• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bu siteyi ve kızlarını bu yüzden çok seviyorum... aradığım herşeyin olumlu veya olumsuz cevabını burada buluyorum... pembe maskeyi bu kadar güzel geribildiriler yaparak bazılarınında ipliğini pazara çıkararak burada yazdığınız için teşekkür ederim..

merhab aarkadaşlar bende pembe maske kullanıyorum ve 5. tüpüm neredeyse yani selülit ve cilt olarak toplamda 3 cilt 2 selülit ancak selülitten pek memnun kalmadım fakat satın almış olduğum pembe maske yüz için olan gayet harkulade sivilce ve yağlanmaların yanı sıra cildime pürüssüzlük ve nem etkisi yarattı yalnız şunuda duydum piyasada bir çok sahte ürünlerin dolaştığı 20 lira 30 liraya radyolarda satılan ürünlerden bahsedenler falan var ben 79 tl ye aldım tanesini ve hiç pişmanlık yaşamadım çunku urununlerım hep faturalı bir şekilde geliyor ve her an istediğim zaman ulaşabiliyor müşteri hizmetlerine, incelemek isteyenler ve guvenemeyenler için ya da abuk sabuk ürünleri satın alıp yanılgıya düşen arkadaşlarım için site adresini vereyim hemen Pembe Maske Resmi nternet Sat ve Sipari Sitesi , lakin şunu anlamıyorum halkımız birçok şeyde niçin bu kadar ön yargılı düşünüyor, bence doğru seçimlerde bulunmayı deneyin geçenlerde bir arkadaşım radyodan beyazlık giderici bir ürün duymuş neymiş efendim 39 tl ye düşmüş fiyat kampanyaymış internetten bakmış heryerde 59 tl çok nadir bir kaç yerde 39 - 40 lira ben 59 lugu tercih ederdim niçin içimde şüphe olsun ;)

70 tl nin altındaki pembe maskelerden kesinlikle almayın arkadaşlar sahtedir. Bilginiz olsun ucuz die yönelmeyin onlara cildinizi mahfedersiniz.

Arkadaşlar öncelikle merhaba şunu belirtmek istiyorum öyle bir geçer zamankide oynayan berrin'in yüzünün pembe maske ile düzelmesi tamamen uydurma bir haber ilk 15 sayfayı okudum 16 tane reklam amaçlı üyelik açılmış ayıp yahu yüzümüz bu bizim şakaya gelir mi yani.

ıldız Çağrı Atiksoy şunları söyledi: "Bir sağlık problemi yaşadım. Bu da cildimi etkiledi. Yüzüm pembe maske ya da kozmetik ürünlerle iyileşmedi. Bir doktora gittim. İlaç ve merhem tedavisi gördüm. İnsanlara maske ya da ilaç satmak için adımı kullanan herkese dava açacağım. İnsanlara 'Ben maskeyle iyileşmedim' demekten yoruldum." demiş kadıncağızda.İnanmayalım böyle şeylere sivilcesi olan arkadaşlarada önerim her eczanede bulabileceğiniz bactroban tam böyle yazılmıyorda olabilir hatırlamıyorum yazılışını ama baktroban diye okunuyordu.Ben kullandım gayette 2-3 günde gözle görülür fark ediyor.Sivilceleriniz için.

Teşekkürler, belki de onlardır.Acaba gerçekten güvenilir bişi mi bu pembe maske ben de yaptırmak istiyorum ama yüz bu sonuçta korkuyor insan.... :50:

Merhabalar. Ürünü bulup deneyebildiniz mi merak ettim sonucu. İnternette biraz araştırdım Pembe Maske « Salkom Kozmetik Resmi Sitesi bu ürünü buldum ama önce deneyen birisinin yorumlarını almak istedim.

Kızlar pembe maskeyle 3. günümü bitirdim. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki çok işe yaradı. Cildim şu anda bebek gibi, daha sıkı, kocaman gözeneklerim küçüldü ve sıkılaştı, burnumun üstündeki siyah noktalar kayboldu nerdeyse, alnımdaki kırışıklıklar hafifledi, çizgileri sildi. Sağ yanağım berbat bi halde sivilce izleriyle doluydu, onları da küçülttü. 13 yaşında kız kardeşimle beraber yapıyoruz, onun çilleri vardı yoğun bi biçimde, şu anda gözle görülecek şekilde beyazlama var yüzünde. Ben öyle aşırı bi mucize bekleyerek başlamadım pembe maskeye ama 3. günde ortaya çıkan sonuçtan oldukça memnunum. Aktardan aldım, 25 tl, mindivan markası. Denemeye değer diye düşünüyorum. Öyle çok aşırı bi can yakması yok soyarken, zaten soyma işlemi bende hastalık gibi, zevkle soyuyorum maskeyi yüzümden :52: burdan okuduğum yorumlarla denemeye karar vermiştim, o yüzden emin olamayanlar varsa, alerjik bi cildiniz yoksa bence deneyin derim.

bu siteyi ve kızlarını bu yüzden çok seviyorum... aradığım herşeyin olumlu veya olumsuz cevabını burada buluyorum... pembe maskeyi bu kadar güzel geribildiriler yaparak bazılarınında ipliğini pazara çıkararak burada yazdığınız için teşekkür ederim..

Evet canım, kesinlikle katılıyorum sana. Burdaki yorumlara çok önem veriyorum bende ama keşke herkes yapıcı yorumlar yapsa, kesin yargılar kullanmak yerine neden memnun kalmadıklarını açıkça anlatsalar bence çok daha amacına ulaşacak. :3:

Back
X