'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

Oyyyyyyyyyyyy kanka çıldıracağım:KK52: o nasıl güzel bir kombin .Senide tarzınıda yesinler:KK56:
Ayakkabı rahat mı meleğim ona göre alışveriş listeme ekleyeceğim ? o çoraplardan bende alıcam bende :KK55:

Geceyelim 2. kombin çokkkkkkk güzel :KK54::KK54:

Son düzenleme:
prensesin uykusuyum hepsine ayrı ayrı bayıldım...
ayakkabılar çok güzel yaaa...güle güle giy canım :13:

çok saol teşekkür ederim :KK16:

Oyyyyyyyyyyyy kanka çıldıracağım:KK52: o nasıl güzel bir kombin .Senide tarzınıda yesinler:KK56:
Ayakkabı rahat mı meleğim ona göre alışveriş listeme ekleyeceğim ? o çoraplardan bende alıcam bende :KK55:

Geceyelim 2. kombin çokkkkkkk güzel :KK54::KK54:

saol kankamm beğenmene çok sevindim.
çoraplardn kesin al çok güzel duruyor . hatta bu sezon pentinin bütün çorapları çok güzel :nazar:

ayakkabılar bi çok topukluya göre rahat bebem yinede bi dene ama ayakta çok tarz duruyor.

prensesin uykusuyum diger kombinin gibi buda cok hosuma gitti.. fiyatida cok uygunmus elbisenin güle güle giyin..

biem hirkan cok güzelmis esarbin falanda ne güzel uyumu yakalamisin yine masallah diyorum sana..

livcim her iki kombininde cok hosuma gitti hele o üsüdügünde giydigin hirkaya bittim cok tatliymis canim

geceyeli seninde ikinci kombin daha cok hosuma gitti canim dünkü bahsettigin cizme bu olsa gerek

bilmiyorum kizlar baska atladimmi hepiniz süpersiniz

waovvvvv süpersiniz kızlar yaaa.seviyorum sizi.kaç gündür girmiyorum kk ya neler kaçırmışım ben :KK69:

azcık göz attım ama gördüklerimden begenmedigim yok valla :lepi:

tanrıçamm çizmen çok seksü yavrummm :KK23:
eski modaya dönüş olur kesin zaten bekliyorum her an :KK31: aklını seviyim senin Şeniz

prensesin uykusuyum canım tarzını çoook begendimm.dolgu topuk ayakkabıların çok hoştu özellikleçbide çorabın :KK23:

livitom sana sözüm yok zaten :nazar: mangala giderken giydigin hırkadan çok aradım ama bulamadm cnm yaa bayılmştım resmen birinde gördügümde.eminm çook yakşmıştır canm arkadaşıma :KK31: :KK19:

helennnn lilililili :KK53: ayakkabılarına bittim !!!! yüzük zaten beni benden aldı cano :KK31: :KK54:

düş ilk giyidiginde herşey çok hoş.saçlar filan uymuş :nazar:
ayakkabı dolgu topuk alsaydı tam olurdu :KK16:

ayy çok konştum kombin ekleyip kaçcam :))

altına çantamla aynı renk kısa topuklu çizme giymiştim ama çekmeyi akıl edemedim odamda değil diye :KK53:

Patim ayni kombini bende yapiimmi sana :KK1: ap aynilari bendede var nerdeyse bi canta haric
cok sevdim böcügüm

Selayhus ,Pati arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum .
Pati canım senin tarzında çok güzel , bu arada o kemerin siyahından bende de varr :)))
Düş iki kombinde süper özellikle gri olanı çok sevdim.

bugünün ilk kombini benden :))

03112010031.jpg

Üst: Addax
Pantolon : Adil Işık
Kemer : Adil Işık
Ayakkabı : Nine west
Ceket : Pull and Bear

Son düzenleme:
Kanka :KK69::KK69: bu nasıl güzel mi giyim tarzı .Morla siyahın uyumuna hastayım zaten .:KK69:
Mor bana gitmez Prensesesin.uykusuyuma gider .:KK19:(Nilin şarkısı sana gelsin kanka )

Perim o üstündekine benzer bir bluz bendede var .Hepsi çok güzel hepsi .

Patin herşey çok uyumlu hepsi birbirini tamamlamış canımmmm arkadaşım benim .:KK19:

X