• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
mavi isme güvenip ahkam kesmek kolay, kimse size birsey diyeemz ya :) ..madem bu "sizlere müstahak" diye eleştirdiginiz insanları uyarmak istiyorsunuz ve bu denli dogru-dürüst yöneticilersiniz..neden yorumunuzun yanında yada kk'yı her açtığımızda pembe maske reklamlarıyla karsılasıyoruz? Para için siteye her reklamı alıyorsanız, ihtiyacı olduğu için reklam amaçlı üyeliklerden medet uman bu insanlarıda aşağılamaya hiç ama hiç hakkınız yok! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama..

vayyyyy çok iyi bi noktadan yakalamışsın tebrik ederimmm:46:

forbidden8318-05-2011, 13:02

Merhaba arkadaslar,

acikcasi hic bir sitede bir urun hakkinda tavsiyede bulunmadim, ama paralarinizi bazi bos urunlere harcamamaniz icin yazmak istedim.

uzun zaman once bir urun kesfettim, hem fiyati gayet uygun hemde inanilmaz etkisi var. acikcasi benim cildim artik sorunlu olmadigi icin cok fazla kullanmiyorum ama ailemde cildi sorunlu olan kisiler kullandi ve sonuc guzeldi.

benim kullandigim urunun adi "aztec indian healing clay" ben cok aradim internette ancak yurt disindan alabildim vitacost diye bir siteden. Ama bentonite clay diye satilan tozuda alabilirsiniz. Elma sirkesi ile karistirip kullaniyorsunuz haftada iki kez.

yani cok maske kullandim, cok urun denedim ama bunun gibisini gormedim...cok eski Misir zamaninda Cleopatraninda kullandigi bir guzellik urunu bu:)

benden size tavsiye alin kullanin, paralarinizida gereksiz reklam urunlerine harcamayin...

Vitacost'tan Turkiye'ye siparis verilemiyor forbidden sen nasil temin ettin?

bu yorumu okuduktan 10 saniye sonra bahsettiğiniz kili kozmetik bir sanal markette buldum

demek ki herkeste aynı sonuç olmuyormuş kiminin cildine yarıyor kimininkine yaramıyormuş :) ben memnun kalmıştım. almak isteyen varsa da dikkatli olsunlar ortalıkta sahteleri falan var diye söylüyorlar

bence bitkisel olanları tercih edin kesinlikle çünkü cildi düzelteyim derken mahvedebilirsiniz ben kullanıyorum mesala sonya nın ürünleri kesinlikle bitkisel hepinize öneririm bende kardeşimde işe yaradı

Eki Görüntüle 215429

pembe maskeden sonra bunu kullandım 1 hafta oldu alalı 3 kere kullandım adam haftada 2 kere dedi ama ben hemen gitsin diye yaptımm bundan daha iyi sonuç aldım hazır kil maskesi 16,5 tl aktarlardan bulabilirsiniz, çok rahat en azından doğal bişey kendiniz bile yapabilirsiniz..

Ben az önce aldım yüzümde sivilce ve sivilce izleri var kızarıklık halinde, aşırı beyaz tenliyim. 50tl verdim. 10dakikadır yüzümde, gelişmeleri hergün yazıcam size arkadaşlar.

Arkadaşlar sivilce oluşumu sebum fazlasından kaynaklanan bir şey. Yani dışarıdan kullandığınız ürünlerle sivilceleri tamamen sonlandırabilmeniz mümkün değil. Ancak cildi temiz tutarak azaltabilirsiniz. O yüzden pembe maskeymiş, peelingmiş vs.. bunlara bel bağlamak doğru değil. Tamam, belki azaltıyordur ama tamamen geçirmesi bir bebek cildine dönüştürmesi imkansız. Lütfen dermatoloğunuza danışmadan böyle ürünleri kullanmayın sonra tam tersi bir etki de yapabilir. Kimsenin cildi 5 günde ''bir bebek cildine'' dönüşemez. Gülünç bir şey bu. İnsanları kandırıp sömürmeye de utanmıyorlar. Sivilce problemi bende de vardı yoğun derecede. Doktorumun kontrolünde roaccutane kullandım. Şimdi cildim pürüzsüz gerçekten de. Hiçbir yan etkisini de görmedim. Lütfen bunları kullanmadan doktorunuza danışın..

Arkadaşlar sivilce oluşumu sebum fazlasından kaynaklanan bir şey. Yani dışarıdan kullandığınız ürünlerle sivilceleri tamamen sonlandırabilmeniz mümkün değil. Ancak cildi temiz tutarak azaltabilirsiniz. O yüzden pembe maskeymiş, peelingmiş vs.. bunlara bel bağlamak doğru değil. Tamam, belki azaltıyordur ama tamamen geçirmesi bir bebek cildine dönüştürmesi imkansız. Lütfen dermatoloğunuza danışmadan böyle ürünleri kullanmayın sonra tam tersi bir etki de yapabilir. Kimsenin cildi 5 günde ''bir bebek cildine'' dönüşemez. Gülünç bir şey bu. İnsanları kandırıp sömürmeye de utanmıyorlar. Sivilce problemi bende de vardı yoğun derecede. Doktorumun kontrolünde roaccutane kullandım. Şimdi cildim pürüzsüz gerçekten de. Hiçbir yan etkisini de görmedim. Lütfen bunları kullanmadan doktorunuza danışın..

roaccutane kullandınız ve hiçbir yan etki görmedinizmi ? doktor bile ne kadar yan etkili bi ilaç olduğunu söyler ki bende kullandım ordan biliyorum! bugün pembe maske aldım arkadaşlar şu an yüzümde size burdan sonuçları bildircem aralıklı =)

maskeyi gün aşırı yapıyorum aldığım arkadaşın önerisiyle ve bugün erkek arkadaşım yüzün pürüzsüzleşmiş dedi :69: bugün 3, seansımı yapcam

Ben de şu an ilk kez sürdüm.Aslında cildimde leke sivilce falan yok ama çok kuru ve mat.Belki faydası olur diye düşündüm.Sürdüğümden beri hafif yanma var,inş normaldir yakmasında cildimi:26:

ben dun aldım pembe maskeyi mindivan marka aktarım tanıdık bır aktar ben bırkac urun aldıgım ıcın normalde 50 tl ıken 30 tlye aldım.dun ılk kez kullandım.bilincsiz surdum saclarıma değdirmişim :)) ılk suruste gozlerımde yanma oldu yakın surmusum cıkarırkende cok canım yandı.bugun yanı az once saclarıma ve gozlerıme gelmıcek sekılde surdum 40 dk yuzumde tuttum.kurumuyor dıyorlar ama benımkı 10 dakıkada kuruyor o kadar acımadı ama yınede acıdı ince kılları yoluyor ben cok yavas cıkarın derım .kullanınca yazıcam dıyenler nerdeler merak ettim dogrusu oldulermı :) ben yazıcam ama merak etmeyın aldıgım her urunun sonucunu mutlaka yazmısımdır bunuda yazıcıcam.hepinıze sivilceziz gunler dılıyorum:68:

arkadaslar tekrar mrb bugun 3. gunum ve yuzumde gozle gorulur degişimler var aynaya baktıgımda daha bı duzgun goruyorum yuzumu surdum daha maskeyı cıkarmadım cıkarınca yazıcam

ya acaba gunde bır kac kez sursem yuzume bısey olurmu bılen varmı

kızlarrr herkes buraya bugun dorduncu gunum az once soydum yuzumu yuzumde sıvılceden eser kalmadı ten rengım acıldı cok kucuk gunes lekesı dısında bısey kalmadı o lekelerde gozumun altında oldugu ıcın suremedım oraya guzellık merkezlerınde ugrasmayın gıdın alın hemde cok kısa bı surede ya ınanamadım dunya kadar urun kullandım boyle bısey gormedım :81::81::81::81::81:

merhaba pembe maskeden memnun kaldıgına sevindim,bende sivilce yok ancak güneş lekesi var pembe maske güneş lekesinede iyi geliyormu acaba bilgin varmı ? Birde hangi marka kullanıyorsun malum sahteleride piyasada iyi günler.

Back
X