pembeFrezya Meme Estetiği Ameliyatı

pembe frezya profiline koymuştun bi resim ve gerçekten güzeldi :)) tatlım arkadaş isteği gönderdim sana.eklersen bende yeni eklediğin fotoları görmyi isterim gerçekten. benim içinde bi fikir olacaktır

yeni eklediğim fotolar biraz özel, yani 3 d çalışma kıyafetsiz foto ve diğerinde de komple fotom var yani pijamalı :) fotoraf konusunda hassasım biraz, burası net ortamı sonuçta herkesin ne olduğunu bilmiyoruz. senin için söylemiyorum yanlış anlama canım lütfen.. ama doğrusu da dikkat etmek bence.. buyüzden ne yazık ki fotolar konusunda yardımcı olamıcam ama ameliyat süreciyle ilgili istediğin kadar soru sorabilirsin böyle yardımcı olabilirim tatlım, alınma lütfen olru mu

bu vesileyle diğer arkadaşlara da söylemiş olayım; arkadaşlık talepleri geliyor fakat uzun süreli forumda görmediğim ve araştırma sürecini bilmediğim daha doğrusu samimi muhabbetim olmayan arkadaşları kabul edemiyorum üzülerek. ama bu arkadaş olmak istemiyorum anlamına gelmiyor; sadece özel fotolarımı göstermemiş oluyorum.. bunun dışında her türlü yardım isteğinize varım! şimdiden anlayışınıza teşekkürleeer

tabiki de tatlım seni çok iyi anlıyorum..sonuçta dediğin gibi sanal bi ortam hassas bi konu..ameliyat öncesi ve sonrası burdan edindiğimiz bilgilerde çok işe yarıyor açıkcası.ama şu doktora karar verme aşaması gerçekten çok zor bi süreçmiş onu anladım.karar verdikten sonra eşeyin kendiliğinden gelişeceğine eminm

teşekkürler tatlım anlayışın için doktor araştırma ve seçme süreci gerçekten en zoru, sonrası dediğin gibi çok hızlı ilerliyor.. biraz heyecan biraz merak derkennn olup çıkıyorsun inşaallah hakkında hayırlısı olur iyi bir doktora karar verirsin papatyacım

bu arada bugün itibariyle cicişlerim 1 ay 2günlükler şekilleri hergün biraz daha güzelleşiyo merakla izliyorum bunun dışında deneysel çalışmalarım da var tabi

örneğin ; geçen gün doktorumun verdiği iz kreminin adını internete yazdım bakalım nasılmış etkili miymiş ne diyolar diye vee gördüm ki bu kremi bazılarının doktoru sivilce izleri için de vermiş bazılarının doktorları çatlaklar için vermiş! ve tabiki çoğunluk ameliyat ve kaza sonrası dikiş izleri vs için.. deneysel çalışmama geleyimm; dünden beri kremi popomdaki çatlaklara da sürüyoruuuumm bakalım işe yarayacak mıı! gelişmeleri bildiririm yararsa bi tüp daha alır heryerime sürerim valla pis kokusunu da yanımdakiler çeksin artık

ay Allah iyiliğini versin şirin seennniii
vay be 1 ayı geçmişsin maaşallah canım sana:)))
bu arada krem hakkındaki görüşlerini de bekliyorum takipteyimmmmm

pembefrezyacım ne güzel 1 aylık oldun ben daha 1 haftalık oldum bugün canım sana birşey sormak istiyorum bende cok sırt ağrısı var sende de olmuşmuydu olduysa ne zaman gecmişti birde canım şu iz kremini bende merak ediyorum bendede hamileliklerimden kalma catlaklar var cok kilo aldığım için kullanda iyi gelirse adını söyle bende alayım canım

ay Allah iyiliğini versin şirin seennniii
vay be 1 ayı geçmişsin maaşallah canım sana:)))
bu arada krem hakkındaki görüşlerini de bekliyorum takipteyimmmmm

ayyy evet 1 ayı geçtiler ben de inanamıyorum valla ikide bir aynanın karşısında zıplayıp duruyorum hareketlendiler mi diye veeee evet artık onlar da zıplıyo kaya gibi hareketsiz değiller kremle ilgili gelişmeleri yazıcam öyle hemencik etki etmez zannımca :)

pelincim sen de zor olan haftayı atlatmışsın işte oooh sonrası çok hızlı geçiyor zaten sırt ağrın yatış şeklinden kaynaklanıyordur muhtemelen bi de çok mu hareketsiz duruyosun acaba.. benim tek gece sırt ağrım olmuştu onda da sinirlenip bütün yastıkları yataktan attığım ve dümdüz yattığım için ağrıdı hastanedeki yatağın hafif yatar konumu gibi 5-6 yastığı öyle ayarlar eğimli yatarsan çooook rahat edersin ben öyle yapmıştım.. valla canım bu kremi çatlaklar için de sivilce için de yazmış farklı doktorlar, ben doktoruma sormadım ama kullanıyorum bakalım işe yarayacak mı nettekiler inanılmaz işe yarıyor çatlaklarda demişler ama bakıcaz haber veririm gelişmelerden

canım çok çok geçmiş olsun hayırlı olsun....o kadar güzel anlatmışsınki hemen ameliyata yatasım geldi....temmuz 14 te doktor randevum var.bakalım ne diyecek...

canım evet zor haftayı gecirdim ama yatakta istesemde düz yatamıyorum yatınca kalkamıyorum senin dediğin gibi 4 -5 yastıkla yatıyorum birde canım ben zaten hareketsiz duramam cünkü yatmayı hiç sevmiyorum sürekli hareket halindeyim artık kendi işim kendim görüyorum cok şükürki umarım sırt ağrımda bir an önce gecer

Ya kızlar ben aranıza yeni katılıyorum.Yakın zamanda bende silikon taktırmak istiyorum ama,göğüs estetiği ile ilgili yazıları okurken bisey dikkatimi çekti.Şu dren nedir neden takılır? Epey acıtıyormuş galiba. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın. Bu ameliyatı gerçekten istiyorum ama henüz korkularımı yenemedim. Özellikle drenin ne olduğunu çok merak ediyorum.:44:

Ya kızlar ben aranıza yeni katılıyorum.Yakın zamanda bende silikon taktırmak istiyorum ama,göğüs estetiği ile ilgili yazıları okurken bisey dikkatimi çekti.Şu dren nedir neden takılır? Epey acıtıyormuş galiba. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın. Bu ameliyatı gerçekten istiyorum ama henüz korkularımı yenemedim. Özellikle drenin ne olduğunu çok merak ediyorum.:26:

canım benim dr bana dediği diren koltuk altı kesisi olduğu zaman kanamayı görmek için ve kanama olursa ordan cıkması için takılan hortum gibi birşey diye biliyorum ben meme altından oldum ve bende senin gibi cok korkuyordum zaten benim dr ben ordan yapmıyorum demişti ama burda benden daha tecrübeli arkadaşlarımda var sana daha iyi anlatıcaklardır bunlar benim bildiklerim

Ayy çok teşekkürler tatlım.Ben bu konuda daha çok acemiyim.Araştırmaya devam ediyorum.Yardımın için çooook teşekkürler.

öncelikle hoşgeldin tatlım.=))dren takılıp takılmamamsı kullanılan yöntemle alakalı..yöntemle alakalı derken kesi yeri diil..yani protezin yerleseceği yerle alakalı..mesala benim kasaltı olduğu için dren takıldı..bildiğim kadarıyla kanın dışarı akışını sağlamak için takılıo..tecrübeli biri olarak söylüyorum biras acıyo ama öle çok da dayanılmayacak bişi diil..hele gercekten isteyen biri için!!!senin için hayırlısını diliyorumm.burası araştırma için çok doğru bir site kısa zamanda çok bilgi edineceğin kesin..umarım hersey gönlünce olur!!!(bu arada kızalar smilelar neden üstüne tıklayınca eklenmio artık..nasıl eklicem=((ifadelere çok alışmışım!!!

bu arada pembe frezya canım sen naasılsın çicişler nasıl!=))

38 gün önce gögüs altı kesisi ile gögüs büyütme ameliyatı oldum herşey yolunda derken bugün çamaşırımı değiştirirken elime dikiş yerinden bir sıvı geldi önce jel zannettim sonra hafif kanla karışık iltahapa benziyordu biraz bastırınca içinden bi miktar daha sıvı gelip kesildi aynada daha yakından bakınca iğne ucu kadar 2 delik görünüyor daha önce jeli sürerken kabuk gibi sert birşeyler geliyordu elime sanırım onlar düşmüş.fakat sağ gögsümde böyle birşey yok,başınıza böyle birşey geldimi bu bi anormallikmi acil yardım lütfen 58:

dorhacım canım cok üzüldüm tabiki ben yeni olduğum için bir fikrim yok ama sen bence dr görüş en iyisi tatlım..

Dorhacım çok üzüldüm! hemen doktorunla görüş bence acilen. içerdeki dikiş yerleriyle ilgili bi problemdir belki, yani inşallah protezle alakalı bişey değildir.. kendin de bastırıp oynama yani orayla. ihmal etme netten araştırarak geçiştirme doktorunu muhakkak haberdar et olur mu bize de haber ver canım

canım çok çok geçmiş olsun hayırlı olsun....o kadar güzel anlatmışsınki hemen ameliyata yatasım geldi....temmuz 14 te doktor randevum var.bakalım ne diyecek...

teşekkür ederiiimmm siz kimden randevu aldınız? hayırlısı olur inşaallah hakkınızda

inşaallah geçer en kısa zamanda canım benim

canım Aresyacım güzelce anlatmış bende dren kullanılmadığı için bilmiyorum nasıl bişey açıkcası hayalimde de canlandıramadım bi türlü nerden nasıl çıktığını vs.. ama en çok ondan korkuyordum valla

çok güzel yazmışsın hikaye okuyor gibi oldum bir an.hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun canım...

teşekkür ederiiiimmmm faydalı olabiliyosam ne mutlu bana darısı isteyen herkese inşaallah

bu arada kızalar smilelar neden üstüne tıklayınca eklenmio artık..nasıl eklicem=((ifadelere çok alışmışım!!!

bu arada pembe frezya canım sen naasılsın çicişler nasıl!=))

Aresyam heralde geçici bi problemmiş smileylarda bi problem yok şuan :92: ben de süperim süperiiimm çok alıştım artık ciciklerime doğallaşma süreci de çok iyi gidyo maşaallah yüzüstüstü yatmaya korkuyorum ama halen sen nasılsın bitanem senin nasıl geçiyor cicişli günlerin aranız nasıl cicişlerle?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…