- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
hızlı gonzalesimkaydirigubbakcemile2tesekkür ederim fikirleriniz icin arkadaslar bugun gidip aldim ... en yakin zamanda kombine edip eklerim
bekliyoruzhihoyyyt hihoyyytgunaydın kızlar aksam olsun bende cekıyım hemencıcıkkk.tam benlık bır topik olmuşşşş.kaydirigubbakcemile3
ecem teşekkür ederim bitanemolumunekankayizsmiletanrıçam harika bir topik olmuş takipçinim
foto makinam gelsin bende çekip eklerim :lepi:
hepiniz harika kombinler yapmışsınız
ayyy çok süper bir topic olmuş............zevkli hanımlar döktürüyosunuz valla.............
Canım sağol senin kombinde çok şey yaşına uygun çok ciciben gordumsempatiksalakcinni gri en sevdigim renk cok hos bir kombin olmus
Lililllli llllllllli Demek kankam beğendi .Seninle tarzlarımız çok benziyor bal suratlım .sırnaşık şey sırnaşık şey kanka koptum ahahaha:roflol:
ne dicemdelikafaduldenaşık oldumakannehir
anandan sırf zevk çıkmışın livim:hulya:
nasıl bi zerafettir ya:asigim:çantana ayrı bayıldım..renk ve model harika.
tek kelime..pörfekto:lepi:mahrum etme bizi zevkli kombinlerindenzemuszemus
ohh gece gece döktürmüşsünüz valla ben de ekliyim çok özendim kaydirigubbakcemile2
liv çok zarif bi kombin olmuş hırkana çantana bayıldım badi de hoş bişey gibi dantelli mantelli ama içinde kalınca çok belli olmamış modeli
Teşşekür ederim canım :kedi:liv ,canım cok sık bır kombın olmus cantana bende bayıldım .grıye hastayım zaten beyazlada cok yakısıyo grı ..zevklerımız benzıyo canım
tesekkür ederim fikirleriniz icin arkadaslar bugun gidip aldim ... en yakin zamanda kombine edip eklerim
Ah meleğim sen baya özlemişsin 3 ayı kalmış umarım sayılı günlerin çabuk geçer tatlım
Tutim allahtan benimkisi kısa dönem gidecek o bile çok koyacaktır ama senağlama
Selayım bencede al .Deri mi kadife mi ?
wayyyyyyyy moon cum harika bir kombin botlara bittim...:lepi:
moon en üstteki kahverengi hırka çok güzel.
Nerden aldın onu =))