- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Tutim sen de ekle yüffen, senin tarzını çok beğeniyorum ben :dance:
hahahahaha çok iyi bubayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
bayılıyorum sana tutim:lepi:
tamam bebem anlaştıkvereliniortak
bendeee bendeeeehihoyyyt hihoyyyt
bekliyoruz kankaamboshayallersmiledelikafadulden :sm_cool:
sırnaşık şeyBugün İzmir'de beni gören varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun delikafadulden
Her zaman ki gibi kulağımda inci küpem vardı.hihoyyytYaw ayakkabılarımı eklemeyi unuttum ama fisfisfis
sırnaşık şey sırnaşık şey kanka koptum ahahaha:roflol:sırnaşık şeyBugün İzmir'de beni gören varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza kadar sussun delikafadulden
Her zaman ki gibi kulağımda inci küpem vardı.hihoyyytYaw ayakkabılarımı eklemeyi unuttum ama fisfisfis
[/IMG]
Nisanım yan koymuşsum dimi pardon canlar :kedi:kankam boynum tutuldı bakayım diye
ama çok güzel hepsi çok güzelll hihoyyyt hihoyyyt
klasik tarzına kurban olurum Livitom...boshayallersmile
hırka ve çanta ayrı bir güzel bitanem :asigim:
Canım sağol senin kombinde çok şey yaşına uygun çok cici :lepi:sırnaşık şey sırnaşık şey kanka koptum ahahaha:roflol:
ne dicemdelikafaduldenaşık oldumakannehir
anandan sırf zevk çıkmışın livim:hulya:
nasıl bi zerafettir ya:asigim:çantana ayrı bayıldım..renk ve model harika.
tek kelime..pörfekto:lepi:mahrum etme bizi zevkli kombinlerindenzemuszemus
Lililllli llllllllli Şeniz Demek kankam beğendi .Seninle tarzlarımız çok benziyor bal suratlım .
Eklemez olur muyum yeter ki iste cokacimcoookKankam rujlarımı çektim şimdi o topiğe uçuyorum
moon:sm_cool:
ay çok tatlıııhihoyyytboshayallersmile
elbise çok cici..üzerinde düşünüyorum ayakabı ile,aha böyle oluyorumboshayallersmile
tam senin tarzını yansıtıyoyerimseniben
çok beğendim canımkaydirigubbakcemile2
Sağol güzelim benimmm sende ekle amalivcim kombin çok hoş canmm.tarzın çok güzel :))
moon elbisen ayakkabın çok tatlı :lepi:
Sağol tuticim çantamı sevdiceğim almıştı :asigim:bende gördüm liv cim çok şık kombinin çantana bayıldımmmm
april cok saolopuyorumnanaktan tayt o..ben ve tayt artık ozlestiler:lepi: kotlada giyebiliyorum ama biraz uzun oluyor taytla tam uygun
@liv cim sewgülün zewkliymiş wallaha
ühüüüüüüüüüüüüüüüü sevgilim askerde 99 gün alamayacak bana hedaye en son doom günümde almıştı hedaye bana liv yaramı deştin...mafoldumben
görende adamı yoluyorum sancak heeeeeee
Liv cok zarif kiyafetlerin var gri rengi cok severim bende.