• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
mrb arkadaşlar ebnde alacam ama cesaret edemiyorum. nasıl kullanılıyor tam olarak tarif edrmisiniz. kılları yoluyor mu. maske duruken sıcak soğuk etki yapıyor muş o nasıl etki ediyor nasıl hissediyorsunuz canınız yanıyormu ? birde çıkardıktan sonra yüzünüzü neyle temziliyrsunuz cevaplarnız için şimdiden teşekkürler ....bşrde erken cevap gelirse çok sevinirim bugün işe gitmeden ( saat 4 ten önce) almak gece geldiğmde denemek istiyorum :61::64:

maskeyi gün aşırı yapıyorum aldığım arkadaşın önerisiyle ve bugün erkek arkadaşım yüzün pürüzsüzleşmiş dedi :69: bugün 3, seansımı yapcam

senin markası ne acaba onun gerçek sitesinden mi aldın birde yüzündeki tüyleri aldığını söylüyolar ole bi durum olmadı mı snde :1::44:

Arkadaşlar bende başta inanmıyorum xxxxx kreminin sonuç verebileceğinden. Fakat orjinalini kullanmaya başladıktan sonra inanılmaz faydasını gördüm. 1 Haftada inanılmaz sonuç aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba pembe maskeden memnun kaldıgına sevindim,bende sivilce yok ancak güneş lekesi var pembe maske güneş lekesinede iyi geliyormu acaba bilgin varmı ? Birde hangi marka kullanıyorsun malum sahteleride piyasada iyi günler.

nrb cnm evet ıyı gelıyor mindivan markaydı ben otuz tl ye aldım yuzune surerken dıkkat et saclarına sakın dedgdırme ılk suruste acemıce surdum cenemın altına falan ınce derı ya cok acıdı ama daha sonra duzelttım :)sorusu olan vrasa cevaplayabılırım.bu arada onceden fondotensız bakkala cıkmazdım su an hıc bırsey surmuyorum

bu arada kalın surun o zaman cıkarınca acımıyor sımdı oyle yaptım

gerçek orjinaini bulmak çok zor bende geçen bi paket aldım 10 liraya sanırım sahteydi sıcak bi etkisi olmadı denildiği gibi ama ki yüzüme de kötü bir şey omadı şükürler olsun gerçeğini gerçek bir marka önerebilir mi :32:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ayyy bu pempemaske supermısss cıldım cok kotuydu yanı gunes lekelerım coktu 10 gundur hergun yapıyorum cok memnunum yuzumun rengı acıldı sıvılcelerden eser yok sımdılıkk sıyah noktlarımda gıttı once aktardan sıvol dıe bır marka aldım 25 tl ya sonra onu 5 gun kullandım fena degıldı sonra netten lacınıa dıe orjınal bandrolu olanı aldım 5 gundur onu kullanıyorum sımdı cok memnunum 1 ay boyunca kullanıcam sonucları sızlere yazarım ayrıca 2 tane aldım 20 tl ye kısa surelıgıne ındırıme gırmıstıı..:27::52::54:

Ben de pembe maske ismini çok duymaya başlamıştım ve gerek isminden gerek de reklamlarından dolayı pek inandırıcı gelmemişti. Bir de böyle şeyler riskli geliyor bana. Tamamen kendinizi onun eline bırakmış oluyorsunuz. Sonucu ne olacak bilmeden girişmiş oluyorsunuz. Tamam belki işe yaramayan bir ilaçtır, bunun bi zararı yok. Sadece paranız çöpe gitmiş olur. Ama ya zarar da verecekse... İşte böyle düşündüğüm için hiç bulaşmadım pembe maskeye. Ta ki bugüne kadar. Peki bugün neden bulaştım da döndüm kararımdan? Anlatayım. Annem sivilceli bir kadın değildir ama cildine önem verir. Kırışıklıklara falan takılır. Hep alışveriş yaptıgımız bir yer var. Doğal sabunlar, bitkisel bakım ürünleri falan satıyor. Oraya alışveriş yapmaya gittiğimizde, niyetlenip oradan pembe maske de aldı. Bir iki gün kullandı. Cildim nefes aldı, kırışıklıklarım azaldı gibi yorumlar da bulundu. Gerçekten de yüzü daha sağlıklı, canlı görünüyordu ama kırışıklıklar gitti falan bunlar tamamen psikolojik :D Sonra tabi üşendi her gün yapmaya ve bir köşede kaldı pembe maske. Ama asıl işe yaradığı kişi kardeşim. Annem kullanmayınca 15 yaşındaki, e haliyle bol sivilceli kardeşim; annemin yüzüne zarar vermemiş olmasının da etkisiyle bir cesaret başladı maskeye. Bu gün 8., 9. gün falan. Ve size şöyle söyleyebilirim ki sivilceler inanılmaz söndü ve düzeldi. Ergenlik döneminde oldugu için haliyle çok büyük ve çok vahim sivilceleri vardı tüm yüzünde. Pembe maske sayesinde yüzünün sol tarafı tamamen sivilceden kurtuldu ve diger taraftaki o vahim sivilceler de sönük renksiz kabartılar haline geldi. Hala devame diyor maske kullanmaya. Onu görünce ben de tek tük çıkan sivilcelerim için kullanayım, yüzüm canlansın dedim. Yağlı bir cildim var belki onu da dengeler dedim. Bakalım görücez. Kullanımı zor değil. Maskeyi çıakrırken yanak bölgesindeki küçük tüyler de maskeyle birlikte çıktığı ve ya koptugu için biraz can yakıyor o bölgeler o kadar. Can yakıyor dediysem de ağda gib ideğil tabi ki. Sadece o bölgede tüylerin koptugunu hissediyorsunuz o kadar. Kısacası ben maskenin başarısını gördüm ve paylaşayım dedim. Ortalıkta sahteleri dolanıyor deniliyor sanırım bizimki sahte değil o yüzden etkili oldu. Bilmiyorum. Eğer bende, annemde ya da kardeşim de bir yan etki görürsem buraya yazacağım. :)

arkadaşlar bu maskeleri doğrudan cildinize uygulamayın tahriş oluyor ve tüyleriniz gidiyo yerine daha çok çıkıyo. gazlı bez alın yada evde kendi tülbentinizle uygulayın. seda sayanın programına bi kadın gelmişti pembe maske yapıyodu hatta soru seda sayan öyle etkisi olur mu diye tabikide olur biz böyle yapıyoruz demişti. yazık ediyosunuz ciltlerinize:50:

reklamlari yapilan bu maskeyi kullanan varmi merak ediyorum. almayi dusunuyorum ama kararsizim

Kızlar ben 6-7 gündür bu maskeyi kullanıyorum.. orjinal aldım..cildimde sivilce lekeleri var diye(çokta fazla değil)..ancak öyle süper bir etkisi olmadı yüzüm biraz açıldı sadece ama yinede dışarı çıkarken fondoten kullanıyorum..:37:

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var bu maskeyi 1,5 saat önce yaptım 30 dk önce çıkardım.
Fakat yüzüm aşırı derecede yanıyor. Kıpkırmızı ve sımsıcak.
Kadıköy'deki bir aktardan aldım çok methettiler.
Yok kardeşinin sivilceli suratı ilk kullanımda geçti fln.
Ben 35 TL'ya aldım bugün kullandım fakat yanıyorum.
Benim aldığım Blue Ocean diye bir markanın.
Daha önce deniz tuzunu kullanmıştım aynı markanın peeling için ona güvenerek aldım ama yandım resmen.
Zaten maskeye bakınca üzerinde küçük küçük tüyler gördüm bütün suratım ağda yapmış gibi oldu.
Şimdi onların yerine daha beter tüy çıkar mı kıl gibi. Off çok sinir oldum ya ağlıycam resmen.
Hayatım boyunca denemediğim şey kalmadı şu sivilceler için bir gün komple yakacam suratımı o olacak.
Deneyenler lütfen yardımcı olsun tüyler yerine kıl olarak mı çıkıyor?
Bir de bu yangın ne zaman biter.
Şimdiden çok teşekkürler.
Bu arada siteye resim koyamıyorum o nedenle ben de başka bir yerden koydum fotoları.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Kızlar ben 6-7 gündür bu maskeyi kullanıyorum.. orjinal aldım..cildimde sivilce lekeleri var diye(çokta fazla değil)..ancak öyle süper bir etkisi olmadı yüzüm biraz açıldı sadece ama yinede dışarı çıkarken fondoten kullanıyorum..:37:

Aynı durumdayım bende. Ahım şahım bir değişiklik yok fakat yüzümü açıyor. Verilen parayı haketmiyor kısaca!

Kızlar acil yardıma ihtiyacım var bu maskeyi 1,5 saat önce yaptım 30 dk önce çıkardım.
Fakat yüzüm aşırı derecede yanıyor. Kıpkırmızı ve sımsıcak.
Kadıköy'deki bir aktardan aldım çok methettiler.
Yok kardeşinin sivilceli suratı ilk kullanımda geçti fln.
Ben 35 TL'ya aldım bugün kullandım fakat yanıyorum.
Benim aldığım Blue Ocean diye bir markanın.
Daha önce deniz tuzunu kullanmıştım aynı markanın peeling için ona güvenerek aldım ama yandım resmen.
Zaten maskeye bakınca üzerinde küçük küçük tüyler gördüm bütün suratım ağda yapmış gibi oldu.
Şimdi onların yerine daha beter tüy çıkar mı kıl gibi. Off çok sinir oldum ya ağlıycam resmen.
Hayatım boyunca denemediğim şey kalmadı şu sivilceler için bir gün komple yakacam suratımı o olacak.
Deneyenler lütfen yardımcı olsun tüyler yerine kıl olarak mı çıkıyor?
Bir de bu yangın ne zaman biter.
Şimdiden çok teşekkürler.
Bu arada siteye resim koyamıyorum o nedenle ben de başka bir yerden koydum fotoları.

:S:S

Ucuz etin yahnisini denemeye çalıştınız sanırım. Ben orjinal kullanıyorum bu şekilde bir sorunla karşılaşmadım. Cildinizin hassasiyetinden de kaynaklanıyor olabilir...

Şu an alnıma dokunan bildiğin 40 derece ateşi hisseder.
Netten bakıyorum ama bulamadım bir formül bu yanma için.
Biraz daha bekleyip aile hekimine gidicem.
Kesinlikle benim salaklığım bundan önce gümüş suyu da dahil her şeyi denedim.
Olmuyor işte geçmiyor daha ne uğraşıyorsun di mi yok ama akıllanmıyorum.

Şu an alnıma dokunan bildiğin 40 derece ateşi hisseder.
Netten bakıyorum ama bulamadım bir formül bu yanma için.
Biraz daha bekleyip aile hekimine gidicem.
Kesinlikle benim salaklığım bundan önce gümüş suyu da dahil her şeyi denedim.
Olmuyor işte geçmiyor daha ne uğraşıyorsun di mi yok ama akıllanmıyorum.

Sen nerden bileceksin ki:( Hep bir umut işte... Düzelir canım bekle biraz olmazsa cildiye ya da bir eczaneye görün.

Biraz nemlendirici sürdüm üzerine de soğuk suya batırılmış havlu okydum daha iyi gibi şimdi.
Markadan mı oldu bilmiyorum ama deneyecekler dikkatli olsunlar.
Soyarken çok acıyor çünkü küçük tüylerin hepsini yoluyor.
Sonra da kızartıyor.
O kadar da para verdim popomda denerim belki bitsin diye=)
Selülit var çatlak var ne istersen var, hem popoyu yakacağını düşünmüyorum daha kalın derisi var sanki.
Neyse bir hüsranın daha sonuna geldik.
Yayında ve yapımda emeği geçenlere sonsuz teşekkürler!!!
Bakalım bir sonraki paramı emecek umut tacirleri kimler olacak?

pembe maske yalanı ortaya cıkalı cok oluyor, tıpkı şu denge bilezikleri gibi:) elma sirkesi kullanın, günlük kullanabilen peelingler var. sonra lorealin bi ürünü var salisilik asit içeriyor (asprinin hammaddesi) sivilceler icin harika, hemde peeling. güneş koruyucu. bir de c vitamini alın. evde bi yerlerde yoksa günde 2 tane biber yiyin tv karşısında, günde 2 litre su. bu kadar.

ciltte ani yanma oluyorsa, kırmızı kantoron yağı yada bepanten sürün bekleyin. evdeki zeytinyagından bi kaşık sürün hic olmadı. cünkü yanan cilt büzüşüyor ve acıya sebep oluyor.

Back
X