- 24 Eylül 2009
- 21.108
- 4
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
kontesciim o dedigimi ayakkabicida bulursun paket olarak satiliyor
sortun üstünde nasil duruyor cok merak ettim ama dedigin renk ugglarin bu kombine olmasi gerekir corapta kezaöyle
Saç topigindeki deri ceketlede harikaa olur buu şakkıdışakkıdı
canım benimmm olumunekankayizsmile Şeniz
livimm aldıgımda 5mi 10liramıydı neydi hatta.görürsem aynısından alırım sana livitim opuyorumnanaktan
Şeniz
Oy meleğim böyle söylemen yeter Şeniz Ufak butiklerde vardır belki hiç bakmadım güzelim oralarada bir bakayım ben olumunekankayizsmile
.
cano,zaten üstündeki desenli.düz model olsa puantiyeli giyebilirdin
püfffsırnaşık şeysıkıldısırnaşık şey[/URL][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
yarım yeşil hırkam bjk den bi magaza.adını htrlamyrm kzlar kaydirigubbakcemile3 kabalcı sırasında hoş şeyler var :lepi:
içindeki badi altın sarısı.nişantaşından almştım,yolda tezgahda satılıyodu hatta sempatiksalakcinni
pantololnda nişantaşında bi magazadan.ama aynı modeli diesel de 1500katına gördümm delikafadulden
küpeler bjkde sinanpaşa pasajı hihoyyyt
bileklik kadıköyden.herbiri biyerden püff :hulya:
canım,orası geyik topiği olmadığı için,paylaşım yoksa ilerlemede olmazyerimsenibenbu arada Tanricam, Livim, Patim, Aprilim, İlarzum,Minikim, ve nickini unuttugum arkidisler hepiciginizi cok ozledim.. neden tanricamin topigi ilerlemiyor?
ayakabı şahanebugun ne giydine de koymustum burayada koyayım dedim :asigim:
çenem ne kadar tatlı o beyaz bluzunhihoyyytBugün biraz hanfendü kılığına girmem gerektiğinden mütevellit kombinim böyleydi kokoşlarım zemuszemus
sabırsızlıkla bekliyorum bitanemŞeniz100 mesajım olsun ben de kombin ekleyeceğimaklinialirimsmile
canım aynı modele yakın bendede var:)kızlar sizce bu resimdeki gömlek nasıll çok acil firkilerinize ihtiyacım var :kedi:eyvahedigeldismile
Eki Görüntüle 57998
aynen cannnolumunekankayizsmileçok güzel bence spor da olur klasikte ,
tanrıçanında var böle bir gömleği :)
leopar kıraliçası ya:lepi:
gece_kuşu'm al cnm
kontescim şortunu nerden aldın ve kremi var mı :)))
hafif dökümlü böle şort arıyorum da
e şortu nasıl kombinlices livimm:1shok: asıl amacım onu giymekti ama sen onu sildin attın:roflol:
püfffsırnaşık şeysıkıldısırnaşık şey
çantan ne marka aplaorjinalmi yoksa.utandınmı yazmaya:smiley-cool:
kızaaam,bayıldım ben bu kombinedelikafadulden:asigim:
of of off..nası yakışmıştır benim çıtır kankamaopuyorumnanaktan
PATİ altın sarısıyla yesıl cok uymuslar ,takılarınada bayıldım
cenabazim o senin datluluuguun sagol gülüm opuyorumnanaktanSelayhuscum datlu olmuşun bacim opuyorumnanaktan
Cano aynı renk hırka ile kombinle Şeniz O zaman süper olur olumunekankayizsmile
Selom kemer dışında kombinin çok tatlı Şeniz
ne fizikte nede kimyada senin eline su dökemem patiskom cok sagolselayımm ne giydinde gördüm üzerinde daha bi yakışmışş :lepi:
ee fizik olunca
buarada ceketin koyu rengi bende de var yerimseniben LTB den almştm