- 24 Eylül 2009
- 21.108
- 4
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
gece_kuşu'm al cnm
100 mesajım olsun ben de kombin ekleyeceğimaklinialirimsmile
Evet canım, zevklerimizin uyduğunu, senin deri yelekli kombinini görünce anladım. O kombinini de çok beğenmiştim. Özellikle de yeleğini... (ben tam bir yelek hastasıyım)
bebişim bi şe sorcam üstteki modelle nasıl yürüyorsun
bilek bağı olmadığından çok zorlanıyorum ben
ayağım terledikçe öne kayıyor
lak lak oluyo arkası terlik gbialsanaalsanasmile
Ben de çok severim canım, hadi bir de taba rengine hastayım de de düşüp bayılayım akannehir
:lepi:
bu da bugünkü kombinnnn
[/url][/IMG]
akannehir Senin yerine ben bayıldım bile...Sakın, "bir de deri tutkum var" deme...
burcu valla belli markası yok canım Konyada bi butikten almıştım öle ünlü bilindik bir yer değildi.
beğenmene sevindim.
anladim canim, neyse saglik olsun. gule gule kullan canim. cok hosmus gercekten..
Pati canım bu kombinene öldüm bittim geberdim resmen :asigim: O body'in aynı renginden yaklaşık bir senedir arıyorum yok yok yok bulamıyorum o renk =( Hiçbir yerde yok =(
çenem üzerindeki siyaha bayıldmmm :lepi: severim klasik şeyleri
Ezgim sadeliğine hastayım :asigim: Çok yakışmış siyahlar :asigim:
Çenebazım çok şirin hanımhanımcık bir kombin olmuş şahane :asigim:
Pati canım bu kombinene öldüm bittim geberdim resmen :asigim: O body'in aynı renginden yaklaşık bir senedir arıyorum yok yok yok bulamıyorum o renk =( Hiçbir yerde yok =(
kontesimm ben cevap veriim dil gibi yapiskanlar oluyor onlari yapistiriyorsun ayak tabaninin geldigi yere öne kaydirmiyor ayagini bebisim
cnm benim ayağım kaymıyor ayağım 40 olunca o ayakkabılar zaten 39 numara öyle bir sorun olmadı bende şimdiye kadar cnmmm