'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

tanrıçam harika bir topik olmuş takipçinim

foto makinam gelsin bende çekip eklerim :lepi:

hepiniz harika kombinler yapmışsınız

gunaydın kızlar aksam olsun bende cekıyım hemencıcıkkk.tam benlık bır topik olmuşşşş.kaydirigubbakcemile3

ohh gece gece döktürmüşsünüz valla ben de ekliyim çok özendim kaydirigubbakcemile2

liv çok zarif bi kombin olmuş hırkana çantana bayıldım badi de hoş bişey gibi dantelli mantelli ama içinde kalınca çok belli olmamış modeli
moon elbise çok hoşmuş ateş pilesi dimi

liv ,canım cok sık bır kombın olmus cantana bende bayıldım .grıye hastayım zaten beyazlada cok yakısıyo grı ..zevklerımız benzıyo canım
moon,canım elbısen cok hosuma gıttı bende ınce topuklu bır ayakkabıyla gıymen taraftarıyım bu elbıseyle afet olursun :) yavastan yavastan alıstır kendını hehe

tesekkür ederim fikirleriniz icin arkadaslar bugun gidip aldim ... en yakin zamanda kombine edip eklerim

Son düzenleme:
benimminikelam canim dün resmin acilmamisti bende simdi birazdaha büyük bakabildim gayet sade bir kombin renkler i cok hos cok severim sade kiyafetleri

tesekkür ederim fikirleriniz icin arkadaslar bugun gidip aldim ... en yakin zamanda kombine edip eklerim
hızlı gonzalesimkaydirigubbakcemile2
güle güle kullan seloş:hulya:kombinini şimdiden merak ediyorum:dance:

gunaydın kızlar aksam olsun bende cekıyım hemencıcıkkk.tam benlık bır topik olmuşşşş.kaydirigubbakcemile3
bekliyoruzhihoyyyt hihoyyyt
tanrıçam harika bir topik olmuş takipçinim

foto makinam gelsin bende çekip eklerim :lepi:

hepiniz harika kombinler yapmışsınız
ecem teşekkür ederim bitanemolumunekankayizsmile
beğenmene çok sevindimhihoyyytsenin kombinleride görmek zevk olucak tatlım:sm_cool:

ayyy çok süper bir topic olmuş............zevkli hanımlar döktürüyosunuz valla.............

ee,senin kombinleri görmiycekmiyiz ay:hulya:

Dün yazdıklarıma bakınırken dikkatimi çekti kankama yazdığımla moon yazdığım birbirine girmiş bilmiyorumkismile Pardon canlar hemencik düzetiyorum bilmiyorumkismile

ben gordumsempatiksalakcinni gri en sevdigim renk cok hos bir kombin olmus
Canım sağol senin kombinde çok şey yaşına uygun çok cici
Lililllli llllllllli Demek kankam beğendi .Seninle tarzlarımız çok benziyor bal suratlım .
Eklemez olur muyum yeter ki iste Kankam rujlarımı çektim şimdi o topiğe uçuyorum

Sağol tatlım benim sende ekle en kısa zamanda .Aaaaa evet canım dantelli dln birşeydi ama pek belli olmamış bilmiyorumkismile
liv ,canım cok sık bır kombın olmus cantana bende bayıldım .grıye hastayım zaten beyazlada cok yakısıyo grı ..zevklerımız benzıyo canım
Teşşekür ederim canım :kedi:

Ekle kuzucum ekle :lepi:

liv, april, rüyamsın çok beğendim
moon elbisen çok güzel
selaycım botun çok şık güle güle kullan

Çok güzel olmuş bu topic =) Böyle kombin yayınlayan ve benim sürekli takip ettiğim siteler vardı,bir de bu topic eklendi buna.
Fotoğraf makinam olmadığı için foto ekleyemeyeceğim ama beğendiğim kombinlere rep veririm ben de =)

kuşum benimkide kısa dönem tatlım 335.devre allaha şükür ocak 18 de gelecek seninkide sağ sağlim gitsin gelsin tez vakitte tatlım...sayılı gün geçiyor cnmopuyorumnanaktan
selayım çizmelerin çok şık güle güle kullan bebem...
kaydirigubbakcemile5

wayyyyyyyy moon cum harika bir kombin botlara bittim...:lepi:

tesekkur ederim tutiopuyorumnanaktan bu kıs harika botlar gelmis kaptım hemen bendesempatiksalakcinni

moon en üstteki kahverengi hırka çok güzel.
Nerden aldın onu =))

vitrin bizz diye bir magaza var ordan kocaeliden aldım ama baska yerde bu magaza varmı bilmiyom

topık guzel oldu bol resımlı olması dılegıyle katkı sunanlara tesekkkürrrrrrrr

anam kibela24 aşkım ağrı-doğubeyazıtta asker benim ühüüüüüüüüü senin yaşadığı yer ağrı diye görünce aşkım aklıma geldi yine :gitme:

hayırlı olsun bebemmm danrıçammm çok beğendim bu topişi ayy topiği ben:roflol:
hepinizin kombinlere bayıldım resim çekmeye üşendim valla nysem başka gün kombin eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…