- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
ne fizikte nede kimyada senin eline su dökemem patiskom cok sagol
zor kombinliyorum ben koyu belki daha kolay olur gamyoncuiremsu
moon cum,mavi değil,gri rengi.saol gülümŞenizmavi kazagın rengine bittim cok guselopuyorumnanaktan
kankam bende seni çok beğeniyorum ama,nası olucak:smiley-coolkankiittt ölürümm seninn çantanla ayakkabınaaaaa:1shok:delikafadulden
çok beğendim kankammm:1shok: opuyorumnanaktan
saol bebem:smiley-cool:danrıçımmm :)) çzimeni saatini ve çakma lv ni çukkk beğendimm
güle güle giy
çantanla saatıne bı de kazagına bıttım tanrıca bacı
ben geldimhihoyyyt
kombinim ve bir parçamla beraber.2.kez parçamı ekliyorum
yine çok heycanlıyım-tatlicadiarzu-:smiley-cool:
not:saçlarım şu an bu renk değil.geçen seneki resim
kotum tayt kot..dar ve esnek.ama tayt kadar esnek değil.kot neticede:smiley-cool:
kazak:mixray marka(yerli malı):lepi:
dar kot:nişantaşından bir butikten
çanta:çakma livitton:smiley-cool:
çizmeler: markasız bir ayakabıcıdan
saat:guess:hulya:
kankam bende seni çok beğeniyorum ama,nası olucak:smiley-coollumunekankayizsmileŞeniz
/B]
yihuuu:hooray:-tatlicadiarzu-çantanla çizmenin uyumu oscar ı aldı kanka :lepi: :hooray::hooray:
süper uyum valla yaaaa
siyah ve koyu renk kotu herzmn severim :asigim: hele sende
bu hırkalı halinle sana aşuk olmştum :icecream::icecream: çok güzelsin kızzz kaşı totonu sempatiksalakcinni bu kombnde züper edimm Şeniz :lepi:boshayallersmile
aklinialirimsmile aklinialirimsmilebi sunumla hallederizaklinialirimsmile aklinialirimsmile
Kanka çantanla çizmene hastayım hasta boshayallersmile
yihuuu:hooray:-tatlicadiarzu-
manyaksın kızım sensırnaşık şeyoscarı aldıkmı kanka:hooray:sırtım yere gelmez:teytey:ahey ahey ahey:teytey:-tatlicadiarzu-:roflol:
hırkamı o:mymeka:kazak:dilcikar:üstelik birebir üzerimde görensin:enbuyukkk::dilcikar::smiley-cool:
senin güzelliğin kız:smiley-cool::))) teşekkür ederim kaşarlitos moranezim:smiley-cool:
aklinialirimsmile aklinialirimsmile:1
yihuuu:hooray:-tatlicadiarzu-
manyaksın kızım sensırnaşık şeyoscarı aldıkmı kanka:hooray:sırtım yere gelmez:teytey:ahey ahey ahey:teytey:-tatlicadiarzu-:roflol:
hırkamı o:mymeka:kazak:dilcikar:üstelik birebir üzerimde görensin:enbuyukkk::dilcikar::smiley-cool:
senin güzelliğin kız:smiley-cool::))) teşekkür ederim kaşarlitos moranezim:smiley-cool:
aklinialirimsmile aklinialirimsmile
[/B]
Ben de bi kombin ekleyeyim mevsimi değil biliyorum ama olsunbuyrunnnnnnnnn
Kahverengi tuniğim kalça kısmı oturuyor üst kısmı bol. Kot gibi olan ama tam kot olmayan taytım, ayakkabılarım, çantam, bilekliğim, küpembayanssulusmile