- 14 Mart 2011
- 462
- 0
-
- Konu Sahibi pembeFrezya
Aresyam heralde geçici bi problemmiş smileylarda bi problem yok şuan :92: ben de süperim süperiiimm çok alıştım artık ciciklerimedoğallaşma süreci de çok iyi gidyo maşaallah yüzüstüstü yatmaya korkuyorum ama halen sen nasılsın bitanem senin nasıl geçiyor cicişli günlerin aranız nasıl cicişlerle?
maşalllah canıımmm =)) bnde sorcaktm memşler nsl die ? aresyamız erken dawranmış =) aresyacım sende durumlar nsll? her şey yolunda inşallah
ayyy evet 1 ayı geçtiler ben de inanamıyorum vallaikide bir aynanın karşısında zıplayıp duruyorum hareketlendiler mi diye veeee evet artık onlar da zıplıyo kaya gibi hareketsiz değiller kremle ilgili gelişmeleri yazıcam öyle hemencik etki etmez zannımca :)
pelincim sen de zor olan haftayı atlatmışsın işte oooh sonrası çok hızlı geçiyor zatensırt ağrın yatış şeklinden kaynaklanıyordur muhtemelen bi de çok mu hareketsiz duruyosun acaba.. benim tek gece sırt ağrım olmuştu onda da sinirlenip bütün yastıkları yataktan attığım ve dümdüz yattığım için ağrıdı hastanedeki yatağın hafif yatar konumu gibi 5-6 yastığı öyle ayarlar eğimli yatarsan çooook rahat edersin ben öyle yapmıştım.. valla canım bu kremi çatlaklar için de sivilce için de yazmış farklı doktorlar, ben doktoruma sormadım ama kullanıyorum bakalım işe yarayacak mı nettekiler inanılmaz işe yarıyor çatlaklarda demişler ama bakıcaz haber veririm gelişmelerden
Aresyam heralde geçici bi problemmiş smileylarda bi problem yok şuan :92: ben de süperim süperiiimm çok alıştım artık ciciklerimedoğallaşma süreci de çok iyi gidyo maşaallah yüzüstüstü yatmaya korkuyorum ama halen sen nasılsın bitanem senin nasıl geçiyor cicişli günlerin aranız nasıl cicişlerle?
maşalllah canıımmm =)) bnde sorcaktm memşler nsl die ? aresyamız erken dawranmış =) aresyacım sende durumlar nsll? her şey yolunda inşallah
karamelcim bende bi iki haftadır pek giremedim..biz iiyiz umarız sene iisindir..=))evet çiçişliler çoğalıo..=))arada gel özletme olur mu?bizdde öptük!!oy oy herkes iyimişpembem,aresyam,sweetcim üçünüzünde yazdıklarını ookudum zaten açar açmaz hemen başlığa atladım nasıllar diye özlemişim valla
pek açamıyorum pc bazen kısa süreli bakıyorum çıkıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza ohhh memişliler kervanı büyümeye devam ediyor
hepinizi çok öpüyorum arada uğrar bakarım yazmayı ihmal etmeyin
merhabalar.burada amelıyat olan bi çok kişi varmış.hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun.güle güle kullanın inş.14 temmuzdada benım amelıyatım var.hayırlısıyla bende aranıza katılcagım.ama günler gecmek bilmiyor.amelıyattan pek orkum yok ama o gün ne olur bilemıyorum tabı.yazdıklarınızı okudukca daha da rahatladım.resmen ılham oldunuz.tesekkürler...
adı ne acaba o iz kreminin pembefrezyacım, ben de alayım bari
benim smiler hala yok kızlar=(((neyse sweetçim pembefrezya canım iiolmanıza mutlu olmanıza çok sevindimmm=)))benim çiçişlerde artık yumusdı yan yatarken falan öle tas gibi katı diiller..tam kıvamındalar yani..yavaş yavaş aşağıyada iniyolar..iiyim mutluyum !!!. bi ara yeni fotolar eklicem..buarada kızlar izmirde havalaar bi garip..bugün kuşadası veya çeşmeye gidelim die düşünüyoduk hava müsade etmicek anlasılan..gecen hafta bodruma giitik ordada yağmur yağacak gibi kapadı hava yani çiçişlerimle bi deniz keyfi yapamadım henüz..işh. böyle gitmez!!!!!ikinizi de çok öptüm sevgiler!!=))
oy oy herkes iyimişpembem,aresyam,sweetcim üçünüzünde yazdıklarını ookudum zaten açar açmaz hemen başlığa atladım nasıllar diye özlemişim valla
pek açamıyorum pc bazen kısa süreli bakıyorum çıkıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza ohhh memişliler kervanı büyümeye devam ediyor
hepinizi çok öpüyorum arada uğrar bakarım yazmayı ihmal etmeyin
merhabalar.burada amelıyat olan bi çok kişi varmış.hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun.güle güle kullanın inş.14 temmuzdada benım amelıyatım var.hayırlısıyla bende aranıza katılcagım.ama günler gecmek bilmiyor.amelıyattan pek orkum yok ama o gün ne olur bilemıyorum tabı.yazdıklarınızı okudukca daha da rahatladım.resmen ılham oldunuz.tesekkürler...
ozimeliscim az kalmış senin de, günlerin çabuk geçmesini istediğimizde nedense geçmek bilmez :) sen ameliyata odaklanmadan gez dolaş eğlen ozaman çabuk geçer günler bi bakmışsın ameliyattan önceki geceye gelmişsin bile :) ben bi önceki gece heyecan yaşamıştım sadece.. kk gerçekten güzel bi siteburada birebir insanların ameliyat öncesi arayışlarından başlayıp son hallerine gelene kadar kendin inceleyebiliyorsun, bu da gerçekten faydalı oluyo fikir sahibi olmak içinn :92: hadi bakalım darısı sana ve ameliyat bekleyen herkese inşaallah..
[sıze=3]kızlar bu arada; kandiliniz mübarek olsuuunn... Rabbim şu güzel gecenin hürmetine hepimizin cicişlerinin sağlıklı sorunsuz olmasını nasip etsin, ameliyat olmak isteyen ihtiyacı olan herkese de bu ameliyatı en güzel haliyle nasip etsin inşaallah..[/sıze]
pembeFrezyaa çokk çokk geçmişş olsunn eminim ki büyük bi sıkıntıdan kurtuldun we kendine güwenin kelimemnin manasıyla tamamlandı. Bn de ameliyat olmk istyorum henüz araştırma sürecindeyimm yazını çok beğendimm yaşamış kadar oldum saolasınnn bni de bi gaza getirsenn:79:
pembeFrezyaa çokk çokk geçmişş olsunn eminim ki büyük bi sıkıntıdan kurtuldun we kendine güwenin kelimemnin manasıyla tamamlandı. Bn de ameliyat olmk istyorum henüz araştırma sürecindeyimm yazını çok beğendimm yaşamış kadar oldum saolasınnn bni de bi gaza getirsenn:79:
fazla uzun yazmışım ya yazarken farkına varmamıştım bu kadarayh kendim bile okuyamadım daraldım [
çoook gecmis olsun tatlımmm darısı benim gbı olmak ısteyenlerın basına ....buarada nerde oldun amelıyatnı ben bursadayım burdan bırını bulursam cok sevncem
fazla uzun yazmışım ya yazarken farkına varmamıştım bu kadarayh kendim bile okuyamadım daraldım [
çoook gecmis olsun tatlımmm darısı benim gbı olmak ısteyenlerın basına ....buarada nerde oldun amelıyatnı ben bursadayım burdan bırını bulursam cok sevncem
slm canım ben bursada oldum sormuşsunya dr mesut özcan ve şimdilik bir sorun yok memnunum yani ve artık 19 gün oldu bence git bi görüş dr inanman ve ona güvenmen cok önemli ki dr sana o beklediğin güveni verecektir sonuçta tercih senin :80: