'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

Minikim senin seksi kombinlerini unuttuk mu sanıyosun mini elbiselerinle :jeyyar:

sağol kankamaklinialirimsmile

Yüzük mü yüzük nerdefisfisfis leoparlıyı diyosun bilezik o kankamaklinialirimsmile

ben onu yüzük kaydirigubbakcemile3 sandım ay koptum şimdiii :roflol:

durumum hiç iyi değil:1no2:

:roflol: :roflol:

benneyaptımkibenneyaptımki

:roflol::roflol: yerim seni kankam Şeniz
Yok yok iyisin iyisin yüzüğe de benziyo rahat olsun için:teselli:

Yok kankam kandırmıyorum hani tamam ilk bakışta akla bilezik geliyo ama yüzük de olabilir yani sonuçta aynı modelin ufağı yüzük büyüğü bilezik:teselli:

canlarım ii geceler kaçtım ben öperim hepinizii biberim öptüm kankamm Şeniz

bilezik o:a015: :a015:

:roflol: :roflol:

negüzel kombinleriniz kızlar sevdim bu topiğikaydirigubbakcemile2

açılışı yapıyorum,eğer arkamdan kombin gelmezse daha kombin mombin eklememkötükedihüso:umursamaz:

apartuman topuk çizmem:icecream::markasız bir mağazadan almıştım
yarasa kol bluz:yerli malı satan bir butikten
ispanyol paça kot: yerli malı satan bir butik yinekaydirigubbakcemile5
80 li yıllar modası vermek istedim sizlere bu kombinde
gülşen bubikoğlu gibi:asigim:ispanyol paço kot ve apartman topuk onun vazgeçilmezidir filimlerindehihoyyyt:kedi:
ayrıca olduğundan uzun gözükmek isteyenlere tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

tanricacigim bu kazagini cok sevdim canim yaa bayilirim ben yarasa kollara cok güzelmis cook
.. cizmende bu yilin trendlerinden sempatiksalakcinni gecmise dönüs yasiyoruz tayt veya skinniyi icine koyuncada cok klas duracagini düsünüyorum bebisim

ne zamandır gelemedim yahu tabrıçam çizmen çok güzel yarasa kol badinde öyle bide bunlar tam bel kısmını sarıyo ya çok güzel duruyorlar gerçektena.s.

tanrıçamm kombin çok cüsellaklinialirimsmile bende eklicemm üşenmezsemmaklinialirimsmile

danrıçam canom
çizmelerin pek benim tarzım olmasada
pantulunun altında çok hoş durmuş
üstünde çuk uymuş
çok biğendim

bende yarın eklerim inşlh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…