- Konu Sahibi pembeFrezya
-
geçmiş olsun canım.üzüldüm ağrın olmasına.halbuki ameliyattan sonra ne güzel hiç olmamıştı.kesin kendini yormuşsundur yada ceryanda kalmışsındır.
ameliyattan sonraki 25. günüm ve ilk kez ağrım varşiddetli değil ama yine de rahatsız edici sizce şu sebeplerden hangisi yüzünden ağrıyo olabilir kızlar
- dün dolabımdaki kıyafetlerin hepsini yeniden katladım ve düzenledim tabi kolumu da yordum biraz üstteki raflar için
- yine dün ameliyattan sonra ilk kez ılık değil kaynar suyla banyo yaptım ve baya uzun banyoda kaldım
- gece rahatsız olup sütyeni çıkarttım yatarken, çamaşırsız yattım
bunlardan biri yüzünden ağrıyo olabilir miiiii? deli oldum ya öff :95:
canım cok üzüldüm inşallah bir daha ağrın olmaznazarmı deydi acaba nazar boncuğunu koydum umarım ağrılarından cok cabuk kurtulursun ve birdaha da ağrımaz bu arada benimde son 2 gecem salı günü bakalım neler olacak ben nasıl atlatıcam inşallah benimde ağrım olmaz kendine iyi bak sen yinede cok yorma kendini
ayyy bana da öyle oluyo işte fotoyu koyduğumdan beri her gün birsürü arkadaşlık.. ama albüm yaptıktan sonra listemi azaltmıştım uzun süredir tanıdığım veya samimiyetine gerçekten inandığım kişiler kalmıştı.. sonra dedim ki ben de ameliyattan önce yardım istiyordum insanlardan ve artık yardım edecek konumdayım kabul edeyim.. ama bu gün ki olaydan sonra arkadaş listemi birdaha taradım ve muhabbetim olan ve uzun süredir tandığım insanlar dışındakileri sildim. bundan sonra da talepleri kabul etmeyi düşünmüyorum açıkcası..
ank32 arkadaşımız yanlış anlaşıldığını söylüyor reklam konusunda.. zaten oyüzden de geri verilmiş üyeliği.. peki şimdi ben siteye mi güvenimi yitireyim :44:
erkek olup da bayan gibi hareket eden üyelikler de varsa eğer bu ne hastalıklı bi ruhtur ya!ve nasıl bir ezikliktir yani!!! avatarımdan çekindim valla şimdi.. ama hevesimi almadan kaldırmaaamm resmimi bananeeee
uyardığın için teşekkür ederiz karamelimmmm
valla canım benim de aklıma geliyo kendi kendime nazar mı değdirdim diyebundan sonra aynada cicişlerime bakarken popomu kaşıcam ağrı geçti ama yine de aradım kliniği; kollarımı çok yorduğumdan dolayı olabilirmiş.. esas hiç ağrın sızın olmaması garipti arada sırada sızlama olması garip değil dediler ama ufacık sızlamada bile tuhafıma gidiyo benim panikliyorum hemen.. neyse 15 gün sonra ilk ay kontrolüme gidicem zaten
senin de yarın tatlımm ameliyatın öyle miiiharika geçer inşaallah çok mutlu ağrısız sızısız uyanırsıınnn
pelincim umarim ameliyatin güzel gecer hersey sorunsuz olur insallah...
hadi bakalim güzel haberlerini bekliyoruz
cirkinkuybaacım teşekkür ederim iyi dileğin için inşallah bir sorun olmaz da size iyi haberlerimi veririm
bu yazını bugün gördüm ve ben bu konuda cok rahatsız olduğum için konuşmakta istemiyordum. fakat adımın geçti yazıya benimde bi cevap hakkımın doğduguna inanıyorum . buna bende bi açıklama getirmek istedim. insanlar yanlış anlamalara maruz kalmasın..ben burda tam 3 senedir bir sürü insana yardımcı oldum ve coğuyla dışardada arkadaşız .ben burun ve memeden aynı zamanda lipoda yaptırdım. ve bu konularda memnuniyetimi topiklerde yazdım aynı zamanda beni ekleyen ve topikteki insanlara yardımcı olmak adına msjlarda attım ama şunu demedim illaki gidin benim doktoruma olun demedim başka doktorlarıda kötülemedim.sadece tavsiye ettim ve başarlı bir doktordur dedim.ben sizlerin yaptığından farklı bişey yapmadım tabiyki doktorumu övdüm cünki ben memnunum ve beni sahte profille kimse suçlayamaz yada reklam amaçlı üyelik diye bunu önce ispatlamaları gerekir.bir kişi cıkıpta diyemez. pembefrezya sen kendince haklı olabilirsin burda erkek olarak giripte bayan diye gezen kişilerde olabilir.benim suçum kişilere yardımcı olmaktı ben bugüne kadar bu siteden tek uyarı bile almamış birisiyim.benim tek suçum şuymuş site yönetimine sorduğumda neden böyle oldu diye şu cümlemden dolayı kapatıldığını söylediler bana ben özel msjlarımda eger giderseniz benim adımı verin doktor size yardımcı olur dediğim için böyle kapatıldım ve bunuda neden söyledim onuda açıklayım burda herkes zengin yada durumu cok iyi değil ve doktoruma gittiklerinde onlara adımı verirse onlara bu fiyat konusunda yardım eder indirim yapar diye vermiştim.cünki benim cevrenden ve sülalemdende cok kişi ameliyat oldu doktoruma tanıdık olursa arkadaş gibi gittiğinde fiyatta indirimi yapar diye söyledim. eeee bende bu konuda hata yapmışım işte bilemedim ki böyle kapatılacağımı he buda bana ders olduu ve aynı gün içerisinde site yönetimiyle konuştuğumuzda onlarda beni anladı ve geri verdiler üyeliğimi ve bazı kişiler demek ki benden rahatsız olmuşlar ki ya beni şikayet ettiler yada başka amaçlı artık onu bilemiyorum. bu duruma düştüm. ve cokta üzüldüm cünki şu sitede bugüne kadar kimseyle sorun tartışma bile yaşamadım ben allahta biliyor. kaçgündürde artık bakıp cıkıyorum sadece, ben ev hanımıyım bir kızım var burdan birsürü arkadaşım var benim fotolarım var reeeldede konuştuğum insanlar var benim reklam yada sahte profil olmadığımı birsürü kişi biliyor bu yazıyı yazmak istedim cünki bu konuda cok rahatsız olduğum içinde açıklamasını yapıyorum.inan inanır inanmayanda inanmasın insanlara yardımcı olmak bazende böyle hitamlarda kalmaya neden olabiliyormuş benim içim rahat herkesinde bunu bilmesini istedim. herkesee cok geçmiş olsun iyi günler..
ayyy bana da öyle oluyo işte fotoyu koyduğumdan beri her gün birsürü arkadaşlık.. Ama albüm yaptıktan sonra listemi azaltmıştım uzun süredir tanıdığım veya samimiyetine gerçekten inandığım kişiler kalmıştı.. Sonra dedim ki ben de ameliyattan önce yardım istiyordum insanlardan ve artık yardım edecek konumdayım kabul edeyim.. Ama bu gün ki olaydan sonra arkadaş listemi birdaha taradım ve muhabbetim olan ve uzun süredir tandığım insanlar dışındakileri sildim. Bundan sonra da talepleri kabul etmeyi düşünmüyorum açıkcası..
Ank32 arkadaşımız yanlış anlaşıldığını söylüyor reklam konusunda.. Zaten oyüzden de geri verilmiş üyeliği.. Peki şimdi ben siteye mi güvenimi yitireyim :44:
Erkek olup da bayan gibi hareket eden üyelikler de varsa eğer bu ne hastalıklı bi ruhtur ya!Ve nasıl bir ezikliktir yani!!! Avatarımdan çekindim valla şimdi.. Ama hevesimi almadan kaldırmaaamm resmimi bananeeee
Uyardığın için teşekkür ederiz karamelimmmm
bu yazını bugün gördüm ve ben bu konuda cok rahatsız olduğum için konuşmakta istemiyordum. fakat adımın geçti yazıya benimde bi cevap hakkımın doğduguna inanıyorum . buna bende bi açıklama getirmek istedim. insanlar yanlış anlamalara maruz kalmasın..ben burda tam 3 senedir bir sürü insana yardımcı oldum ve coğuyla dışardada arkadaşız .ben burun ve memeden aynı zamanda lipoda yaptırdım. ve bu konularda memnuniyetimi topiklerde yazdım aynı zamanda beni ekleyen ve topikteki insanlara yardımcı olmak adına msjlarda attım ama şunu demedim illaki gidin benim doktoruma olun demedim başka doktorlarıda kötülemedim.sadece tavsiye ettim ve başarlı bir doktordur dedim.ben sizlerin yaptığından farklı bişey yapmadım tabiyki doktorumu övdüm cünki ben memnunum ve beni sahte profille kimse suçlayamaz yada reklam amaçlı üyelik diye bunu önce ispatlamaları gerekir.bir kişi cıkıpta diyemez. pembefrezya sen kendince haklı olabilirsin burda erkek olarak giripte bayan diye gezen kişilerde olabilir.benim suçum kişilere yardımcı olmaktı ben bugüne kadar bu siteden tek uyarı bile almamış birisiyim.benim tek suçum şuymuş site yönetimine sorduğumda neden böyle oldu diye şu cümlemden dolayı kapatıldığını söylediler bana ben özel msjlarımda eger giderseniz benim adımı verin doktor size yardımcı olur dediğim için böyle kapatıldım ve bunuda neden söyledim onuda açıklayım burda herkes zengin yada durumu cok iyi değil ve doktoruma gittiklerinde onlara adımı verirse onlara bu fiyat konusunda yardım eder indirim yapar diye vermiştim.cünki benim cevrenden ve sülalemdende cok kişi ameliyat oldu doktoruma tanıdık olursa arkadaş gibi gittiğinde fiyatta indirimi yapar diye söyledim. eeee bende bu konuda hata yapmışım işte bilemedim ki böyle kapatılacağımı he buda bana ders olduu ve aynı gün içerisinde site yönetimiyle konuştuğumuzda onlarda beni anladı ve geri verdiler üyeliğimi ve bazı kişiler demek ki benden rahatsız olmuşlar ki ya beni şikayet ettiler yada başka amaçlı artık onu bilemiyorum. bu duruma düştüm. ve cokta üzüldüm cünki şu sitede bugüne kadar kimseyle sorun tartışma bile yaşamadım ben allahta biliyor. kaçgündürde artık bakıp cıkıyorum sadece, ben ev hanımıyım bir kızım var burdan birsürü arkadaşım var benim fotolarım var reeeldede konuştuğum insanlar var benim reklam yada sahte profil olmadığımı birsürü kişi biliyor bu yazıyı yazmak istedim cünki bu konuda cok rahatsız olduğum içinde açıklamasını yapıyorum.inan inanır inanmayanda inanmasın insanlara yardımcı olmak bazende böyle hitamlarda kalmaya neden olabiliyormuş benim içim rahat herkesinde bunu bilmesini istedim. herkesee cok geçmiş olsun iyi günler..
evet ank32 tamamen yanlış anlaşılmaya maruz kaldı bir şüphen mi var bu durumda? Ank32 yi sosyal hayattada arkadaşımdır 2mizde ankaralı 2mizde zühtü beye ameliyat olmuş kişileriz. Ank32 3 yıldır hep aynı şeyleri yazan çizen bi arkadaş, ne oldu da şimdi hesabı kapatıldı reklam amaçlı dendi. Bu hiç hoş olmadı bnce. Sonuçta başta ben olmak üzere her zaman herkese yardımı dokunmuş biri. O kadar emeğine yazık yani. Yönetime bir kaç kendini bilmezin şikayeti gidince kapanmamalı hesap bence.. Ank32 diğer binlerce üye gibi doktorunu memnuniyetini övüyor. Aynı şeyi bnde yapıyorum neden yapmayalım ki? Zühtü demir 10 numara bir dr kabul edemeyen çekemeyenler var sanırım.. şunuda unutmayalım herkes kalbinin ekmeğini yiyor.
Lütfen artık bu konuyu kapatın arkadaşlar
slm pembefrezya öncelikle çok geçmiş olsun..forumdan takip ettiğim kadarıyla bu foto sana ait..çok güzel olmuş maşallahnazar boncuklarımı ilştiriyimmm..senin böyle memnun kalman çok güzell bizlere de cesaret veriyor memnun akadaşları gördükçe..bendee bir an öncee olacam umarımm..çok kararlıyım artık..sadece iştenn çok fırsat bulamıyorumm...
hızımı alamadım ameliyattan önce hastane odasındaki resimlerimi de koydumve o harika odanın fotolarını tabi
hastane odası değil sanki otel odası harika bir yer ya.ben çok beğendim çooookkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?