- 18 Ağustos 2007
- 4.876
- 6
- Konu Sahibi __TanRIcA__
moon çok güzel hele botlara bayıldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Liv ikinci kombinin cok hosuma gitti canim yine cok zarif
Mooncuğum 2 kombinde cıvıl cıvıl Özellikle 1. çokkk beğendim tatlışım :lepi:
Gecekuşum sende müsait olduğunda ekle canım.Bende de az sonra yeni kombinler gelecek :jeyyar:
moon kombinlerin süper:)
çizmene bayıldım en çok..
saol canım benimopuyorumnanaktan seninde grili kombin harikakazagın cok hos altındaki etekmi bana oyle geldi
:sm_cool: :sm_cool:Çok güzel olmuş bu topic =) Böyle kombin yayınlayan ve benim sürekli takip ettiğim siteler vardı,bir de bu topic eklendi buna.
Fotoğraf makinam olmadığı için foto ekleyemeyeceğim ama beğendiğim kombinlere rep veririm ben de =)
teşekkürler canımopuyorumnanaktanHayırlı olsun topic bende eklerim bi ara artık :jeyyar:
güzel yorumun için saol tatlımhihoyyyttopık guzel oldu bol resımlı olması dılegıyle katkı sunanlara tesekkkürrrrrrrr
kuşovskim amma üşengeç hatunsun yahayırlı olsun bebemmm danrıçammm çok beğendim bu topişi ayy topiği ben:roflol:
hepinizin kombinlere bayıldım resim çekmeye üşendim valla nysem başka gün kombin eklicem
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
cano,botlara bayıldımkaydirigubbakcemile2yine harika fiziğini hayal edip,seni bu kombinin içinde düşününce
Süper bi konu olmuş, Tanrıçamın ve şu şık kombinleri ekleyen arkadaşların ellerine sağlık ama bana kalırsa herkes kombinindeki parçaları nerden aldığını yazarsa biz beğenenlerde merakımızı gidermiş oluruz
Sağol canımmmm pantolon Mango ,çanta ise Boynerden (Ben beğenmiştim sevgilim alımıştı dün yazmıştım zaten)Süper bi konu olmuş, Tanrıçamın ve şu şık kombinleri ekleyen arkadaşların ellerine sağlık ama bana kalırsa herkes kombinindeki parçaları nerden aldığını yazarsa biz beğenenlerde merakımızı gidermiş oluruz
Mesela liv ben şu son kombindeki pantolon ve çantayı çok beğendim :jeyyar:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
diyecek laf bulamıyorumboshayallersmile
eridimmmboshayallersmile
liv buna aşık oldum :asigim: Pantolon çok güzel görünüyor özellikle.Siyah çantamı doğum günümde prensesin_uykusuyum almıştı :asigim::asigim::asigim: En sevdiğim çantalarımdan birisidir :asigim:
Siyah etek gibi çıkmış ama dar pantolundur =)
Bu da diğer kombinim
hırka ve ayakkabıları degistiripde kullandıgım kombin
Siyah çantamı doğum günümde prensesin_uykusuyum almıştı :asigim::asigim::asigim: En sevdiğim çantalarımdan birisidir :asigim:
Siyah etek gibi çıkmış ama dar pantolundur =)
Bu da diğer kombinim
Kankam boshayallersmile
Bitirdin beni boshayallersmile boshayallersmile
İkinciye bakakaldım resmen. Çok zevklisin bitanem olumunekankayizsmile :asigim:
Kankammmmmmmm olumunekankayizsmile:asigim::asigim::asigim:
Aşkitom sende ekle ekle ekle ekle cokacimcoook