'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

Çıtır kankam ya şu kombinin güzelliğine bak sen :asigim: İçime sokasım geliyor seniŞeniz Kimbilir nasıl çıtır oluyorsundur bu kombinle canımın içi benim olumunekankayizsmile Biliyon mu kankam o çantanın aynısından bende de var cokacimcoook Grisini aldım ama pembesinde gözüm kaldı delikafadulden

benimde seni içime sokasım geliyor fıstıkımmmŞeniz
alırken ben pembesini görmedim görseydim onuda alırdım valla kankam çok güzel kullanışlı bir çanta

prensesin uykusuyum kombin çok güzel beğendmopuyorumnanaktan

çok güzell:lepi:
cnm bayıldım:lepi:

çok teşekkürler :kedi:

:lepi: Prensesimin beğeneceği bir kombin geliyor .:lepi:

dsc00129lg.jpg

Deri ceket:Bershka
T_Shirt :Zara
Pantolon :Mango
Çanta :Lcw

beğenmek ne kelime bayıldım livim , tam rocker tarzı olmuş . çantamızda pişti oldu oh ne güzel olumunekankayizsmile
o pantolondan bende alırım ki :KK70:

Bu da bugün mangal yakmaya gittiğimizde giydiklerim:içelim: Hava çok soğuk olduğu için bir taraflarım dondu ama :nazar:

dsc00133fr.jpg

Çanta :Adidas
Hırka: Abercrombie
T_shirt: Koton
Eşortman altı :Vena

süper olmuş kombin livim , sana çok yakışmıştır eminim . nerde ne giyeceğini çok iyi biliyorsun :1rolleyes:
ama dikkat et hasta olma

liv gercekten kombinlerin cok güzel...
zevkli hatunsun... yerimseniben
Teşekkür ederim tatlım olumunekankayizsmile
benimde seni içime sokasım geliyor fıstıkımmmŞeniz
alırken ben pembesini görmedim görseydim onuda alırdım valla kankam çok güzel kullanışlı bir çanta
:kedi: Sevgi pıtırcığım gül kurusu rengi rengi tam bir pembe değil o da çok güzeldi .
Perim çanta güzel kullanışlı fln fistan ama aspı çok uzun yaw dimi akannehir

Helen canım sade ve şık:lepi:

Prensesim evlendin mi tatlım sen? Bu arada kombin çok cici çok cıtı pıtı harika Şeniz

BM uyumlu ve şık bi kombin canım:lepi:

Livim harikasın ya bayılıyorum sana:asigim: O çanta ne kadar güzelmiş öyle çok kullanışlı duruyo ve çok şık:içelim:

Livim hırkana öldüm bittim bittimm:asigim: ne denir ki sana boshayallersmile

Hislerimiz karşılıklı bibertom bende sana hastayım oğlum :jeyyar::jeyyar: Prensesikom evlendi canım hihoyyytsüprizzzzz

Piam teşekkür ederim olumunekankayizsmile

teşekkürederim kızlarr

geceyeli
HELEN
prenses
Liv

sizlerinde kombinleri süper uyumlu çok beğendim

GeceYeli özellikle ikinci kombinini çok çok beğendim

bunlarda bendennnn

01112010017.jpg

elbisenin altına pentinin yeni çizgili çorabından giyip kombinimi tamamlıyorum :))

penti+lorena.jpg

Elbise : Adil Işık
Ayakkabı : Graceland
Deri Ceket : Loft

prensesin.uykusuyum tek kelimeyle harikaaaaa:KK69: elbiseden bende istiyorum süper:KK62: ne zaman almıştın cnm bulunabilir mi

evet bulabilirsin daha alalı bir hafta bile olmadı , kış sezonu geldiği için indirimde koş git kaçırma :) çok güzel bir elbise aldığımdan beri üstümden çıkarmıyorum :)

çook teşekkür ediyorum yorumlar için:KK16:

Son düzenleme:
X