- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.001
tanrıcam yazacaım yerde tabrıcam yazmışım kusura bakma tanrıçam:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selayım teşekkür ederim bebişimŞeniztanricacigim bu kazagini cok sevdim canim yaa bayilirim ben yarasa kollara cok güzelmis cook
.. cizmende bu yilin trendlerinden sempatiksalakcinni gecmise dönüs yasiyoruz tayt veya skinniyi icine koyuncada cok klas duracagini düsünüyorum bebisim
bitanem nerelerdesin sen yaopuyorumnanaktanne zamandır gelemedim yahu tabrıçam çizmen çok güzel yarasa kol badinde öyle bide bunlar tam bel kısmını sarıyo ya çok güzel duruyorlar gerçektena.s.
kankitim teşekkürler gülümŞeniztanrıçamm kombin çok cüsellaklinialirimsmile bende eklicemm üşenmezsemmaklinialirimsmile
sende yoksun bu arakaydirigubbakcemilealıcam ifadenidanrıçam canom
çizmelerin pek benim tarzım olmasada
pantulunun altında çok hoş durmuş
üstünde çuk uymuş
çok biğendim
bende yarın eklerim inşlh :)
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile yolucam hepinizi vallakötükedihüsokizlarrr supersinizz aklinialirimsmile
bende eklemek istiorum ama cok useniyorummm bilmiyorumkismile
tanrıcam yazacaım yerde tabrıcam yazmışım kusura bakma tanrıçam:kedi:
selayım teşekkür ederim bebişimŞeniz
tayt ve skiniy:smiley-cool:içinde topuklu sevmiyorum bebem ben:sinifsinif:
düz ayakabılarla yakıştırırım dar şeyleri geneldekaydirigubbakcemile5
yarasa kol bende çok seviyorum selayımolumunekankayizsmile
bitanem nerelerdesin sen yaopuyorumnanaktan
özledik kombinlerinihihoyyyt
dediğin gibi,beli sarıyor,o yüzden çok hoş duruyor canımŞeniz
kombinlerini bekliyorumolumunekankayizsmile
kankitim teşekkürler gülümŞeniz
yok üşengeçlikkaydirigubbakcemilesökül bakalım,ne var,ne yokaklinialirimsmile
sende yoksun bu arakaydirigubbakcemilealıcam ifadeni
yarını bekliyorum o zaman:jeyyar:
kız bakma burada kombin yaptığımabenimki bana giydirmiyo topuklumafoldumben
ne giyiceğimi şaşırıyorum:gitme:kötükedihüso
teşekkür ederim bitanemopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile yolucam hepinizi vallakötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 estafurullah canımın içi,nolucakŞeniz
yarın coşucak burası desene:teytey:yarın kombin eklicem tanrıçam şuan çok soğuk yerimden kalkmak istemiy canımmsempatiksalakcinniyarın kışlık bi kombin ekleyim balii özledim sizi vallaaolumunekankayizsmile
Alllah nasip ederse evlenirseniz biter o kıskançlıklar merak etme kuzum
tecrübeyle sabitt
bugün deri ceket kot tayt bluz aldım resim ekliycem en yakın zamanda eşim evde şimdi geçen gün resim çekiyodum yakaladı deiimisin sen niye çekiyosun giysilerin fotolarını dedi ayy ne diyeceğimi şaşırdım kaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden
ne hallere giriyoruz , benimkide diger topikteki resimlere yüzünü iyi kapa diyor :1ninca:
saol masum yüzlümolumunekankayizsmiletanrıçamm kombin çok güzellopuyorumnanaktan
sırnaşık şey sırnaşık şeybugün deri ceket kot tayt bluz aldım resim ekliycem en yakın zamanda eşim evde şimdi geçen gün resim çekiyodum yakaladı deiimisin sen niye çekiyosun giysilerin fotolarını dedi ayy ne diyeceğimi şaşırdım kaydirigubbakcemile3
:hooray:ohh be yırttım desene nurumTANRICA bacım bu sefer hepsını begendım ,ozellıkle o tpukların ıspanyol paçada bellı olmaması cok ıyı oluyo,gülşen bibikoğluna da hastayım zatı
kankam:kedi:çok mutlu oldum melek suratlım,teşekkür ederimolumunekankayizsmileTanrıçam gülüm bayıldım kombine çizgili bluzleri inanılmaz severim:asigim:Kotun rengiyle uyumda bir o kadar güzel çizmelerinede ayrıca bittim helede bir önceki kombinindeki louis çanta ve çizme olayına :asigim::1rolleyes::asigim: kazağıda çok sevdim çok cicili bicili tam benlik =)
Uzun zamandan sonra Livitodan bir kombin geliyor :dance:
Bu da kullanacağım küpe melekli:asigim:
Hırka:Koton
Pantolon: Koton
Bluz: İzmirdeki bir butikten
ne güzel bir topicmiş bu böyleee yeni keşfediyorum
bende eklerim ki :)
livim perim sen hep böyle su gibi olmak zorundamısın ?