pembe oturma odamı nasıl buldunuz ve tavsiyeleriniz :)

teşekkür ediyorum canım :KK16: bence oturma odası ve misafir odası anlayışı geride kaldı. ben annemin o güzelim salonunda yıllardır oturmayışını seyrettim ve seyrediyorum. en güzel döşenmiş hali ile neden kendinin gözü gönlü açılmasın ki otururken. :) başkalarına aldırmıyorum ben. en güzel odada ben sürekli oturmak istiyorum. misafirlerim de gelince benimle paylaşır işte. :)

fakat eğer fazla odanız varsa onu değerlendirmek için 2. bir oturma odası yapılabilir. o ayrı bir mesele. fakat ben olsam o odayı da başka bir oda yapardım :) mesela sinema odası gibi :KK66:

:) fikirlerimiz aynı ama etraf insanı bırakmıyor ki, ah şu ''desinler'' yok mu...sırf o yüzden tuttuğumuz düğün salonuna bile laf diyorlar hee orayı mı tuttunuz..bizim tuttuğumuz düğün salon en çok kişi kapasite olan yer.700 kişi.bizim ailemiz de çok kalabalıktır nişanlımınki de öyle.biz istedik ki gelen insanlar rahat olsunlar rahat ağırlansınlar hem de bütçemize uygun olsun.3 bine tuttuk. aha şık yerler de var tabi görsel olarak ama gel gör 400 kişilik en fazla 470 oluyor, yani insanlar sırf gösteriş için sıkış sıkış nefessiz bi yerde oturmayı tercih ediyolar. 700 kapasiteli ve de çık bir salon vardı ama o da 8 bin ltl. el insaf...biz yuva kuruyoruz dünya borçla uğraşıcaz bi de evlendikten sonra kıt kanaat mı geçinelim.koyarım cebime ohh haftasonu günü birlik tatil yaparım dha iyi.

kusura bama sayfanı katlettim ama sırf şu desinler yüzünden gösteriş yüzünden insanın şevkini kırıyorlar :KK19:

:) fikirlerimiz aynı ama etraf insanı bırakmıyor ki, ah şu ''desinler'' yok mu...sırf o yüzden tuttuğumuz düğün salonuna bile laf diyorlar hee orayı mı tuttunuz..bizim tuttuğumuz düğün salon en çok kişi kapasite olan yer.700 kişi.bizim ailemiz de çok kalabalıktır nişanlımınki de öyle.biz istedik ki gelen insanlar rahat olsunlar rahat ağırlansınlar hem de bütçemize uygun olsun.3 bine tuttuk. aha şık yerler de var tabi görsel olarak ama gel gör 400 kişilik en fazla 470 oluyor, yani insanlar sırf gösteriş için sıkış sıkış nefessiz bi yerde oturmayı tercih ediyolar. 700 kapasiteli ve de çık bir salon vardı ama o da 8 bin ltl. el insaf...biz yuva kuruyoruz dünya borçla uğraşıcaz bi de evlendikten sonra kıt kanaat mı geçinelim.koyarım cebime ohh haftasonu günü birlik tatil yaparım dha iyi.

kusura bama sayfanı katlettim ama sırf şu desinler yüzünden gösteriş yüzünden insanın şevkini kırıyorlar :KK19:

sayfamı mı katlettin! yok canım daha neler. :KK45: içini dök burası paylaşım sayfası zaten. boşver sen başkalarını. düğünü kendin için yapmak gerek bence. ne yaparsan yap herkese beğendiremezsin zaten düğün için yapılan hazırlıkları. sen mutluluğuna bak :KK34:

sayfamı mı katlettin! yok canım daha neler. :KK45: içini dök burası paylaşım sayfası zaten. boşver sen başkalarını. düğünü kendin için yapmak gerek bence. ne yaparsan yap herkese beğendiremezsin zaten düğün için yapılan hazırlıkları. sen mutluluğuna bak :KK34:

öyle ama insanın şevkini kırıyolar ben takmamaya çalışıyorum nişanlımla mutlu olmaya çalışıyorum, ona da çevresinden söyleyenler olmuş , neymiş kendine yakışan bir yer tutamadın mı gibi, diyor ki git otelde yap düğünü on bini bas. neden böyle şu insanlar anlamıyorum.

Nasıl huzur dolu miss gibi görünüyor.. Canım çok cici çok şeker oturma odan. :nazar: güle güle otur...

aydınlatma rengini sarı yaparsan çok daha sıcak samimi bir ortam yakalayabilirsin. mobilyalarının desenleri kendini sarı ampulle gösterir. güle güle otur salonun çok şirin :)

gule gule oturun ayna olarak bence sıradan aynalar yerıne bu modeller daha sık duruyor ıkea dan alabılırsınız.. tablo kesinlikle gri olmalı yada fon.

Eklentiler

• $Ikea-Ayna-2014.jpg
    $Ikea-Ayna-2014.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 209
Son düzenleme:
$artmodel-parcali-tablolar-flw01m.jpg

Böyle parcali bir tablo hos olabilir. Cünkü evinin modern bir dizayni var. Istersen bunlarin yagliboya seklinde olanlarini alirsin, ya da baskili. Bence daha tamamen degil de icinde biraz daha koyu pembe tonu olan acik pembe ile harmanlanmis bir tablo cok hos olur.

$mortelmansf02_.jpg

Ya da ben olsam bu tarz üc orta boyutlarda farkli pembe mor cicekli tablolari asimetrik bir sekilde duvara asardim.

$yagliboya_tablo_p336.jpg

Ya da cicek sevmiyorsan, bu tarz bir dizayn da hos durur, bu kadinlarin biraz daha pembe ve mor karisimi hakimiyeti olanini bulursan belki...

Duvardaki yere de saat olarak,
http://www.evimguzelevim.net/wp-content/uploads/2012/04/Antika-Duvar-Saati-Görsel.jpg

http://www.cokaksesuar.com/images/products/00/21/08/2108_kucuk.jpg

antik görünümlü bir saat iyi olabilir.

Evin cok güzel ama cok asiri beyaz geldi. Farkli objelerle, pembe tonlari mor arasi renkler ekleyerek renklendirebilirsin. Ya da aslinda koltuklarin pembe olmasina ragmen acik mavi tonlari ile de kombine etmen mümkün olacaktir, renk gecisine sen karar verebilirsin.

Odanız çok şekermiş,güle güle oturun.

Işıklandırmanız beyaz ise sarıya çevirmek iyi bir fikir olabilir.

Menekşeler çok güzel görünüyor ama başka odaya alma imkanı varsa...
Menekşeleri kaldırıp onların yerine orkideyi koyabilirsiniz.
Böylece TV ünitesinde aksesuar için yer açılır.

Ünitenin arkasındaki rafın üzerindeki aksesuarlar sadeleştirilip renkli cam mumluklar kullanılabilir.
Raftaki fotoğraf da oraya büyük gelmiş.
Bence rafın sağ alt çaprazına bir çoklu çerçeve asarsanız çok şık durur.
Mesela rafla uyum sağlayacak şu tarz modern çerçeveler :

$B_29325500-21032013144458.jpg $vlbofqqbul9jtvkb9o8u.jpg $img-13-800x800.jpg

Rafın en soluna şöyle yeşil bir aksesuar :

$93456683_tn14_0.jpg $93456684_tn14_0.jpg

L koltuğun yanındaki çıkıntıya şöyle cam mumluklar :

$71-79654-300x250.jpg $63101355_tn14_0.jpg

Kısacası 1-2 yeşil dokunuş :)
Masanın üzerine daha renkli ve daha büyük bir çiçek...

Ayna ve tabloda zaten herkes hemfikir.

köşe takımınız çok güzelmiş öncelikle iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Yastıklarınızın içindeki yeşil renkten fon perde diktirseniniz

çok hoş olur

Allah huzurla oturmayı nasip etsin.
Koltuklar pembiş pembiş markası nedir acaba?

Bence köşeye güzel bir lambader o boş duvarada tablo ve resim çerçeveleri hoş dururdu...

çokk güzel ncnm güle güle otur. bende salonumda bu tonu kullanmayı düşünüyorum.:KK52:

canım odanı çok begendım.güle güle oturun inşallah.birkaç fikir istemissin...
bence masa üzerinde duvara asılı bir ayna kullanabilirsin,birde beyaz ayaklı abajur koltukların oraya veya tv ünitesinin yanına çok duracagını düşünüyorum.:nazar:

Odani cok begendim cok hos...hayirla otur insaallah :)

ben de birkac öneride bulunmak istiyorum..diger arkadaslarin ayna ve tablo önerilerine katiliyorum... ayriyetten televizyonun oldugu duvari yastiklarindaki pembe yada yesile boyarsan daha bir hareket katarsin odana ...
perdelerini degistirmek istemiyorsan pencerenin oldugu duvari da ayni renge boyayip perdelerini ön plana cikarabilirsin..

Runner taviseyi olarak sade pembe öneririm..yastiklarinda desen oldugu icin baska bir desen hos durmaz bence...

odani degistirdikten sonra tekrar fotograf yüklersin insaallah..degisimi merak ediyorum :))

X