayılır, memişler yeni çıktı ya :KK34: dediğim gibi bir bak, dene ama.

wauuuw arkası tüllü müllü harika bişeye benziyo anlattığına göreee! :KK62: bakıcam ben de pentiye en kısa zamanda :KK66:

valla dorhacım ben onları denedim resmen faciaydı :KK53: satendi sanırım onlar böyle uçları boş kalıyo tuhaf tuhaf korkunç oldu bana :KK9: taş gibi olduklarındandır belki.. ama teşekkür ederim tavsiye içinn :KK54:

sen de güle güle kullan arkadaşım :KK34:

Teşekkür ederim benimde pek hoşuma gitmedi ama ameliyat sonrasında balensiz bulamıyoruz diye şikayetleri çok görünce normale geçene kadar en azından kullanırım diye düşündüm uç kısımlarında bende de az bi boşluk var sanki sorun olmaz inşallah.:80:

Bakmak gerek:KK55:tarife göre süper teşekkürlerr.

Eklentiler

• $penti.jpg
    $penti.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 58
kızlar gögüs ameliyatı olan herkese cok gemiş olsun bende oldum ve buraya fotolarımı ekleyecem yorum yapmam gerekiyormuş albüm açamadım:KK43:

X