'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

buda benden gelsin. bu yazın en sevdiğim kombinlerinden biriydi.

newpicture033.png

Üst : Bershka
Etek : Stradivarius
Çanta : Lcw
Ayakkabı : Bursa ayakkabı çarşısı

Çıtır kankam ya şu kombinin güzelliğine bak sen :asigim: İçime sokasım geliyor seniŞeniz Kimbilir nasıl çıtır oluyorsundur bu kombinle canımın içi benim olumunekankayizsmile Biliyon mu kankam o çantanın aynısından bende de var cokacimcoook Grisini aldım ama pembesinde gözüm kaldı delikafadulden

Helen tatlım çok hoş bir tarzın var:lepi:

B&M cim çok beğendim altındaki etek mi anlamadım ama fisfisfis

Son düzenleme:
buda benden olsun kızlar
hırkanın içine siyah badi giyiyorum ama şuan makinada yıkandığı için ekleyemedim :)))

badiyide görmek isteriz ıslak mıslak çek koy :KK1:senin kombinlerini çok beğeniyorum b&m renkli renkli hepsi harika

:lepi: Prensesimin beğeneceği bir kombin geliyor .:lepi:

dsc00129lg.jpg

Deri ceket:Bershka
T_Shirt :Zara
Pantolon :Mango
Çanta :Lcw

Çıtır kankam ya şu kombinin güzelliğine bak sen :asigim: İçime sokasım geliyor seniŞeniz Kimbilir nasıl çıtır oluyorsundur bu kombinle canımın içi benim olumunekankayizsmile Biliyon mu kankam o çantanın aynısından bende de var cokacimcoook Grisini aldım ama pembesinde gözüm kaldı delikafadulden
Helen tatlım çok hoş bir tarzın var:lepi:
B&M cim çok beğendim altındaki etek mi anlamadım ama fisfisfis

bende pembişini aldım:kedi:

tanrıçam bubiğim benim Şeniz çizmelere bayıldım yaa heryerde bunlardan arıyorum bulamıyorum mafoldumben
livcim süper süper , bu ne zariflik opuyorumnanaktan
selayhus çok güzel kombinler opuyorumnanaktan

sonunda yükeyebiliyorum bir adet kombin ohaoldumsmile
öle çok matah bişey değil ama sempatiksalakcinni

1217.jpg

pantalonun , ispanyol paça zaten benim hiç dar paça pantalonum yok popomu büyük gösteriyor :KK1: markası : gap.
ceketim : twist , trikom : zara
bi daha zaradan triko almayacağım alsanaalsanasmile
yüzüksüz çıkmam abi sempatiksalakcinni
ayakkabım süet normal bir ayakkabıcıdan , çantam da süet de çekmeyi unutmuşum bidahaki sefere artık:hulya:

çok güzell:lepi:

buda benden gelsin. bu yazın en sevdiğim kombinlerinden biriydi.

newpicture033.png

Üst : Bershka
Etek : Stradivarius
Çanta : Lcw
Ayakkabı : Bursa ayakkabı çarşısı

cnm bayıldım:lepi:

buda benden olsun kızlar
hırkanın içine siyah badi giyiyorum ama şuan makinada yıkandığı için ekleyemedim :)))

maviyi çok severim:lepi: ama bu tonunu:lepi: çok güzelolumunekankayizsmile

badiyide görmek isteriz ıslak mıslak çek koy :KK1:senin kombinlerini çok beğeniyorum b&m renkli renkli hepsi harika

sempatiksalakcinniay keşek askılı siyah badi koysaydım içine nasıl olduğunu görmeniz için
hiç aklıma gelmedi :)

çok teşekkürederim bu arada :kedi:

Bu da bugün mangal yakmaya gittiğimizde giydiklerim:içelim: Hava çok soğuk olduğu için bir taraflarım dondu ama :nazar:

dsc00133fr.jpg

Çanta :Adidas
Hırka: Abercrombie
T_shirt: Koton
Eşortman altı :Vena

Son düzenleme:
liv kombinin çok hoş çantan çok :lepi:güzel çok moda ama bi türlü alamadım ben de alıcam

Bu da bugün mangal yakmaya gittiğimizde giydiklerim:içelim: Hava çok soğuk olduğu için bir taraflarım dondu ama :nazar:

dsc00133fr.jpg

bu dahada güzel ee giyersen incecik donarsın tabinaniknanik

dsc00133fr.jpg

hırkaya öldüm:asigim: bu kombinde çok güzel pamuğum:asigim:

bu dahada güzel ee giyersen incecik donarsın tabinaniknanik
İzmirde havalar o kadar soğumadı ki canım(akşamları hariç) Yarım kolluyla bile çıktığım oluyor bazen olumunekankayizsmile
liv kombinin çok hoş çantan çok :lepi:güzel çok moda ama bi türlü alamadım ben de alıcam
İnş bulursun tatlım mucko Şeniz
bayıldım ya:asigim: o ceket tam benlikkk:lepi:
Minikom yerim seni lolitam =)
çok beğendim liv kombinini

Teşekkür ederim meleğim

Son düzenleme:
İzmirde havalar o kadar soğumadı ki canım(akşamları hariç) Yarım kolluyla bile çıktığım oluyor bazen olumunekankayizsmile

İnş bulursun tatlım mucko Şeniz

Minikom yerim seni lolitam =)

Teşekkür ederim meleğim

sıkı giyinin kzılar oo izmirliysen başka izmir güzel yer hiç gitmedim ama izmirli olmak isterdimopuyorumnanaktan

Geceyelim gri en sevdiğim renklerden birisiboshayallersmile kombinin çok güzelolumunekankayizsmile O ceketi nereden aldın canım? Benimde o renk deri cekete feci ihtiyaçım var .

Son düzenleme:
X