- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
bende ekliyorum yarın giyerim diye ayırdığım kıyafetlerimi hava şaşırtmazsa tabi:)
april bluzün çok hoşmuş canım hem rengi hem modeli
nazar boncuklu küpeler de çok şirin
aprilimin zevkine diycek yok tabüküüüçanta pabıç da isterizzzz :çatalkaşıklarımasayavuransmile: sempatiksalakcinni
Aprilim mavi bluzun nerenin canim cok zarif duruyor demin sormayi unutmusum ??
bu terlik(topik) tam benlikkkk
seloşhihoyyytanammm neyaptiniz , bana 3 kat daha fazla is düsüyor desenize
bir yeni alinca
iki nasil giyinecegime karar verince
üc giyindikten sonra cok calismam gerek coook :hulya: :hulya:
her ikinizin kombinleride cok hosuma gitti hazir buraya eklemisken giyininde görelim bide üstünüzde nasil duruyor onada bakalim :roflol:
topikte hayirli ve sen olsun :dance: :dance:
sitemiz bencede süper canım:lepi:bence süper bir site olmuş...fikir almak açısından resim eklemeyede çalışırım inş..
teşekkürler sinoplugüzel bir topic olmuş cok şıksınız hanımlar..
teşekkürler canım benimkaydirigubbakcemile5kızlar super olmus burası takıpteyim hayırlı olsun ınsallah..
kombınlerde cok sık ..
hanturksumŞenizbeğenmene sevindim canımın içiopuyorumnanaktantanrıça canım çok iyi düşünmüşsün valla çok iyi olmuş bu topik böylece yok fiziğin süper yok duruşun şöyle yorumları da olmaz dimi yerimseniben
ayrıca tişörtün ve hırkan çok tatlı
zaten eklemessen kankam değilsin:dilcikar:hihoyyyt kankam yeni topiğin hayırlı olsunn hihoyyyt
yine çok faydalı bi iş çıkardıgına inanıyorum her zamanki gibi :asigim:
en kısa zaman da bende çekip ekliycem,biraz da ben renklendircem topiğini :1hug:
topik sahibesi de ilk başta eklemiş en dogrusu da bu zaten :lepi: bizide teşvik ediyo bölece:jeyyar: çakallll
kankammm Şeniz çantana botlara hırkana tişörtüne kocamannn bi :lepi: lepi kaydirigubbakcemile3
tarzına aşıgım biliyosun ve devamını beklerizz :enbuyukkk:
teşekkürler sevoopuyorumnanaktanhayırlı olsunnn.. bende oğluşumdan fırsat buldukça ekleyeceğimm
Kizlar buraya ekledikten sonra giyinin bugun ne giydin topiginede ekleyin emi kaydirigubbakcemile2
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeySon zamanlarda zaten icimde bir alisveris canavari besleyip büyütüyorum sanada katkilarindan dolayi tesekkür ederim tanciram kocaman oldu canavar benden büyük :roflol: :roflol: :roflol:
bu terlik(topik) tam benlikkkk
tanricam bebegim kombinleyip koyacagim birsürü birsürü esyaaa giydiklerimdede koyarim yineayni nakarat anlat anlat yaparim sizlere
april benim bitanecik gardaşımolumunekankayizsmile
kombinin çok kibar her zamanki gibi
sadelik sever benim biriciğimŞenizayrıca yaptığın makyajı bile anlatman ince bir detay:lepi:
ayrıyeten onları bile anlatabilirz(topiğimizde yaptığımız gibi)
tek kelime ile süpersin canımın yarısıŞeniz
Kankam topiğin hayırlı olsun .İnanılmaz beğendim konunu :asigim:
Herkesin kombinleri şahane kızlar a.s.
:1ninca:Bende eklemek istiyorum ama giydiklerimden İzmirde tanınılır mıyım ki :1ninca:
teşekkür ederim güzeller güzelimopuyorumnanaktanKankam topiğin hayırlı olsun .İnanılmaz beğendim konuyu :asigim:
Herkesin kombinleri şahane kızlar a.s.
:1ninca:Bende eklemek istiyorum ama giydiklerimden İzmirde tanılır mıyım ki :1ninca:
ölürüm len sana benolumunekankayizsmileŞenizCan yoldaşım olumunekankayizsmile
Beğendiysen ne mutlu bana sevgili kankammm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt boshayallersmile
Sensin süper sensin süper işte olumunekankayizsmile :asigim: Şeniz
delikafadulden delikafaduldenhihoyyytO zaman bende ekleyim kombindelikafadulden ama saat geç mi oldu ne benneyaptımki
Umarım karanlık çıkmaz resimler =)
Tanricam hosumuza giden kombinleride ekleyelimmi afrom ?? [
yoksa sadece dolabimiza bulunanlarmi olsun fikir $eyettimde /B]
ulen selayhus amma soru sordun yeğen çekte ekle işteeeeee
bu arada herkesin kombinlerine bayıldım çok kalitelisiniz bayanlarrrrrrrr :lepi:
ahahaahahsırnaşık şey sırnaşık şey
harbiden be seloşkötükedihüsoçek ekle işte allam yaÇok üzgünüm çoook:roflol:
tutim,o senin güzel görüşün ve kaliten can parem..
kombin ekleyen bütün arkadaşlarımızda çok sevinicektir bu yorumahihoyyyt hihoyyyt
seni ne zaman görücez sarı kuşum burada:hulya:
Biliyorum bal peteğim Şenizteşekkür ederim güzeller güzelimopuyorumnanaktan
kanka korkma:1ninca:öyle olsa ben eklemem:1ninca:kaydirigubbakcemile3
hem o gün giydiklerin şart değilki,bizler için kombin yap meselaaklinialirimsmile
hahahahaha çok iyi bubayanssulusmile kaydirigubbakcemile3kuşum bu ara evden çıkmıyorum ama çıktığım zamanlar yada evimize misafir geldiği zamanlar kombinleri ekler koyarım ...çok zewkli burasııııııopuyorumnanaktanbayanssulusmile (fıs fısss ismailin dişi versiyonu)
bendeee bendeeeehihoyyyt hihoyyytTutim sen de ekle yüffen, senin tarzını çok beğeniyorum ben :dance:
Biliyorum bal peteğim Şeniz
Kankam keşke şu yazdığını önceden okusaydım.
akannehirBugün giydiklerimi çektim yüklüyorum şimdi hihoyyyt
Biliyorum bal peteğim Şeniz
Kankam keşke şu yazdığını önceden okusaydım.
akannehirBugün giydiklerimi çektim yüklüyorum şimdi hihoyyyt