pembeFrezya Meme Estetiği Ameliyatı

gozlerimi alamadim gogusleriniz cok guzel olmus.cok cekici ve dogal duruyor.cesaretinizi de ayakta alkisliyorum..

tüm forum meleklerine merhaba yeniden uzun zaman oldu yah özel hayatla ilgili bazı durumlardan giremedim siteye, fıstık gibi hatun oldum kaçtım değil yani durum
evet kısa bi açıklamadan sonra; nasılsınız kk güzelleri çoğu kişinin iyileşme süreci tamamlandı sanırım.. benim de 6. ayım bu ay hala tamamlanmış değil tam olarak iyileşme kısmı. yani şekli tam oturmadı gibi geliyor.. bi de kendimi şartlamışım 6. ayda tamamen bitcek şekil alması diye bakalım halen inceliyorum kendimi.. bi de iz kremimi hiç kullanmadığım için kendimi alkışlıyorum bakınız sorumsuz hasta örneği

kooocaman kucaklıyorum yeniden hepinizi

Pembecim deri kıyafetli /çamaşırlı resimlerine bayıldım. Ortalık toz duman diyorum yani Çok güzel oturmuş bu arada görüntüsü.
Ki bu daha başlangıç Harikasın

Oralete katılıyorum,yaw ben neden giymedim böyle birşey:)Ya oraletim birgün alışverişe çıkarsak yine,bakınalım bakalım bulabilecekmiyiz böyle hoş ciciler:)
Şahane durmuş,perfect)

ayh kızlar teşekkür ederim kocaman oraletim dilam o kıyafeti sormayın hiç yaa içim gitti öldüm bittimmmmm 2.6 milyarlık bir mini deri elbise kendileri, bu yüzden benim olamadı! (yani üzerine az daha ekler burun yaptırırım ayol o paraya ) yine de denemeden duramadım, ve deneyince fotosunu çekmeden de duramadım mağaza kabininden sexy kareler

gozlerimi alamadim gogusleriniz cok guzel olmus.cok cekici ve dogal duruyor.cesaretinizi de ayakta alkisliyorum..

teşekkür ederiiiimmmm

geçmiş olsun pembefrezya. bir kaç ay olmuş, senin de yeni sayılır. şimdi nasıl göğüslerin, her şey yolunda mı?

gülegüle kullan.cokk gecmıs olsun...

hayırlı olsun çok güzel olmuş gerçekten. yaşın daha 19. Ameliyata karşıydım ancak şimdi o kadar kötü gözükmüyor gözüme :)

arkadaşlık talebi gönderdim, benide eklermisin listene. bende aynı operasyondan geçirmeyi düşünüyorum sayende fikir edinmiş olacağım, teşekkürler şimdiden.

Canımın içi arkadaşlık talebi gönderdim kabul edermisin bende görmek istiyorum canımmm darısı başıma en kısa zamanda :)

hayırlı olsun cnm gülegüle kullan..sen artık alışmışsındır gerçi baya olmuş ameliyat olalı:)benim ameliyatımda nisanda.arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen bende görmek isterim fotolarını.410cc çok merak ettim nasıl durmuş.bende büyük istiyorum kısmetse:)))

ilk sayfadaki uzunca yazını bi nefeste okudum, maşallah ameliyatlı ameliyatlı gezmediğin yer kalmamış. Bende rinoplasti ameliyatımdan sonra gram ağrı duymadım fakat yinede 3 gün dinlendim yatağımda :) memişlere müdahale ettirseydim 1 hafta yatardım herhalde
çok eğlenceli bi ameliyat süreci geçirmişsin maşallah , inşallah darısı başıma. Birde seni ekledim kabul ederde memişlerin fotolarını görmeme izin verirsen çok sevinirim

Hoşgeldin canım:))

canım uzuuun uzun yazmışsın zevkle okudum :) sıkılmak ne kelime bnm gibi ameliyat olmayı düşünenler çok sevnmştr bu kdr ayrıntılı yazdığın için herşeyi çok merak ediyoruz çnkü.inş cesaret edip bnde karar verip bu ameliyatı olablrm çok istyrm,arkadaş olarak ekliyorum kabul edersen çok sevnrm :)

Bende bir solukta okudum yazdıklarını.. Mutlu olmana da çok sevindim canım. dilerim hep güler yüzün. Sevgiler..

19 yaşında oldugunu okudum çok şaşırdım ben en erken 20 yaşında yapıyolar sanıyordum, ilerde hamlelik sırasında bir problem oluşturmuyormuymuş?

Doya doya kullan canım
Yaşıtız ve benimki aslında normal ama boyumdan dolayı küçük gözüküyor estetikten başka çarem yk sanırım :18:
İsteğimi kabul edersen canım ben de bakabilir yeni haline !

pembefrezya artık foruma girmiyor sanırım, ameliyat olmadan önce onun sonucunu da çok merak ediyordum hep, görmek kısmet olmadı :)

Canim benim de 295cc a2x arion marka naci celik yapti. Fotograflarini cok merake diyorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…