pembeFrezya Meme Estetiği Ameliyatı

maşalllah canıımmm =)) bnde sorcaktm memşler nsl die ? aresyamız erken dawranmış =) aresyacım sende durumlar nsll? her şey yolunda inşallah

maşalllah canıımmm =)) bnde sorcaktm memşler nsl die ? aresyamız erken dawranmış =) aresyacım sende durumlar nsll? her şey yolunda inşallah

hepimize maşaallah sweetimmm aynı zamanlarda memeli olduk yaşasın meme kardeşliğiiii :92: sen nasılsın bitanem senin nasıl gidiyo? keyifli yazdığına göre yolunda herşey ayh tatile gidelim tatileeeeeee

adı ne acaba o iz kreminin pembefrezyacım, ben de alayım bari

benim smiler hala yok kızlar=(((neyse sweetçim pembefrezya canım iiolmanıza mutlu olmanıza çok sevindimmm=)))benim çiçişlerde artık yumusdı yan yatarken falan öle tas gibi katı diiller..tam kıvamındalar yani..yavaş yavaş aşağıyada iniyolar..iiyim mutluyum !!!. bi ara yeni fotolar eklicem..buarada kızlar izmirde havalaar bi garip..bugün kuşadası veya çeşmeye gidelim die düşünüyoduk hava müsade etmicek anlasılan..gecen hafta bodruma giitik ordada yağmur yağacak gibi kapadı hava yani çiçişlerimle bi deniz keyfi yapamadım henüz..işh. böyle gitmez!!!!!ikinizi de çok öptüm sevgiler!!=))

oy oy herkes iyimiş pembem,aresyam,sweetcim üçünüzünde yazdıklarını ookudum zaten açar açmaz hemen başlığa atladım nasıllar diye özlemişim valla
pek açamıyorum pc bazen kısa süreli bakıyorum çıkıyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza ohhh memişliler kervanı büyümeye devam ediyor
hepinizi çok öpüyorum arada uğrar bakarım yazmayı ihmal etmeyin

merhabalar.burada amelıyat olan bi çok kişi varmış.hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun.güle güle kullanın inş.14 temmuzdada benım amelıyatım var.hayırlısıyla bende aranıza katılcagım.ama günler gecmek bilmiyor.amelıyattan pek orkum yok ama o gün ne olur bilemıyorum tabı.yazdıklarınızı okudukca daha da rahatladım.resmen ılham oldunuz.tesekkürler...

karamelcim bende bi iki haftadır pek giremedim..biz iiyiz umarız sene iisindir..=))evet çiçişliler çoğalıo..=))arada gel özletme olur mu?bizdde öptük!!

meliscim tatlım seninde sayılı günün kalmış benimde ameliyat günüm belli olmuştu senin gibi gün sayıyodum okadar çabuk geciyo ki günler...=))gün yaklastıkca heyecan artıyo..bu arada foruma girersen sık sık sorularına cevap bulabilirsin..hiç korkulacak bişi yok merak etme..umarım hersey güzel olur senin için de..sormak istediğin olursa cevaplarım ...sevgiler !

meliscim tatlım seninde sayılı günün kalmış benimde ameliyat günüm belli olmuştu senin gibi gün sayıyodum okadar çabuk geciyo ki günler...=))gün yaklastıkca heyecan artıyo..bu arada foruma girersen sık sık sorularına cevap bulabilirsin..hiç korkulacak bişi yok merak etme..umarım hersey güzel olur senin için de..sormak istediğin olursa cevaplarım ...sevgiler ![/QUOTE]

saol canım amelıyata yakın rahatsız edıcem sızı...

tatlımmm ben de çok sevindim iyi olmana ayy ben de yan yatarken kendime bakmaya çalışmaktan şaşı olucam vallahi memişlerden birinin diğerinin üzerine doğru düşmesi ne harika bişeymiş meğer, bi de ozaman arası birleşiyor oooo tam fıstıkk oluyolar benim biri diğerine göre daha çok inmiş durumda bakalım belki de kontrolden sonra o inmeyeni kendim ittiririm aşşağıya doğru

hadi gelsin fotolaaar! bikinili foto da istiyoruuuzz :92:

karamelim valla hiçbirimiz eskisi kadar sık girmiyoruz sanki değil mi ben de özledim valla bu arada ikimiz de profil resimlerimizi değişmiştik sanırım aldık hevesimizi şimdilik ben de kocaman öpüyoruuumm

ozimeliscim az kalmış senin de, günlerin çabuk geçmesini istediğimizde nedense geçmek bilmez :) sen ameliyata odaklanmadan gez dolaş eğlen ozaman çabuk geçer günler bi bakmışsın ameliyattan önceki geceye gelmişsin bile :) ben bi önceki gece heyecan yaşamıştım sadece.. kk gerçekten güzel bi site burada birebir insanların ameliyat öncesi arayışlarından başlayıp son hallerine gelene kadar kendin inceleyebiliyorsun, bu da gerçekten faydalı oluyo fikir sahibi olmak içinn :92: hadi bakalım darısı sana ve ameliyat bekleyen herkese inşaallah..

kızlar bu arada; KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUUUNN... Rabbim şu güzel gecenin hürmetine hepimizin cicişlerinin sağlıklı sorunsuz olmasını nasip etsin, ameliyat olmak isteyen ihtiyacı olan herkese de bu ameliyatı en güzel haliyle nasip etsin inşaallah..

dedıgın gıbı canım burası cok yararlı bır sıte.benım göguslerımle problemım hep vardı ama amelıyat hıc dusunmemıstım.hep dogal yollar denedım ama nafıle zerre fark olmadı.burayı kesfettıkten sonra amelıyata bakıs acım degıstı.1 yıldır hep okumakla yetındım.inş sıra bende.ewet az bı zaman kaldı.calıstıgım ıcın kendımı oyalıyorum ama gun saymaktanda alamıyorum kendımı.kardesım 3 ay kadar önce oldu amelıyatını.sımdı cok mutlu.o gun bende BUYUTTUM GELDIM dıye yazıcam inşşşş...:111:

ammmiiinnnn!!!!=)))

pembeFrezyaa çokk çokk geçmişş olsunn eminim ki büyük bi sıkıntıdan kurtuldun we kendine güwenin kelimemnin manasıyla tamamlandı. Bn de ameliyat olmk istyorum henüz araştırma sürecindeyimm yazını çok beğendimm yaşamış kadar oldum saolasınnn bni de bi gaza getirsenn:79:

ufağım merhabalar gercektende insanın güveni kendine geliyor benim daha 16. günüm ama cok hoş birşey bence yaptırmayı düşünüyorsan hiç düşünme tabiki imkan meselesi ama insan cok mutlu oluyor ben daha keyfini süremiyorum ama yinede cok güzel

ufagimcim burada önce sıkıntı çekip sonra ayakları mutluluktan yere basmayan öyle çok arkadaşımız var ki :) onları okuduğunda bile gaza geliyor insan.. ben de onlardan biriyim işte; hani insan ilk aşık olduğunda yüzünde şapşal bi gülümseme olurya sürekli.. ben de aynen öyleyim şu aralar! sanırım kendime aşık oluyorum eğer maddi açıdan bi engelin yoksa ve gerçekten ihtiyacın varsa bu ameliyata, hiç erteleme mutluşuğu boşuna canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…