• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

buda benden gelsin. bu yazın en sevdiğim kombinlerinden biriydi.

newpicture033.png

Üst : Bershka
Etek : Stradivarius
Çanta : Lcw
Ayakkabı : Bursa ayakkabı çarşısı

Çıtır kankam ya şu kombinin güzelliğine bak sen :asigim: İçime sokasım geliyor seniŞeniz Kimbilir nasıl çıtır oluyorsundur bu kombinle canımın içi benim olumunekankayizsmile Biliyon mu kankam o çantanın aynısından bende de var cokacimcoook Grisini aldım ama pembesinde gözüm kaldı delikafadulden

Helen tatlım çok hoş bir tarzın var:lepi:

B&M cim çok beğendim altındaki etek mi anlamadım ama fisfisfis

Son düzenleme:
buda benden olsun kızlar
hırkanın içine siyah badi giyiyorum ama şuan makinada yıkandığı için ekleyemedim :)))

badiyide görmek isteriz ıslak mıslak çek koy :1:senin kombinlerini çok beğeniyorum b&m renkli renkli hepsi harika

Çıtır kankam ya şu kombinin güzelliğine bak sen :asigim: İçime sokasım geliyor seniŞeniz Kimbilir nasıl çıtır oluyorsundur bu kombinle canımın içi benim olumunekankayizsmile Biliyon mu kankam o çantanın aynısından bende de var cokacimcoook Grisini aldım ama pembesinde gözüm kaldı delikafadulden
Helen tatlım çok hoş bir tarzın var:lepi:
B&M cim çok beğendim altındaki etek mi anlamadım ama fisfisfis

bende pembişini aldım:kedi:

tanrıçam bubiğim benim Şeniz çizmelere bayıldım yaa heryerde bunlardan arıyorum bulamıyorum mafoldumben
livcim süper süper , bu ne zariflik opuyorumnanaktan
selayhus çok güzel kombinler opuyorumnanaktan

sonunda yükeyebiliyorum bir adet kombin ohaoldumsmile
öle çok matah bişey değil ama sempatiksalakcinni

1217.jpg

pantalonun , ispanyol paça zaten benim hiç dar paça pantalonum yok popomu büyük gösteriyor :1: markası : gap.
ceketim : twist , trikom : zara
bi daha zaradan triko almayacağım alsanaalsanasmile
yüzüksüz çıkmam abi sempatiksalakcinni
ayakkabım süet normal bir ayakkabıcıdan , çantam da süet de çekmeyi unutmuşum bidahaki sefere artık:hulya:

çok güzell:lepi:

buda benden gelsin. bu yazın en sevdiğim kombinlerinden biriydi.

newpicture033.png

Üst : Bershka
Etek : Stradivarius
Çanta : Lcw
Ayakkabı : Bursa ayakkabı çarşısı

cnm bayıldım:lepi:

buda benden olsun kızlar
hırkanın içine siyah badi giyiyorum ama şuan makinada yıkandığı için ekleyemedim :)))

maviyi çok severim:lepi: ama bu tonunu:lepi: çok güzelolumunekankayizsmile

badiyide görmek isteriz ıslak mıslak çek koy :1:senin kombinlerini çok beğeniyorum b&m renkli renkli hepsi harika

sempatiksalakcinniay keşek askılı siyah badi koysaydım içine nasıl olduğunu görmeniz için
hiç aklıma gelmedi :)

çok teşekkürederim bu arada :kedi:

Bu da bugün mangal yakmaya gittiğimizde giydiklerim:içelim: Hava çok soğuk olduğu için bir taraflarım dondu ama :delphin:

dsc00133fr.jpg

Çanta :Adidas
Hırka: Abercrombie
T_shirt: Koton
Eşortman altı :Vena

Son düzenleme:
liv kombinin çok hoş çantan çok :lepi:güzel çok moda ama bi türlü alamadım ben de alıcam

Bu da bugün mangal yakmaya gittiğimizde giydiklerim:içelim: Hava çok soğuk olduğu için bir taraflarım dondu ama :delphin:

dsc00133fr.jpg

Çanta :Adidas
Hırka: Abercrombie
T_shirt: Koton
Eşortman altı :Vena

bu dahada güzel ee giyersen incecik donarsın tabinaniknanik

bu dahada güzel ee giyersen incecik donarsın tabinaniknanik
İzmirde havalar o kadar soğumadı ki canım(akşamları hariç) Yarım kolluyla bile çıktığım oluyor bazen olumunekankayizsmile
liv kombinin çok hoş çantan çok :lepi:güzel çok moda ama bi türlü alamadım ben de alıcam
İnş bulursun tatlım mucko Şeniz
bayıldım ya:asigim: o ceket tam benlikkk:lepi:
Minikom yerim seni lolitam =)
çok beğendim liv kombinini

Teşekkür ederim meleğim

Son düzenleme:
İzmirde havalar o kadar soğumadı ki canım(akşamları hariç) Yarım kolluyla bile çıktığım oluyor bazen olumunekankayizsmile

İnş bulursun tatlım mucko Şeniz

Minikom yerim seni lolitam =)

Teşekkür ederim meleğim

sıkı giyinin kzılar oo izmirliysen başka izmir güzel yer hiç gitmedim ama izmirli olmak isterdimopuyorumnanaktan

Geceyelim gri en sevdiğim renklerden birisiboshayallersmile kombinin çok güzelolumunekankayizsmile O ceketi nereden aldın canım? Benimde o renk deri cekete feci ihtiyaçım var .

Son düzenleme:
Back
X